Artikler af: Laura Jane Clark

click fraud protection

Laura Jane Clark

Laura studerede i Glasgow på Mackintosh School of Architecture og også Liverpool School of Architecture, der kvalificerede sig i 2007. At arbejde på stedet og få styr på bygningen har altid været ekstremt vigtigt Efter at have forladt universitetet arbejdede hun med et byggefirma i flere måneder, før han startede som arkitektassistent hos Guy Greenfield Architects i London. ”At arbejde med værktøjerne og få en grundlæggende idé om, hvad stedarbejde indebar, gav mig et rigtig godt fundament for at udvikle detaljer, besøg på stedet og arbejde tæt sammen med konstruktionsteamet. Jeg tror, ​​at arbejde på stedet er virkelig vigtigt for alle, der ønsker at blive arkitekt, især kvindelige arkitektpraktikanter. ”

Laura oprettede sin egen praksis, Lamp Architects, for ti år siden, og hendes passion er innovativ husdesign, ombygning i mindre skala og mikro-regenerering af lang forladt og brunt felt websteder. Efter at have vist i det første afsnit af George Clarkes Amazing Spaces på Channel 4 med den forladte underjordiske offentlige toiletkonvertering til en lejlighed, har hun optrådt som en arkitekt på to serier af Ugly House to Lovely House, en dommer på Shed of the Year for 4 series og er i øjeblikket en af ​​arkitekterne på BBC2 Your Home Made Perfect with Angela Scanlon.

Laura er også i øjeblikket ved at renovere et gammelt forladt georgiansk hus uden for Glasgow og bygger og designer sine egne møbler og interiører i forbindelse med Universal Cloud Cover.

Real Homes er en del af Future plc, en international mediegruppe og førende digital udgiver. Besøg vores virksomheds websted.
© Future Publishing Limited Quay House, The Ambury, Bath BA1 1UA. Alle rettigheder forbeholdes. Virksomhedsregistreringsnummer i England og Wales 2008885.

instagram viewer