10 gode køb købte vi op i John Lewis ’nye ANYDAY -sortiment

click fraud protection

Har du ikke hørt? John Lewis lancerede en helt ny kollektion ved navn ANYDAY, til dem af os, der elsker kvaliteten af ​​John Lewis -produkter, men ikke er så ivrige efter prisskiltene. I dette nye sortiment finder du alt fra overkommelige servise -sæt til billige boligtilbehør, fra vaser til spejle og endda en smuk, men billig belysning. Hvem siger, at det skal være dyrt at dekorere dit hjem med John Lewis? Ikke os - beviset er herunder.

Denne nye serie er mildest talt imponerende. Tænk på moderne boligudvidelser samt ting, der kan gøre et hus til et hjem (eller endda et lejet hjem til et rum, der føles som om det er dit). Vi taler hyggelige køb fra kast til bordbelysning og stearinlys. Du kan endda bruge denne nye serie til at indrette et ekstra soveværelse, du ikke har lyst til at bruge for mange penge på eller til forbered dig på en ny tilføjelse - ja, forældre skal være (eller allerede forældre) der er et ton babyartikler i dette rækkevidde.

Uanset om du allerede er en ivrig John Lewis -shopper eller ej, gå ikke glip af din chance for at købe ANYDAY -serien - den sælger hurtigt online nu, og vi er næsten ikke overraskede. Bliv ved med at rulle for at se, hvad alt balladen handler om.

Her er 10 varer vi næsten kan ikke tro er fra John Lewis ’nye overkommelige sortiment. Klik for at shoppe hele John Lewis ANYDAY rækkevidde dig selv.

“Førstegangskøbere vil elske vores nye ANYDAY-mærke. Det tilbyder kvalitet til en mere overkommelig pris ”

Bethan Harwood, Partner & Home Stylist

1. John Lewis & Partners Fårskindstæppe i fuskepels - 25 £

Dette faux fåreskindstæppe er dejligt - faktisk kan vi købe to til at poppe på hver side af vores seng. De er hyggelige, de findes i to farver, og de ser dobbelt så meget ud som prisen. Hvad skal man ikke elske?

Køb nu: John Lewis & Partners Fårpelsskindtæppe, 25 £

2. John Lewis & Partners Country Bud Vase - £ 12

John Lewis & Partners Country Bud Vase

(Billedkredit: John Lewis ANYDAY)

Perfekt til dit pampasgræs, en lille buket friske blomster eller til at holde nogle tørrede blomster, er denne glaserede lertøjsvase en god handel. Det ville alternativt være en dejlig gave, da det bestemt ser dyrere ud end mærket. Stil det på åbne hylder, eller læg det på et sofabord oven på dine sofabordbøger for at komme med en erklæring. Og det vil tilføje en farvefarve til dit hjem.

Køb nu: John Lewis & Partners Country Bud Vase, £ 12

En meget overkommelig pris, især når man overvejer størrelse, ville dette 50 cm runde spejl se dejligt ud hængt over en pejs eller i en gang. Det er let at hænge op med en metalkæde til ophæng, mens dens ultratynde profil vil passe ind i minimalistiske hjem.

Køb nu: John Lewis & Partners tyndt metalstel rundt hængende spejl, 20 £

4. John Lewis & Partners Spring Floral Dinnerware Set - £ 35

Din søgning efter et smukt nyt servisesæt er slut - især hvis du har et budget, men ikke vil gå på kompromis med stilen. Dette sæt i 12 dele er dekoreret med et vintage blomstermønster for at få det til at skille sig ud. Både på dit middagsbord og i dine køkkenskabe, altså. Hele sættet er lavet af fajance, mens det også kan tåle opvaskemaskine.

Køb nu: John Lewis & Partners Spring Floral Dinnerware Set, £ 35

5. John Lewis & Partners Spoke 3 Arm Semi Flush Ceiling Light - £ 45

Denne smarte, men billige loftslampe fås i tre farver, herunder grå, pink og marineblå, alle med forskellige finish fra messing til krom. Uanset om det er til din spisestue, dit køkken eller en gang, vil denne loftlampe helt sikkert imponere - og ingen ville nogensinde vide, at den var mindre end £ 50.

Køb nu: John Lewis & Partners Spoke 3 Arm Semi Flush Ceiling Light, £ 45

6. John Lewis & Partners Champagnefløjter - £ 8

Til en rimelig pris på seks Champagnefløjter, du kan bruge disse i haven bekymringsfrit. Selvom de er overkommelige, er de stadig slanke og endda tåler opvaskemaskine. De er et Prosecco -glas hver dag, i det væsentlige ...

Køb nu: John Lewis & Partners Champagnefløjter, £ 8

7. John Lewis & Partners Terrazzo Bulbholder Bordlampe - 18 £

Vi er forelskede i denne terrazzo bordlampe - til en seng, skrivebord eller sidebord i en stue. Den fås i hvid, grå eller pink, og du kan parre den med enhver pære, du ønsker. En let (og billig) måde at pynte (og lysne) op i et ellers almindeligt eller mørkt rum.

Køb nu: John Lewis & Partners Terrazzo Bulbholder Bordlampe, 18 £

8. John Lewis & Partners Lemon & Mint Glass Karaffel - 12 £ 

John Lewis & Partners Lemon & Mint Glass Karaffel på hylder

(Billedkredit: John Lewis ANYDAY)

Ser det ikke dyrt ud? Perfekt til at hælde vand til dine gæster ved al fresco middage i haven eller til at blive vist på åbne hylder i dit køkken.

Køb nu: John Lewis & Partners Lemon & Mint Glass Carafe, £ 12

9. John Lewis & Partners Skye Jute Runner Rug - £ 70

Pift let op på din gang takket være dette jute -løbertæppe. Det er hårdt, det er langt (ca. 240 cm), og det er en god handel. Perfekt til et evigt hjem eller et sted du lejer. Og det faktum, at det er lavet af jute, gør det perfekt til trafiktunge områder, sådan en gang, mens det er rart og neutralt at give mulighed for masser af tilbehør ...

Køb nu: John Lewis & Partners Skye Jute Runner Rug, £ 70

10. John Lewis & Partners lakeret opbevaringsboks - £ 35

John Lewis & Partners lakeret opbevaringsboks

(Billedkredit: John Lewis ANYDAY)

Stilfuld opbevaring, der også er budgetvenlig? Ja tak. Denne lakerede opbevaringsboks kommer endda med et låg, der gør den fantastisk til opbevaring af genstande, du ikke vil have set af dine gæster - eller som du ikke vil se på hver dag. Tænk kedeligt papirarbejde eller børnenes legetøj. Det fås også i seks pastelfarver for at pifte et værelse op.

Køb nu: John Lewis & Partners lakeret opbevaringsboks, 35 £

instagram viewer