9 indretningskøb inspireret af The Summer I Turned Pretty beach house

click fraud protection

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de bedste boligindretningsideer, DIY-råd og projektinspiration direkte i din indbakke!

Tak, fordi du tilmeldte dig Realhomes. Du vil snart modtage en bekræftelses-e-mail.

Der var et problem. Opdater venligst siden og prøv igen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik og er 16 år eller derover.

Puha det er varmt herude. Nej, jeg taler ikke kun om vejret. Jeg taler om de hotteste Amazon udgivelse af sommeren. Ja bedste ven, Sommeren jeg blev smuk er tilbage, og sæson to streames i øjeblikket på Prime Video.

Ligesom alle andre Gen-Zer var jeg fuldstændig hooked på den første, og kan ikke vente med at se, hvordan kærlighedstrekanten folder sig ud. Men udover Jeremiah (jeg kan godt lide en god dreng!), er der en anden ting, som jeg blev forelsket i i programmet. Gutter, jeg kunne ikke komme over, hvor smuk den er Strand hus var.

Det giver kystmormor men på et helt andet niveau, da det har en smuk nautisk stil, der er afsluttet med et luksuriøst touch. Så jeg vil bogstaveligt talt have det hele. Føler du det samme? Selvom jeg ikke kan give dig hele huset, kan jeg give dig al indretning inspo, så du i det mindste kan få looket selv.

Klar til at få dit hjem til at se luftigt og strandigt ud? Rul ned for mine smukkeste valg...

Få The Summer I Turned Prettys strandhus-look med disse 9 køb

Fra fantastiske møbler til søde prikker, du kan style dit hjem som Fishers' sted med disse stykker.

Priserne nedenfor var korrekte på tidspunktet for udgivelsen af ​​denne artikel.

En skalformet lampeFinurlige

1. Imikeya Shell Pearl Accent Lampe

Størrelse (in.): H5,5 x B5,9 x D6,3
Fremstillet af: Keramisk
Pris: $24.99

Jeg ved det, du ved det. Havfruekerne har sådan et øjeblik RN, takket være en bestemt Disney-film. Hvis du ønsker at bringe disse havvibes ind i dit hjem uden at gå OTT på farven, er denne skallampe en yndig måde at gøre det på. Jeg kan se dette fungere som et smukt sengelampe, såvel som på et stuebord.

En lang blå sofaKlassisk

2. AllModern Geo Polstret Sofa

Størrelse (in.): H34 x B84 x D37
Fremstillet af: Fløjl, træ
Pris: $680

At have en fed sofa at du så kan lægge sofaborde og lænestole rundt, er en god måde at skabe fokus i et rum på. For eksempel, da Belly åbnede alle sine fødselsdagsgaver, var hele familien i stand til at sidde med hende, da hun indtog scenen på den ene i Fisher-stuen. Jeg elsker denne dupe, og 4.000 Wayfair-kunder vurderer den også.

Et sofabord i spiralrattanSofistikeret AF

3. Rosecliff Heights Aylon endebord

Størrelse (in.): H24 x B24 x D24
Fremstillet af: Rattan, flet
Pris: $395.99

Rattan-teksturer giver mig altid kyst-vibes, og dette bord er en perfekt måde at bringe den tekstur ind i dit hjem. Den spiralformede timeglasform er så smart, og den cirkulære glastop er den rigtige størrelse til planter, bøger og endda en kop kaffe. Den kommer også i enten natur eller hvid, så du kan vælge det, der passer bedst til dit sted.

En blå Smeg blenderVintage vibes

4. SMEG Retro Personal Blender

Størrelse (in.): H13 x B5,5 x D5,5
Fremstillet af: Rustfrit stål, plast
Pris: $169.95

Jeg ved ikke med jer, men jeg havde seriøst lyst til granatæble-margaritas efter at have set ep'en, hvor de lavede dem (selv efter at have set Bellys reaktion efter et par for mange!). Lav din egen med denne søde Smeg blender, som vi selv har prøvet og testet. Den kommer i mange farver, men den pastelblå er den sødeste IMO.

Et blåt tæppe med palmebladsprintgrønt

5. Grå Malin Bananblad Blødt Blå Tæppe

Størrelse (ft.): B5 x L7
Fremstillet af: Polyester
Pris: $279

Der er så mange søde kollektioner på Ruggable, men RN, jeg kan bare ikke få nok af Grey Malin's. Det er så fantastisk strandagtigt, og alle stykkerne vil gøre dit hjem til et sommerferieparadis. Jeg har valgt dette tæppe fra det, da det matcher trykket på Bellys soveværelsesvæg, men ikke kræver besværet med at tapetsere. Dette er en udendørs tæppe, men jeg vil vædde på, at det også ville se godt ud indeni.

En chaiselong i træSlap af

6. Highland Dunes Barragan stol

Størrelse (in.): H32,68 x B24 x L78,75
Fremstillet af: Træ
Pris: $259.99

Selvom du ikke har et stort udendørsområde som Fishers, kan du stadig gå efter en chaiselong (hele dagen lang). Kan du forestille dig at solbade på dette, bare nyde alle de feriestemninger? Jeg kan. Den minimalistiske stil gør også, at den vil passe ind, hvor end du ender med at flytte til krydser fingre for dit næste sted har en pool, ligesom Fisher strandhus.

Seng med hvid metalrammeSå smart

7. Novogatz Bushwick Metal Platform Seng

Størrelse (in.): H42 x B56 x L77
Fremstillet af: Metal
Pris: $159.37

Du tænker måske, at metalsenge er til bedstemødre. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at de bestemt er til kystbedstemødre? Ja, jeg tænkte, at det kunne ændre din mening. Dette er en stor dupe af Bellys seng i filmen, som står i smuk kontrast til det blå printede tapet. Bare lad være med at parre din med frilly ark ligesom hende de er en li'l meget TBH.

Et kunsttryk med skaller påSødt print

8. Linocut Muslingeskal skitseplakat

Størrelse (in.): B8 x L11
Fremstillet af: Mat papir
Pris: $14.95

Tilføj et blødt, nautisk præg til dit rum med dette søde skalprint. Jeg er altid solgt, når noget har lidt fransk på sig (tres belle!), og matchet med den underspillede illustrationsstil har du et virkelig dejligt kunstværk her. Koordiner resten af ​​dit værelse med blå indretningsstykker for at få lineworket virkelig til at springe ud.

Et hvidt sengesæt med blå blomsterBlomster

9. Stone Cottage trykt Percale ark sæt

Størrelse (in.): Ark B90 x L102
Fremstillet af: Bomuld
Pris: $39.49

Hvis du skal have nogen i dit soveværelse, der er lige så attraktiv som en af ​​Fisher-drengene, skal du have det sødeste og mest behagelige sengetøj. Det søde blå blomsterprint er så cottagecore, uden at se for tweet ud. Plus, stræklagenet er elastisk hele vejen rundt, hvilket gør det nemt at tage på madras.

Næste: 9 sommerkøb ESSENTIAL til stranddage

Hej! Jeg hedder Eve, og jeg er personaleskribent hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig trendy nyheder, produktopsummeringer og stylinginspiration. Jeg bor i et lejet victoriansk rækkehus, og nyder at få det til at skinne med stykker, der er både smukke og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt i lokale skønhedssteder, putter mig ind i en bog eller dykker ned i et ostebord (jeg er en total ostefjel!).

instagram viewer