TikToker deler højtryksrenser-græskarudskæringshack

click fraud protection

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de bedste boligindretningsideer, DIY-råd og projektinspiration direkte i din indbakke!

Tak, fordi du tilmeldte dig Realhomes. Du vil snart modtage en bekræftelses-e-mail.

Der var et problem. Opdater venligst siden og prøv igen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik og er 16 år eller derover.

En TikToker har delt et spilskiftende hack til udskæring af et græskar, og vi kan ikke komme over det. Glem knive, tusch og skeer til at øse frø ud - denne Halloween-fan blæser deres med en højtryksrenser.

Vi er ærligt talt stadig i chok over, hvor effektivt det er – og er desperate efter at prøve det selv. Når det kommer til hvordan man skærer et græskar, har du normalt brug for de rigtige værktøjer og god tid til at planlægge dit design med en stencil.

Men denne TikTok højtryksrenser til græskarudskæring giver dig en uhyggelig jack o'lanterne næsten øjeblikkeligt.

højtryksrenser brugt på terrassebord

(Billedkredit: Getty)

'Tester min hånd på TikTok powerwasher carving jack o'lantern-trenden', siger Kiel James Patrick til videoen. "Lad os se, om det rent faktisk virker." 

Ude i haven tager Kiel deres bedste højtryksrenser til et stort græskar, og starter med at tegne trekantede øjne og en næse med den kraftige vandstråle. Dernæst udskærer Kiel en klassisk zig-zag-form til munden.

'Wow! Det var virkelig nemt! Jeg er blæst bagover,' siger Kiel. 'Det har lige sparet mig for en times udskæring!'

Højtryksrenser græskar udskæring hack

@kjp

Game changer! 🎃🧡

♬ Making Christmas - Vitamin String Quartet

Det korte klip har nu haft omkring 2,7 million likes og masser af kommentarer fra andre efterårselskere. Nogle stillede spørgsmålstegn ved teknikken, men TikToker insisterede på, at den ikke var forskåret eller skitseret.

Kiel lavede endda en anden video, der viser, at bagsiden stadig var intakt efter at have udført et højtryksrenser-græskarudskærings-hack. "Jeg brugte ikke bare tre timer på at skære et græskar for at se dette," skrev en kommentator.

'Wow, tak. Du har lige sparet mig for en times kvalitetstid med min familie,' spøgte en anden. Som nogle personer i kommentarerne påpeger, bør udskæring af græskar ikke ses som en opgave at udføre så hurtigt som menneskeligt muligt.

børn udskærer græskar

(Billedkredit: Getty)

Den sjove aktivitet er en fantastisk måde at få hele familien ind i sæsonens ånd. Men hvis du er gået helt ud med din Halloween dekoration ideer i år og ønsker at få lavet et græskar hurtigt, det kunne være et forsøg værd...

Højtryksrensere på Amazon gør alle slags havevedligeholdelsesopgaver til en leg, og de er meget sjove. Vi har også set folk bruge en elpisker til hurtigt at fjerne græskarkerner.

At bruge en i et par sekunder ad gangen ser ud til at gøre processen meget lettere. Ville du prøve dette højtryksrenser græskarudskæringshack, eller vil du holde dig til traditionelle metoder?

Millie kom med Rigtige hjem i begyndelsen af ​​2021 som nyhedsskribent i boliger. Når hun ikke skriver om trends, makeovers og stueplantepleje, bruger hun sin fritid på at lave finjusteringer i sin lejede lejlighed i det nordlige London. Hendes næste projekt er et meget grundlæggende ompolstringsjob for lænestole, der skal hjælpe med at skabe en hyggelig læsekrog i hendes stue. Hun elsker at gennemse antikke centre, passe sin lille forhave og er aldrig uden nogle friske blomster derhjemme.

instagram viewer