Denne limited edition Instant Pot er en praktisk Star Wars-gave, som enhver mega-fan ville elske til deres køkken

click fraud protection

Der er ingen tvivl om, at Star Wars har skabt en fandom, der sjældent kan replikeres af andre. Det er indtil du spørger Instant Pot-ejere om deres kultlignende besættelse af multicooker-enheden. Og hvis du har en Star Wars -fan i dit liv, der kan lide at lave mad, så har vi sikkert fundet den ultimative Star Wars gave.

Star Wars gik sammen med Instant Pot om at debutere i en serie Star Wars-inspirerede Øjeblikkelige gryder, og for dem der undrer sig, er der endda et Baby Yoda -design! I et hav af memorabilia med Star Wars-tema stikker dette limited edition-samarbejde frem for dets praktiske egenskaber og sted som en gave, der ikke fejler.

Jeg er sikker på, at du kender nogen, der er en Star Wars mega-fan, og måske kan de endda lide at lave mad, hey det kan være dig selv, og hvis du stadig ikke har besluttet dig for hvad skal du få dem (eller dig selv) til ferien, Star Wars Instant Pot -samlingen kan komme igennem galaksen og stadig ankomme ved Jul.

Det Star Wars Instant Pot er din standard Instant Pot Duo 6-Qt trykkoger, lige udstyret med ikoniske Star Wars-figurer. Som enhver Instant Pot Duo overtager disse små apparater funktionaliteten i syv køkkener nødvendigheder, herunder en trykkoger, langsom komfur, riskoger, dampkoger, sauterpande, yoghurtmaskine, og varmere. De kan skære tilberedningstiden op til 70 procent, og den er også udstyret med 14 smarte programmer som suppe, kød/gryderet, bønne/chili, fjerkræ, sauté/simre, ris, multikorn, grød, damp, langsom kog, hold varmen, yoghurt, manuel og trykkoger.

Den svære del er at vælge blandt favorit Star Wars-figurer som Darth Vader, Little Bounty (Baby Yoda), en Stormtrooper og R2-D2 i en 6-quart størrelse eller en 3-quart BB-8. Men det valg er helt op til dig, så jeg kan kun sige, at styrken vil være med dig for at hjælpe dig med at træffe den beslutning.

instagram viewer