Sådan får du en gratis paraply med havemøbler på Wayfair

click fraud protection

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de bedste boligindretningsideer, DIY-råd og projektinspiration direkte i din indbakke!

Tak, fordi du tilmeldte dig Realhomes. Du vil snart modtage en bekræftelses-e-mail.

Der var et problem. Opdater venligst siden og prøv igen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik og er 16 år eller derover.

Okay, jeg vil være ægte: Jeg er helt vild med en freebie. Men denne aftale virkelig er et utroligt køb. Som en del af Wayfairs mega Vejens dag udsalg, kan du taske en gratis terrasseparaply til en værdi af over $50, når du køber udvalgte havemøbelsæt. Hvis du ligesom os er på et budget og ønsker at indrette et lille udendørs rum, så Lark Manor Anna-Louise udendørs spisesæt er bare perfekt. Lige nu koster dette sæt kun $258, alt takket være, at der er $192 i rabat hos Wayfair. Tilføj på Arlmont & Co Michaela markedsparaply der normalt sælges til $52,99, og du har sparet dig selv $244,99. Det er en helvedes masse dollars.

Når vi køber havemøbler, ved vi, at det kan være lidt af en pengepung at købe både borddækket og paraplyen. Men med denne aftale behøver du ikke bekymre dig om det. Det grå spisestel i stålnet vil passe ind med masser af forskellige udendørsrumsstile. Åh, og paraplyen er super nem at skrue op og vippe, så du kan beskytte dig selv mod disse UV-stråler uden for meget indsats.

Jeg er faktisk overrasket over, hvor god denne havemøbelaftale er, jeg kunne bare blive ved. Men hvis du elsker denne aftale lige så meget som jeg er, har jeg vist alle deets nedenfor. Det er en fantastisk tyveri, så hvis du ønsker at lægge den i din kurv, er du nødt til at handle hurtigt. For at gøre krav skal du blot tilføje begge nedenstående til din indkøbskurv og se rabatten gælde - det er det virkelig at let.

Lark Manor Anna-Louise Udendørs Spisesæt |

Lark Manor Anna-Louise Udendørs Spisesæt | Var $450, nu 258 USD (spar 244,99 USD)

Størrelse (in.): Bord H29 x B42 x L42
Fremstillet af: Metal

Se tilbud
Arlmont & Co Michaela Market Paraply |

Arlmont & Co Michaela Market Paraply | Var $52,99, nu $32,99 (men gratis med spisebordet)

Størrelse (ft.): Samlet højde H7,2, åben paraply B7,6 x L7,6
Fremstillet af: Polyester og metal

Se tilbud

Hvis du ikke er en stor fan af dette terrassesæt, så kan du browse alle sæt, der er kompatible med dette tilbud.

Flere grunde til at købe dette Wayfair-terrasse-spisestuesæt og paraplybundt 

Lark Manor Anna-Louise udendørs spisesæt kommer med fire stole, som er lige det rigtige antal til at være vært for en lille gruppe gæster. Jeg er faktisk også en stor fan af cirkulære borde, da de bare ser mere sofistikerede ud sammenlignet med et boxy firkantet bord IMO. Materialemæssigt er stålet vejr- og rustbestandigt, så du kan stole på, at det står op mod elementerne. Derudover har bordet også et paraplyhul i det, så du kan sætte paraplyen i det for en bistro-stil stemning i din baghave.

I mellemtiden er paraplyen lavet af vand, meldug og rustbestandigt stof, så du kan nyde din kop kaffe udenfor, uanset om det er solrigt eller regnfuldt (hey, sidstnævnte kan være en stemning). Selve paraplyen har tre forskellige hældningsindstillinger, så du kan holde dig i skyggen, uanset hvor solen bevæger sig hen under din slappetid. Den dristige marineblå farve er også så smuk - ocean nuancer er super i RN, og dette er både trendy og tidløst.

Åh, og bare for at gentage, besparelserne på dette bundt er massiv. Når de ikke er til salg, koster paraplyen og spisesættet i alt 502,99 $, mens du kun skal betale 258 $ for pengeautomaten. Hvilket er stort set halv pris. Way Day varer kun to dage, og der er ingen garanti for, at denne pakke bliver ved, så det er en smart idé at tage den i tasken, mens den er varm.

Hvad anmeldere siger om Wayfair-terrasse-spisesæt og paraplykøb

Lark Manor Anna-Louise Udendørs Spisesæt

"Godt produkt. Meget studie. Samlet forholdsvis let, i betragtning af at det blev samlet af én person uden hjælp." - Janet

“Fantastisk mørkegrå metalbord. Meget robust. Sæder komfortabelt til fire." – Susanne

Arlmont & Co. Michaela Market Paraply

"Meget flot lavet. Kranken fungerer godt. Tilbudspris!" — Gail

"Denne paraply fungerer godt, var hurtig at samle og ser også godt ud." – Edith

Næste: 12 havemøbelkøb, der er i Way Day-udsalget og er perfekte til mindre rum

Way Day 2023-udsalg | Op til 80 % rabat hos Wayfair

Way Day 2023-udsalg | Op til 80 % rabat hos Wayfair
Dette er årets eneste chance for at gøre et seriøst Wayfair-kup. Rabatter inkluderer 80 % rabat på tæpper og vægkunst, 70 % rabat på sengetøj og 60 % rabat på opbevaring og organisering. Derudover er der masser af tilbud på møbler, indendørs og udendørs. Tilbud slutter i morgen ved midnat!

Se tilbud

Hej! Jeg hedder Eve, og jeg er personaleskribent hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig trendy nyheder, produktopsummeringer og stylinginspiration. Jeg bor i et lejet victoriansk rækkehus, og nyder at få det til at skinne med stykker, der er både smukke og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt i lokale skønhedssteder, putter mig ind i en bog eller dykker ned i et ostebord (jeg er en total ostefjel!).

instagram viewer