Hvad du kan bruge i stedet for opvaskemiddel

click fraud protection

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de bedste boligindretningsideer, DIY-råd og projektinspiration direkte i din indbakke!

Tak, fordi du tilmeldte dig Realhomes. Du vil snart modtage en bekræftelses-e-mail.

Der var et problem. Opdater venligst siden og prøv igen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik og er 16 år eller derover.

Du har fyldt din opvaskemaskine op og er ved at klikke på start, når... Åh nej. Din lille pose med opvasketabletter er helt tom. Yikes.

Men de snavsede servicer trænger til at blive renset, sådan som nu. Du har ikke tid til at skynde dig og få noget opvaskemiddel. Og det har du bare renset din opvaskemaskine så den er virkelig klar til at gå. Så hvad laver du? Nå, du kan rulle gennem denne artikel og finde nogle funklende løsninger, der vil få arbejdet gjort.

Jeg har samlet en række forskellige ideer, som du stort set med garanti har alle ingredienserne til i din rengøring af lejlighed skab. De er også lejervenlige, så du risikerer ikke at beskadige din opvaskemaskine ved at bruge disse. Tro mig, jeg ved, hvor vigtigt det er at holde sikkerhedsdepositummet i skak.

Uanset om du er løbet tør for opvaskemiddel eller bare har lyst til at prøve noget nyt, vil disse opvaskemiddelalternativer få din opvask til at blænde.

Hvad du kan bruge i stedet for opvaskemiddel 

Selvom disse måske ikke er så gode som at bruge rent opvaskemiddel, vil disse stadig rense dit opvask fint, hvis du er i klemme...

1. Bagepulver alene

Åh bagepulver, lad mig tælle antallet af anvendelser for dig. Det er bare utroligt til rengøring af apparater, møbler og endda vasketøj. Men RN, jeg fokuserer på, hvordan du kan bruge det til at rense dit opvask. Fyld hele opvaskemaskinens åbning med bagepulver (omkring en spiseskefuld), og sæt den derefter på en standardcyklus. Til husholdningsbrug anbefaler vi Arm & Hammer's  bagepulver, som du kan finde på Amazon.

2. Borax, vaskesodavand og citronsaft

Borax er et fantastisk husholdningsrengøringsmiddel (den 20 Mule en, som du kan få fra Amazon, er et godt valg), og når det er blandet sammen med et par ingredienser, kan det være et seriøst praktisk nødopvaskemiddel. Kombiner med en halv spiseskefuld vaskesodavand, som er anderledes end bagepulver (men Arm & Hammer er her for at redde dagen med sin egen vaskesodavand, også fra Amazon), og et par dråber citronsaft. Et par drys salt vil også booste denne blandings renseevne. Når du har blandet det hele, sætter du opløsningen i opvaskemiddelåbningen, og du er tilbage i gang.

3. Eddike i en skål

Eddike er en fantastisk naturligt rengøringsmiddel og kan bruges til både håndvask af tallerkener og endda inde i opvaskemaskinen. Vores favorit er Heinz’ eddike, som du kan få fat i på Amazon. Fyld en mellemstor skål med en halv kop hvid eddike, og læg den derefter på den øverste hylde i din opvaskemaskine. Opvaskemaskinen vil få det rundt i hele maskinen og på dine tallerkener. Dens surhed vil vaske alt snavs af, så du ikke behøver at spilde din tid på at skrubbe.

4. Flydende opvaskemiddel og bagepulver

Du kan bare ikke slå den pålidelige opvaskemiddel, og sammen med bagepulver får du ekstra rene retter. Pres tre dråber sæbe ind i vaskemiddelåbningen, og fyld derefter op resten af ​​vejen med bagepulver. Hvis du leder efter en miljøvenlig opvaskemiddelmulighed, Syvende generations opvaskemiddel er en lækker citrongræs- og klementinduft, og er også Amazons valg. Brug dog ikke opvaskesæbe alene, da du kan ende med alvorlige bobleproblemer.

5. Vaskesodavand alene

Hvis du ikke har borax eller citroner ved hånden, men du har vaskesodavand, kan du bare bruge dette alene. Samme som med bagepulver, skal du blot fylde vaskemiddelrummet med vaskesodavand (ja, Arm & Hammers vaskesodavand igen), luk og tænd for din maskine. Dette kan være rigtig stærkt i sig selv, så sørg for ikke at inhalere det for meget, og brug gummihandsker under håndteringen.

6. Citronsaft i en skål

Dette trick fungerer på samme måde som at putte eddike i en skål for at rense dine tallerkener. Hæld en halv kop af citronsaft i en mellemstor skål, og placer den derefter på øverste hylde i din opvaskemaskine. Hvis du bruger frisk citronsaft i stedet for på flaske, skal du sørge for at si det gennem en sigte, så du ikke får klistret frugt på dine retter. Tænd derefter maskinen som normalt. Citronsyren renser ikke kun dine retter, men du vil også stå tilbage med en dejlig frisk duft. Mmm, så tilfredsstillende.

Hvad skal man ikke bruge som alternativ til opvaskemaskine

Ikke alene vil disse gøre et dårligt stykke arbejde med rengøring, men de kan også beskadige din opvaskemaskine.

  • Opvaskemiddel i sig selv
  • Flydende vaskemiddel
  • Tøjvask pod
  • Skyllemiddel
  • Rengøringsspray til alle formål
  • Rumspray
  • Shampoo
  • Bar sæbe

Hej! Jeg hedder Eve, og jeg er personaleskribent hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig trendy nyheder, produktopsummeringer og stylinginspiration. Jeg bor i et lejet victoriansk rækkehus, og nyder at få det til at skinne med stykker, der er både smukke og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt i lokale skønhedssteder, putter mig ind i en bog eller dykker ned i et ostebord (jeg er en total ostefjel!).

instagram viewer