Cloud Nine Wide Iron anmeldelse: hvorfor dette er det bedste brede glattejern, der nogensinde er lavet

click fraud protection

Bedømmelse af rigtige hjem

Cloud Nine Wide Iron er en let hårglattejern, der kan prale af temperaturkontrol, mens den er meget let at bruge. Det kan holde dit hår lige fra vask til vask, og det giver også skinnende resultater.

Hvis du er her, fordi du overvejer at købe Cloud Nine Wide Iron, så kan vi hjælpe med at påvirke din beslutning. Dette er en af bedste glattejern vi har nogensinde testet - og vores hår har været igennem et par få GHD’er og endda Dyson -glattejernet. Denne glattejern er ikke kun sprængfyldt med funktioner, som andre ikke kan tilbyde, men den formår stadig at være let, med evnen til at skabe langvarige, skinnende resultater. Vi er ærligt overraskede. Bare for kontekst testede vi denne glattejern på hår over skulderlangt, der er tykt og uregerligt.

Fortsæt med at rulle for vores fulde anmeldelse af Cloud Nine Wide Iron for at afgøre, om dette er det rigtige køb for dig.

Cloud Nine Wide Iron: specifikationer

Cloud Nine Wide Iron

(Billedkredit: Cloud Nine)

  • Opvarmningstid: 20 sekunder
  • Farve: Sort
  • Varmeindstillinger: 5
  • Temperatur: 100ºC - 200ºC
  • Automatisk slukning: 30 minutter
  • Ledningslængde: 2,7m

Cloud Nine Wide Iron: varmeindstillinger og ydeevne

Cloud Nine Wide Iron tilbyder noget, som mange andre glattejern ellers ikke kan, og det er temperaturkontrol. Du kan vælge mellem fem temperaturindstillinger, mens du bruger denne glattejern - fra 100ºC til 200ºC - så du kan tilpasse den nødvendige varme til den hårtype, du har.

Med hensyn til ydeevne fandt vi ud af, at Cloud Nine Wide Iron giver utrolige resultater. Størstedelen af ​​tiden behøver du kun at glatte en hårstreng ud bare én gang, og med plader med mineralindsprøjtning vil dit hår se skinnende ud. Vi har faktisk fået komplimenter om, hvor skinnende vores hår ser ud efter at have brugt denne glattejern!

Efter brug af Cloud Nine Wide Iron:

Billede 1 af 2
Cloud Nine Wide Iron: resultater på Annies hår

(Billedkredit: Future)

Efter brug af Cloud Nine Wide Iron:

Billede 1 af 2
Cloud Nine Wide Iron: resultater på Annies hår

(Billedkredit: Future)

Inden du bruger Cloud Nine Wide Iron:

Billede 2 af 2
Cloud Nine Wide Iron: før brug på Annies hår

(Billedkredit: Future)

Opretning
Det er klart, at dette er en glattejern, så de fleste mennesker, der køber det, vil bruge det til at gøre netop det - til at glatte deres hår. Vi kan bekræfte, at denne glattejern gør et meget godt stykke arbejde med at glatte vores tykke hår, og de bredere plader hjælper helt sikkert med at fremskynde denne opgave. Jeg plejer at bruge denne glattejern ved omkring 180 ° C, nogle gange 150 ° C, selvom det siger sig selv, at jo varmere du går, jo mere skade vil det gøre på dit hår. De mineralinfunderede plader gør virkelig en forskel, da jeg ikke engang behøver at børste mit hår igennem (selvom jeg gør det) for at bruge denne glattejern, og det er det stadig så glat. Efter at have rettet hovedet efter sektion opdager jeg, at resultaterne kan vare mig indtil min næste vask, især håret øverst på hovedet, som formår at forblive superglat. Det eneste problem, jeg nogensinde har, er, at mine ender har en tendens til at svirpe, fordi de er ved at akavet længde, hvor de sidder på mine skuldre. Jeg synes også, at når jeg har brugt denne glattejern i hele mit hår, ser det ikke kun skinnende ud, men det føles så dejligt! Mine fingre kan glide igennem det, og det er på ingen måde så flok-tilbøjeligt, som det ville være efter at have brugt andre værktøjer.

Curling
Ikke overraskende er krøllet hår lige så let med disse glattejern. Jeg plejer alligevel at krølle mit hår med en glattejern alligevel, men jeg er vant til at bruge en glattejern med tyndere plader. Gør det en forskel? Nej ikke rigtigt. Selvom krøllen selvfølgelig kommer større ud. Jeg fandt faktisk denne brede glattejern lettere at krølle med, da jeg følte, at jeg havde mere greb om mit hår, når jeg vrider jernet. Især når du bruger cool-touch grebene øverst på pladerne.

