Selena Gomez-designede pander og porcelæn er til salg

click fraud protection

Selena Gomez-designede pander og porcelæn er til salg til Black Friday, og der er nogle seriøse besparelser at hente. Hun skabte sin egen kollektion med Our Place, som er et køkkengrejsmærke kendt for sine alsidige og smukke gryder, pander og spisestel.

Jeg har været besat af Selena Gomez siden hende Wizards of Waverly Place dage, og jeg er stadig stor fan. Fra ikoniske sange som f.eks Flødeis til topshows som f.eks Kun mord i bygningen, hun er seriøst multitalent. Det Selena Gomez Our Place kollektion er et bevis på, at hun ved, hvad hun laver i køkkenet, såvel som på scenen.

På udkig efter det bedste Black Friday boligtilbud, og har nyt køkkengrej øverst på din ønskeliste? Selenas lyse og smukke design er værd at shoppe. Fra pander til tallerkener, der er masser af stilarter på tilbud. Åh, og hvis du vil shoppe endnu mere, Our Places Black Friday-side er live med masser af andre rabatter.

Selena Gomez i en lyserød kjole med en blå pande med et æg i

(Billedkredit: Our Place)

6 køb fra Selena Gomez' Our Place-kollektion, der vil pifte dit køkken op

Klar til at komme i gang? Jeg har delt det op i

ikke-giftigt køkkengrej og spisestel, så uanset om du ønsker at tilberede en lækkerbisken i køkkenet eller servere med stil, er du dækket ind.

Priserne nedenfor var korrekte på tidspunktet for udgivelsen af ​​denne artikel.

Selena Gomez's Our Place køkkengrej til salg til Black Friday

Disse alsidige gryder og pander er perfekte til dem, der ønsker at spare plads i deres små køkkener.

En bordeaux Our Place pande med låg og træske10,5 tommer

1. Always Pan 2.0

Pris: Var $150 Nu $99 (spar $51) 

Det virale Panorer altid har været en fan-favorit i mange år - men den Always Pan 2.0 er den du vil gå efter. 10-i-1 gryden kan alt fra kogning til svitning, hvilket sparer dig for mange gryder til flere formål. Den er også ovnsikker, så du kan flytte den fra komfuret til ovnen for at afslutte din pasta, shakshuka og karry, før du tager den ud og stiller den på bordet for at dykke ind i familiestil.

En blå stor gryde med låg og en træske5,5 qt.

2. Perfekt Pot

Pris: Var $165 Nu $115 (spar $50)

Ved du, at du skal tilberede større retter, end Always-gryden kan klare? Denne perfekte gryde lever op til sit navn. Jeg har denne gryde i charme, og jeg kan bekræfte, at den er så nyttig til batch-tilberedning af store måltider, og at den har fået mit lille rum til at se luksuriøst ud. Selenas azurblå, rosa og cielo farver vil også tilføje en legende personlighed til din komfur.

En lyseblå rektangulær ovnpladeErgonomiske greb

3. Ovn Pan

Pris: Var $125 Nu $95 (spar $30) 

Sig farvel til at få dine grøntsager til at hænge fast på din ovnplade, og sig hej til denne non-stick skønhed, der vil spare dig for meget tid til opvask. Ud over at fungere som en ovnpande, fungerer den altid som en kogeplade. Jeg tror, ​​at dette ville fungere godt til at være vært for brunch, da du kan lægge bacon, æg og brød på det for at tilberede alt på én gang.

Selena Gomez's Our Place servise til salg til Black Friday

Dit spisebord vil se så elegant ud med tilføjelsen af ​​disse stykker i Selena Gomez' Our Place rosa farve.

Fire rosa farvede partycoupéerHåndblæst

4. Party coupéer

Pris: Var $95 Nu $75 for fire (spar $20)

Hvor søde er disse briller? Vin, cocktails og læskedrikke vil alle se så smukke ud i disse. De kan stables, så du kan placere dem i dit skab, uden at de optager plads. Når det er sagt, tror jeg, at de ville se smukke ud på en bar vogn. Ud over dette tåler de opvaskemaskine, hvilket gør det nemt at rydde op efter festen.

En stak af fire hvide og bordeaux tallerkenerModstandsdygtig mod ridser

5. Sideplader

Pris: Var $40 Nu $28 (spar $12) 

Disse smukke sidetallerkener vil give et statement på ethvert middagsbord og vil være nyttige til at servere snacks, tilbehør og endda desserter. Det hovedplader på Our Place i Selenas rosa farve er i øjeblikket udsolgt, så du skal måske være hurtig, hvis du vil have disse sideplader i samme farve.

En stak af fire pinktonede glasFuldt genanvendelig

6. Night + Day briller

Pris: Var $55 Nu $45 (spar $10) 

Hvis du skal investere i ét sæt glas til dit lille køkken, er disse et godt valg. Som navnet antyder, kan du bruge dem om dagen til kaffe og juice, og om aftenen drikke spritser og gin i dem. De er lavet af en portion genbrugsglas og sand. Et bæredygtigt valg såvel som et stilfuldt? Jeg er her for det.

Ofte stillede spørgsmål

Er Selena Gomez' Our Place-kollektion til salg?

Lige nu er Selena Gomez' Our Place-kollektion til salg til Black Friday, med rabat på pander og spisestel.

Kan Our Place-gryderne gå i ovnen?

Vores Place Perfect Pots kan gå i ovnen, ligesom Always Pan 2.0 kan.


Selena Gomez' yndlingsgryder er lige så nyttige, som de er smukke, takket være deres non-stick, ikke-giftige egenskaber. Hvis du bor i et lille rum og ikke vil have et skab fyldt med pander, er de helt sikkert en smart lille køkken idé.

Leder du efter endnu flere celeb-elskede køkkenudstyrsideer denne Black Friday? Jennifer Lopez's kaffemaskine er i øjeblikket på udsalg og er perfekt til at lave skummende latte og cappuccino.

Hej! Jeg hedder Eve, og jeg er personaleskribent hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig trendy nyheder, produktoversigter og inspiration til små rum. Jeg bor i et lejet victoriansk rækkehus, og nyder at få det til at skinne med stykker, der er både smukke og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt i lokale skønhedssteder, putter mig ind i en bog eller dykker ned i et ostebord (jeg er en total ostefjel!).

instagram viewer