British Ceramic Tile og Laura Ashley samarbejder om at lancere en fantastisk ny kollektion

click fraud protection

Britisk keramisk flise og Laura Ashley har igen demonstreret deres ekspertdesignfærdigheder ved at lancere en fantastisk ny samling af væg- og gulvfliser. Ved at trække på de nyeste farvetendenser og teksturer (tænk rødmarmor og midnatblå mønstre), den ny kollektion har et smukt udvalg af stilarter fra traditionelle blomstermotiver til grafisk geometrisk udskrifter ...

1. Annecy 

Med sine bløde nuancer og damastprint, Annecy er inspireret af træblokstilen, der findes på et vintage fransk tekstil i Laura Ashley -arkivet. Selvfølgelig er det en meget traditionel flise, men blomstermotivet er på ingen måde tostemmigt, og de nye farver (Dove Grey, Powder Grey og Duck Egg) er sarte, men friske.

Britisk keramisk flise Annecy

(Billedkredit: British Ceramic Tile)

2. Heritage -samlingen 

Som en del af den nye kollektion, den bedst sælgende Mr Jones og Wicker fliser er nu tilgængelige i to nye farver - Duck Egg og den dybblå midnat. Vi elsker det geometriske tryk på Mr Jones -fliserne, og i den nye midnatskygge? Drømmende.

Britisk keramikflise Mr Jones i midnat

(Billedkredit: British Ceramic Tile)

3. Malham 

Denne nye gulvflise på 50 x 50 cm i storformat er en af ​​sine slags for Laura Ashley og er specielt designet til at supplere nye og eksisterende kollektioner gennem et forenklet, naturligt look. En blank finish giver et element af luksus, mens den blækkede, hvirvlende effekt af olieagtig marmor kombineret med en naturlig eller skiferhvid farve giver fliserne en rustik stemning.

Britisk keramisk flise Malham

(Billedkredit: British Ceramic Tile)

4. Den hvide samling

Det eksisterende Hvid samling er blevet forlænget med introduktionen af ​​den fantastiske Hawthorn -flise. Det delikate løvtryk er inspireret af naturen og har en let glanseffekt for en ekstra dimension. Åh, se bare den glimmer ...

For at se hele samlingen og tjekke flere af de nyeste flisetrends hen til www.britishceramictile.com.

Hawthorn -flisen

(Billedkredit: The British Ceramic Tile)

instagram viewer