Køb en Dyson V11 Absolute, og få et GRATIS gulvdok til en værdi af £ 100

click fraud protection

Køb direkte med Dyson for Dyson V11 Absolute, og få et gratis gulvdok til nem rengøring, opladning og opbevaring

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrevNyhedsbrev
Dyson V11 Absolut

(Billedkredit: Dyson)

Jennifer Oksien

Ved. Jennifer Oksien.

Hvis du leder efter en ny vakuum og finpudser Dyson V11 Absolute, så lytter du bedst. Du kan nu få en gratis Floor Dok til en værdi af £ 100 med ethvert V11 Absolute køb. Fantastiske.

  • Bedste støvsugere: vores top 11 støvsugere - afprøvet, testet og gennemgået

Jep. Kun i en begrænset periode, og så længe lager haves - indtil den 22. september for at være præcis - kan du lægge en gratis gulvdok i din kurv, når du tjek med Dyson V11 Absolute hos Dyson. Men vent op: hvad er et gulv dok? Nå, det er et fritstående dokument, der indeholder Dyson V11 og et værktøj, så det er der altid, når du har brug for det. Det gør den trådløse vakuum let at lægge væk og klar til at tage fat og gå. Du kan også selv oplade vakuum, når den er i dok. Dejlig.

Kan du lide hvad du hører? Rul for at finde ud af mere om denne aftale snarere end senere.

Her er nogle praktiske guider, du kan finde nyttige:

  • Bedste håndholdte støvsugere
  • Bedste robotstøvsugere
  • Leder du efter et godt køb? Gennemse vores støvsuger salg side, der regelmæssigt opdateres med de bedste tilbud omkring
Jennifer Oksien
Jennifer Oksien

Jennifer sluttede sig til Real Homes -teamet i februar 2020 og vendte tilbage til Future Publishing som vores redaktør til apparater. Jenny bruger sine arbejdsdage på at bringe dig de bedste apparattilbud og den nyeste apparatteknologi, så du kan indrette dit hjem på en trend og inden for budgettet - når hun er ikke gør det, hun renoverer og restaurerer sin victorianske terrasse med brugte tilbud, bager svampekager og tager fotografier af postkasser, uanset hvor hun rejser.

instagram viewer