West Elm juledekoration til at sætte på din ønskeliste

click fraud protection

Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en affiliate-kommission. Sådan fungerer det.

Sød, men alligevel smart, West Elm juleindretningskollektion er ideel til at lave et statement

Danielle Valente
Ved Danielle Valente

offentliggjort

Er du klar til, at dit ferieudstyr kan få en opgradering? West Elm juleindretningskollektion vil med glæde tage tingene til et smart nyt niveau.

Fra glaspynt til strikstrømper og alt derimellem, mærkets julepynt er alle søde, men afgiver en voksen stemning, som du måske ikke har været i stand til at opnå på college med værelseskammerater. Hvis du falder til et nyt sted helt alene, eller hvis du bare leder efter en sæsonbestemt forfriskning, kan vi forsikre dig om, at West Elms tilbud ikke vil skuffe.

Tænd en af ​​de bedste julelys (alt balsam alt, selvfølgelig), skru op for nogle julemelodier, og pynt op, venner. Som en berømt popsanger/julentusiast ville sige: "Det er på tide!"

West Elm juledekoration til din ønskeliste

Uanset om du har brug for at pifte din bogreol op, eller du leder efter sødt spisestel til din feriefest, har vi en fornemmelse af, at du vil finde et par ting at tilføje til din liste.

Hvad skal man shoppe

Harmonika Paper Trees sæt af tre i grønsæt af tre

1. Neutral harmonika papirtræer

Pris: Var $40, nu $32
Dimensioner (in.): D8,8 x H9 (lille), D12 x H12 (medium), D12 x H15 (stor)

Papirtræer har et øjeblik, og selvom de typisk vises i en cremefarvet nuance, synes vi, at denne salviefarvede trio er den perfekte søde accent til din neutral juledekoration.

Light-Up Mercury Glass Globe sæt af to på vinterguirlandesæt af to

2. Light-Up Mercury Glas Globe

Pris:Var $50, nu $25
Dimensioner (in.): H5 x D5 og H7 x D7

Brug flammeløse stearinlys eller LED-lys til at give dit hjem en drømmende, hyggelig glød med disse ravfarvede sølvkugler.

Chunky rød strikstrømpe fra west elmpolyester skal, bomuldsfor

3. Chunky rød strikstrømpe

Pris:Var $35, nu $21
Dimensioner (in.): B11,5 x D2 x H18

Denne tykke knaldrøde strømpe afgiver en yndig håndlavet stemning. Hvis du vil fortælle dine gæster, at du har strikket dette kunstværk, nægter vi det ikke.

Rød Geo Stentøj Salat Tallerken Sætsæt på fire

4. Rød Geo Stentøj Salat Tallerken Sæt

Pris:Var $64, nu $38,40
Dimensioner (in.): D8,5

Julemiddagen får en art deco-pop takket være denne røde og hvide skønhed. Sættet skriger: "Sofistikering!"

Tangier Kast i grøn med hvide mønstretre farver

5. Tangierkast

Pris: Var $79, nu $47
Dimensioner (in.): B50 x L60

Dette hyggelige julepynt giver dig den varme og uklare følelse og tilføjer et trendy touch med sit twist på marokkanske mønstre.

Pure Glass Boxed Ornaments sæt med ni i lyse farversæt på ni

6. Dekorationer i rene glasæsker

Pris: Var $39, nu $23,40
Dimensioner (in.):

For et klassisk juletræslook leverer disse glaspynt samtidig med, at de tager farverne i en sjov retning med blandt andet lysegrønt og pink.

West Elm Julekøb

Kortlægning af dine ferienødvendige ting? Heldigvis sparer West Elm ikke i indretningsafdelingen. Find det du skal bruge til din bolig i en af ​​kategorierne nedenfor:

  • West Elm julepynt
  • West Elm julestrømper
  • West Elm julekranse og guirlander
  • West Elm imiterede juletræer
  • West Elm dekorative juleaccenter
  • West Elm julelys

Er du ikke helt færdig med at sammensætte din ferie? Fair nok, venner. Vi har en fornemmelse af, at du også vil kunne lide (bogstaveligt og billedligt talt) det virale Keramik Barn ferie samling og det elegante Crate & Barrel julebutik. For dem, der leder efter en lille virksomhed/håndlavet rute, tillad Martha Stewarts kuraterede feriekollektion med Etsy for at pege dig i den rigtige retning.

Fornøjelse at møde dig! Jeg er Danielle, en indholdsredaktør hos Real Homes med alt for mange tæpper og pastaskåle. Uanset hvad du har brug for for at få dit rum til at føles indbydende, er jeg her for at hjælpe.

Før min tid hos Real Homes havde jeg travlt i My Imperfect Life og woman&home. Før min ansættelse hos Future var jeg redaktør af Time Out New York Kids og nyhedsredaktør på Elite Daily. Gennem hele min karriere har jeg været i stand til at skærpe mig ind på områder, jeg elsker, herunder interiør, mad, bøger og det sted, jeg kalder hjem – New York City. Mit arbejde har også optrådt i Domino, Chowhound og amNew York, blandt andre forretninger.

I min nedetid læser jeg, laver mad eller ser skræmmende film. (Recs er altid velkomne.) 

instagram viewer