Klogere bliver endnu klogere

click fraud protection

Kontakt os

Telefon: +44 (0) 333 6000 622
E -mail: [email protected]
Internet side: https://www.draytoncontrols.co.uk

Med så mange elektriske apparater i hjemmet kan det være svært at huske, hvad der er tændt eller slukket, når du forlader huset, men med det nye Wiser smart -stik fra Drayton kan du fjernstyre og indstille tidsplaner for dine apparater, alt fra din smartphone.

Wiser Plug er den seneste tilføjelse til Draytons smarte varmesystem og op til 10 smarte stik kan tilføjes og kontrolleres af Wiser Heat -appen. Det betyder, at du kan tænde og slukke elektroniske enheder, uanset hvor du er, så du kan sikre dig, at glattejernet eller strygejernet er sluk, tænd for langsom komfur eller sluk let for lampen i dit barns værelse, efter at de er faldet i søvn uden at forstyrre dem.

Ved hjælp af Wiser Heat -appen kan du også planlægge op til otte begivenheder om dagen på tværs af dine smart plug -enheder. Så mens du er ude på arbejde eller er på ferie, kan du få tid til at tænde lamper og endda fjernsynet for at hjælpe dit hjem med at virke besat, hvilket giver mere tryghed og får ro i sindet.

Plus, det smarte stik fungerer med Wiser's Away Mode -funktionen, så når du forlader huset i en fart, hvis Away Mode er aktiveret, elektronisk enheder slukker, og opvarmning vender tilbage til din forudindstillede væksttilstandstemperatur, når du går ud af døren, hvilket sparer dig tid samt penge. Det smarte stik fungerer også som en rækkeviddeforlænger til Wiser -systemet, hvilket udvider signalområdet, hvilket er ideelt til større ejendomme.

Ligesom det klogere varmesystem er det smarte stik kompatibelt med smarte stemmeassistenter, herunder Amazon Alexa og Google Assistant, så du stadig kan slukke for stuen, selvom du har hænderne fuld! Klogere kan også integreres med IFTTT (If This Then That) til funktioner som geofencing, så dine apparater slukker, hvis du springer ud og tænder igen, når du vender hjem.

Wiser Plug sælges fra £ 41,99 og fungerer sammen med Wiser -varmesystemet, som er egnet til brug med kombi og konventionelle varmesystemer, med kits til rådighed til kun at styre varme eller varme og varme vand. Anbefalede detailpriser for Wiser -systemet starter fra £ 139,99 for et termostatsæt 1 (rumtermostat, varmehub og app) og £ 219,99 for et multizonesæt 1 (rumtermostat, varmehub, app og to radiatorer termostater). Individuelle klogere radiatortermostater sælges til £ 44,99. Alle priser er inklusive moms.

For mere information om Wiser, besøg wiser.draytoncontrols.co.uk eller følg @DraytonHome på Twitter.

instagram viewer