Tak Primark for dette super luksuriøse husholdningsartikler, der også er super billigt!

click fraud protection

Primark Home har for nylig øget sit spil inden for boligindretning og tilbehør. Borte er Disney -krusene og sengetøj med kaktusprint, denne nye kollektion er elegant, ubesværet på trend og alt uden en lama i sigte. Seriøst, da vi så disse billeder, kunne vi ikke helt tro, at de var fra Primark, det hele ser så avanceret og dyrt ud. Men det er selvfølgelig det bedste, alt dette smukke husholdningsartikler er superbilligt!

Fortsæt med at rulle for at se alle de dejlige nye bits, der er i Primark i øjeblikket, og tag til vores design hub -side for masser af inspiration til, hvordan du kan style det.

Primark sengetøj

(Billedkredit: Primark)

Primark hvad gør du ved os? Dette soveværelse er drømmen! Primark har masser af lækkert sengetøj i boho -stil i øjeblikket, dette er en blanding af linned og bomuld, så det har et virkelig afslappet look. Vi elsker knappedetaljer, og dette sæt er kun £ 25 for en dobbelt!

Primark soveværelse med ravglaslys

(Billedkredit: Primark)

Vi elskede bare denne stemning. Det ravbrune glas er lidt tema i hele den nye kollektion, og dette lys fungerer perfekt med sengetøjet. Pop en på dit natbord for at tilføje en stil rustik stemning til dit rum. Åh, og dette lys er kun £ 2,50 og leveres med et virkelig sødt korklåg.

Primark badeværelse med træbadkar

(Billedkredit: Primark)

Hvor drømmende er dette opstillet? Vi har haft en sød træ badeværelse caddy på vores liste i evigheder her er den ene i Primark! De er gode til at støtte din bog og holde et glas vin, plus de ser også dejlige ud.

Primark badeværelsestilbehør i ravgult glas

(Billedkredit: Primark)

Det gule glas fortsættes i badeværelsestilbehøret. Tumbleren er kun £ 3, og sæbeskålen er kun £ 4! Perfekt til en lille, billig badeværelsesopdatering.

Rigtigt, ved ikke om dig, men vi skal helt sikkert ned til Primark i vores frokosttid!

Læs mere:

  • Dette Primark -rattanbord koster kun 18 £ og mere end Instagrammable
  • Primark Home har udgivet et smukt nyt sortiment - hej badeværelsesmakeover
  • IKEA sengetøj: det nye sortiment er perfekt til en smart, billig soveværelsesopdatering

instagram viewer