Adele's Stanley Cup: Det billigste sted at købe det

click fraud protection

Adeles Stanley Cup har været i mit sind, lige siden jeg så den på hende Samkørsel karaoke session med James Corden. Dens smukke rosa guldfarve er bare så Instagrammabel, og på trods af at der er masser af andre Stanley Cup-alternativer derude, er dette den, der ikke har forladt mit hjerte.

Adele er kendt for ikoniske sange som f.eks En som dig, Himmelfald, og Hejblandt utallige andre. Hun er en superstjerne på alle måder, så selvfølgelig har hun en glitrende og skinnende Stanley-kop, der matcher hendes fabelagtighed. Jeg har haft det på min indkøbsliste i flere måneder og tjekker altid, om jeg kan få fat i det nogen steder til en god pris. Den dag er endelig kommet.

Selvom det ikke er en Black Friday boligaftale, det er stadig en genial pris for en Stanley Cup. Hvis du leder efter en at tilføje til din juleliste eller som gave til nogen, er dette den du skal gå efter. Det vil se så godt ud, uanset om det er på dit skrivebord eller i din bil, som Adeles var. Her er hvor du kan få fat i det, plus hvorfor jeg tilføjer det til min indkøbskurv ASAP.

Adeles Stanley-kop ligger i min kurv lige nu - her er hvorfor

Stanley cuppen har været overalt i øjeblikket. Du har måske spioneret Stanley cup alternativer - men hvis du vil have samme farve som Adele, bliver du nødt til at shoppe OG's kollektion.

Adeles Stanley kop

Jeg kan med glæde afsløre, at Adeles Stanley cup er den Stanley Quencher H2O Flowstate Tumbler i Rose Quartz Glow. Koppen kommer kun i en standard Rose Gold, men hvis du vil have den glans og gnistre kraft, så gå efter Glow i stedet. Du kan få fat i den for kun $35 hos Williams Sonoma lige nu.

Stanley kop i rosa guld med hvidt hank og låg med sugerørAdeles nøjagtige kop

Stanley Quencher H2.0 Flowstate Tumbler med håndtag

Pris: $35

Vil du nyde din kaffe med stil, ligesom Adele? Dette er den mest glam kop at gøre dette i. Stanley kopper er kendt for deres smarte design og holdbarhed, som gør dem nemme at holde og holde drikkevarer varme eller kolde. Alternativt kan du altid køb det direkte fra Stanley til samme pris.

Stanley Quencher H2.0 FlowState rustfrit stål vakuumisoleret tumblerHåndtagsløs

Stanley Quencher H2.0 FlowState rustfrit stål vakuumisoleret tumbler

Pris: $30

Det samme... Men anderledes. Hvis du ikke er pjattet med håndtaget, så kan du spare $5 og stadig få udseendet for lidt mindre. Denne 20 oz-version er stadig lavet af 90 % genanvendt BPA-frit rustfrit stål, men er lidt kortere, så jeg ville bruge den til frisk frugtsmoothies.

Hvorfor jeg køber Adeles Stanley kop

Det skinnende rosa guld-design har fuldstændig fået mig til at forelske mig. Kan du huske den rosa guld-fase, som alt gik igennem for et par år siden? Jeg kom aldrig ud af det, og jeg har ikke fortrudt. Det er bare så meget mere interessant end sølv eller guld, som denne Stanley Cup beviser.

At være så miljøvenlig som muligt er super vigtigt for mig, så jeg ved godt at købe dette rejse kaffekop og at bruge det på kaffebarer i stedet for engangsbutikker vil være bedre for planeten. Mange steder tilbyder 0,10 USD rabat på drinks med din egen kop, så med den mængde kaffe, jeg køber på et år, er jeg sikker på at tjene mine penge tilbage på ingen tid (det er pigematematik!).

Jeg kæmper også for at drikke så meget vand om dagen, som jeg burde, når jeg er WFHing. Jeg er sikker på, at dette iøjnefaldende design vil opmuntre mig til at tage regelmæssige slurke - meget smukkere end et kedeligt glas vand. Den dobbeltvæggede isolering vil også holde alle drikkevarer varme eller kolde, så uanset om jeg har fået et køligt glas H20 eller en varm drik fra min kaffemaskine, jeg vil være dækket.

@stanleybrand♬ original lyd - Stanley 1913

Jeg havde allerede denne på min ønskeliste, men den kom til topplaceringen efter at have set denne virale Stanley TikTok, som ikke kun viste, hvor holdbare kopperne er, men også hvor venligt mærket er. Et brand, der passer på sine kunder altid har min støtte.

Lignende Stanley kopper og tilbehør til salg

Stanley Classic Stay-Chill Beer Pint 16oz Rose Quartz Glow | Var $26

Stanley Classic Stay-Chill Beer Pint 16oz Rose Quartz Glow | Var $26 Nu $19,49 (spar $6,51) hos Amazon

Selvom den markedsføres til at holde drikkevarer kolde i op til 4 timer og iset i op til 17 timer, vil denne kop også holde kaffen varm i en time. Den har ikke et håndtag eller sugerør som Quencher H2O Flowstate Tumbler, men denne har 25% rabat og fås i samme farve som Adeles.

Se tilbud
Stanley Stay-Chill Classic Pitcher 64oz Rose Quartz Glow | Var $45

Stanley Stay-Chill Classic Pitcher 64oz Rose Quartz Glow | Var $45 Nu $33,75 (spar $11,25) hos Amazon

Hvis juice eller limonade er mere din ting, er den klassiske kande i den metalliske pink tone måske mere egnet til dig. Ikke desto mindre kan den holde kaffen varm i 2,5 timer, hvilket gør den perfekt til lange roadtrips og sikrer, at stemmebåndene varmes op til en Adele-inspireret sing-a-thon i bilen.

Se tilbud
Stanley French Press 48oz med dobbelt vakuumisolering |

Stanley French Press 48oz med dobbelt vakuumisolering |Var $70 Nu $52,48 (spar $17,52) hos Amazon

OK, så dette er ikke en Stanley-kop, men det her lille kaffemaskine har alle drikkekarrets stjernekvaliteter og ville være sådan en god gave denne jul. Der er op til 44 % andre farver, men hvis "En som dig" ønsker Adele æstetik, kan du stadig sige "Hej" til 25 % rabat.

Se tilbud

Se Adele - The Final Carpool Karaoke


Uanset om du ønsker at forblive hydreret eller at se fantastisk ud, mens du forbliver hydreret, er Adeles Stanley-kop i rosa guld et stilfuldt valg at shoppe, hvis du er på udkig efter en genanvendelig kop.

Vil du shoppe endnu flere celeb-elskede kopper? Kourtney Kardashians glas kaffekrus er så smarte og vil se godt ud i dine skabe og på dit køkkenbord.

Hej! Jeg hedder Eve, og jeg er personaleskribent hos Real Homes. Jeg er her for at bringe dig trendy nyheder, produktoversigter og inspiration til små rum. Jeg bor i et lejet victoriansk rækkehus, og nyder at få det til at skinne med stykker, der er både smukke og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt i lokale skønhedssteder, putter mig ind i en bog eller dykker ned i et ostebord (jeg er en total ostefjel!).

instagram viewer