Cloud Nine Wide Iron: brugervenlighed

Cloud Nine Wide Iron

(Billedkredit: Cloud Nine)

Der er en let at navigere tænd- og slukkontakt på Cloud Nine Wide Iron for at tænde for dette glattejern eller for at slukke det efter brug. Alternativt vil dvaletilstand automatisk starte, hvis den er tændt ved et uheld.

Det er let at skifte mellem temperaturer på Cloud Nine Wide Iron. Inde i dette glattejern sidder et display, tryk på 'HI' og 'LO' knapperne for at skifte mellem temperaturer - du kan se, hvilken du har valgt som angivet med et grønt lys. Denne lampe blinker, indtil temperaturen er nået.

Når du bruger, gør hårglattejernets drejeledning det til en faff-fri proces at skifte fra hver side af dit hoved, hvilket betyder, at du ikke bliver viklet ind i ledningen, mens du bevæger dig. Hvis du også vil bruge det til at krølle hår - eller måske er dit hår super tyk - så er dette glattejern har greb i spidsen af ​​hver plade, så du kan klemme dit hår mellem pladerne uden at brænde dit fingre. Dette vil give dig bedre kontrol over glattejernet. Når man siger, at håret med et superglat og buet ydre såvel som plader med mineralindsprøjtning skal glide gennem dette glattejern uden at kræve noget tryk.

Vores eneste klage over Cloud Nine Wide Iron er, at det ikke larmer, når det er i brug. Der er ingen advarsel til at fortælle dig, hvornår den er tændt, bortset fra et grønt lys, eller når den har nået den nødvendige temperatur.

Cloud Nine Wide Iron: sikkerhedsfunktioner

Samt et cool-touch greb i spidsen af ​​denne glattejernets plader, for mere kontrol uden brænder fingrene, det kan også prale af et cool-touch eksteriør for at gøre det behageligt at håndtere i generel. Den har en dvaletilstand, der skal starte, hvis hårglattejernet er tændt, men ikke har været brugt i 30 minutter.

Når det placeres på en overflade, kan Cloud Nine Wide Iron sidde oprejst på sine flade plader, i modsætning til andre glattejern med en buet tønde. Dette bør forhindre dem i muligvis at brænde dit toiletbord.

Inkluderet i æsken med denne glattejern kommer en beskyttende varmebeskytter, der kan duppes over pladerne for at holde dem sammen lige efter brug. Skulle nogle nysgerrige hænder undre sig, brænder de ikke sig selv, og det betyder, at du kan gemme dem væk efter brug. Det gør det også lettere at pakke inde i en taske eller kuffert.

Cloud Nine Wide Iron: design

Selvom det er enkelt i designet, kan dette sorte glattejern tilpasses dine initialer. De eneste andre designkommentarer, vi har, er, hvor imponerende let dette hårglattejern er - i sammenligning med andre mindre glattejern kan det virkelig sammenlignes med en fjer.

Hvordan fungerer Cloud Nine Wide Iron?

Et opslag delt af CLOUD NINE (@cloudninehair)

Et foto indsendt af den

Cloud Nine Wide Iron: vores dom

Cloud Nine Wide Iron

(Billedkredit: Cloud Nine)

Cloud Nine Wide Iron er en let hårglattejern, der kan prale af temperaturkontrol, mens den er meget let at bruge. Det kan holde dit hår lige fra vask til vask, og det giver også skinnende resultater. Det kan også også bruges til krøllet hår, og det kan tilpasses med dine initals.

Hvor kan man købe Cloud Nine Wide Iron

  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Amazon
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Argos
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra I den syvende himmel
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra John Lewis og partnere
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Missguided
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Næste
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Salon Services
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Selfridges
  • Køb Cloud Nine Wide Iron fra Meget

Om anmelderen

Vores britiske shoppingredaktør, Annie Collyer, gennemgik Cloud Nine Wide Iron på hendes tykke, uregerlige skulderlange hår. Annie skriver alle vores sundhedsskønhedskøbsguider - lige fra hårværktøjer til træningsudstyr.

Flere anmeldelser af hårglattejern:

  • GHD Original IV styler anmeldelse
  • GHD Platinum Plus styler
  • Dyson Corrale anmeldelse

instagram viewer