Hailey Biebers yndlings paninipresse til at lave sandwich

click fraud protection

Jeg optrapper mit Thanksgiving-restspil takket være Hailey Biebers yndlings panini-presse. Hailey havde Tiffany Haddish på sin YouTube-serie, Hvem er på mit badeværelse, hvor de lavede lækre ristede sandwich ved at bruge mine ferierester.

Kalkun, fyld og gryderet med grønne bønne indkapslet i ristet surdejsbrød?! Jeg er med! Parret chattede om alt Thanksgiving, mens de gravede i deres smukt grillede kreationer.

Mens jeg er delvis til en handy lille køkkenmaskine, Jeg vidste bare, at jeg var nødt til at snuppe en af ​​disse panini-pressere. Heldigvis fandt jeg den nøjagtige, hun bruger, plus nogle alternativer, der er til salg nu for Black Friday - score! Føl dig naturligvis ikke forpligtet til at spise din fritid på toilettet, som de har.

Paninipressen Hailey Bieber bruger i sit køkken

Jeg gennemsøgte internettet for den nøjagtige paninipresse Hailey bruger i sin video med Tiffany Haddish. Det viser sig, at det er Breville Sear and Press bordplade elektrisk grill tilgængelig på Amazon. Det er en ret smart enhed, der foldes helt åben for at skabe en 240 kvadrattommers grill- og grilloverflade.

Breville Sear and Press bordplade elektrisk grillMultibrug

Breville Sear and Press bordplade elektrisk grill

Pris: $199.95
Størrelse (in.): H8 x B13 x D14
Materiale: Børstet rustfrit stål

Ikke kun til ristede sandwich! Denne køkkengadget kan bruges til at syde bacon og æg til morgenmad, tilberede bøffer til aftensmad og lave vafler til dessert. Det kan virke lidt omkostningsfuldt i starten, men hvis du laver alle de førnævnte retter derhjemme, sparer du masser af penge ved ikke at spise ude. Hvis det ikke er #girlmath — ved vi ikke, hvad det er!

Ifølge anmeldelser er grillen ret nem at bruge med one-touch panini-, burger- og svitningsknapper, så du ikke engang behøver at programmere noget. Den elektroniske temperaturkontrol på hver tallerken giver dig mulighed for at tilberede næsten alt fra bøf til rørte grøntsager og mere. Pladerne kommer med en non-stick belægning, som gør det nemt at brænde ting - men bare rolig, det er PFOA og PTFE-frit, hvilket gør det til en af bedste stykker ugiftigt køkkengrej der ude.

Derudover er det en investering, der helt sikkert holder. Grillen leveres med et års garanti, og du kan købe yderligere tre eller fire års beskyttelsesplan.

Panini presser på udsalg til Black Friday

Hvis Breville-muligheden ikke flyder din båd, eller du foretrækker at få en Black Friday-aftale, har jeg samlet nogle gode alternative muligheder. Jeg fandt muligheder under $30 med besparelser på op til 33% rabat!

Du kan også lave en lækker Thanksgiving sandwich i en af vores yndlingsbrødristere — nogle kommer endda med en brødristerovnindstilling, som fungerer meget ens. Popping din sandwich i en lille airfryer er også en god idé, da du får en super sprød finish på ingen tid.

Panini presse på hvid baggrundAftagelige plader

T-fal OptiGrill Elgrill i rustfrit stål

Pris: Var $139,99, Nu $99,99 (spar $40) hos Amazon
Størrelse (in.): H6 x B13 x D14
Materiale: Aluminium og rustfrit stål

Spar 29% på denne smarte elektriske grill fra T-fal. Grillen vil tilpasse sine grillcyklusser til tykkelsen af ​​maden uden behov for termometer, så det er super nemt at tilberede alt på den. Den er perfekt til begyndere eller dem, der ikke er særlig kyndige i køkkenet.

Hamilton Beach Panini Tryk på hvid baggrundBudgetvenlig

Hamilton Beach Panini Press Sandwich Maker

Pris:Var $44,99, Nu $29,99 (spar $15) hos Amazon
Størrelse (in.): H4 x B12 x D11
Materiale: Krom finish

Denne budgetvenlige bordgrill får 33 % rabat til en endnu bedre pris. Den leveres med et indbygget forvarmningslys, som vil vise, når det er klar til brug, hvilket gør tilberedningsprocessen ret intuitiv.

Cuisinart Panini Tryk på hvid baggrundProgrammerbar

Cuisinart Panini Press

Pris:Var $99,95, Nu $69.99 (spar $29.96) hos Amazon
Størrelse (in.): H7 x B13 x D11
Materiale: Børstet rustfrit stål

Få 30 % rabat på denne fem-i-en paninipresse fra Cuisinart denne Black Friday. Non-stick pladerne er aftagelige, vendbare og tåler opvaskemaskine for nem rengøring. Der er også en integreret drypbakke, der opsamler fedt for at holde dine bordplader rene.


At investere i en panini-presse kan være et genialt træk hen over feriesæsonen. Du kan oprette en panini-station til hele familien, så du kan bruge rester med alt pålæg og krydderier til en lav-selv sandwichbuffet.

Bare sørg for, mens du arbejder, at du holder din grill ren, da der kan opbygges snavs ret hurtigt, hvis du ikke er forsigtig. Faktisk vil du sandsynligvis være det give hele dit køkken en dyb rengøring før gæsterne ankommer, så husk at smide grillpladerne i opvaskemaskinen, mens du går i gang. For en ekstra påmindelse, prøv at konfigurere en abonnement på rengøringsartikler så du altid ved, hvornår det er tid til at give tingene en gran.

Se Haileys seneste Who's in my Bathroom-episode

Hej! Jeg hedder Emily, og jeg er vicedigitalredaktør hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig de seneste indretningstrends, inspirerende ideer og de bedste budgetvenlige køb. Jeg bor i en lejet lejlighed, hvor jeg udnytter små rum bedst muligt og bruger accentstykker til at få tingene til at springe ud. Når jeg ikke skriver, laver jeg normalt yoga, spiser chokolade eller arbejder på min hudplejerutine.

instagram viewer