Glæde til verden! John Lewis julebutik er åbnet online

click fraud protection

Ja, du læste rigtigt, den meget forventede John Lewis julebutik er åben! Nå, den er alligevel åben online, så du kan shoppe alle de smukke dekorationer, træer, kranse, indpakningspapir og mere. Synes du det er for tidligt? Pfft, amatør. Vi taler af erfaring, de bedste fald bliver hurtigt udsolgt! Så få mest ud af det kun i september, og få lager nu.

Vi er mildest talt lidt overvældede - der er så meget der! Tag dig god tid til at kigge igennem det hele (er det næppe en opgave?), Men vi har afrundet et par af vores yndlingsstykker og temaer bare for at give dig et udgangspunkt ...

Vi vil rapportere om alle jul lancerer som de kommer ud, og inden jul har vi naturligvis Black Friday, så pas også på, at de tilbud kommer snart.

John Lewis juletræer - vores favoritter

John Lewis jul

(Billedkredit: John Lewis)

Okay, så hvor skal vi overhovedet starte? Lad os først tale træer, da det er de ting, der sælger temmelig skarpt. Ligesom sidste år har John Lewis smadret kunstige juletræer. De er smukke og ser så realistiske ud. De starter fra 3ft og går helt op til en massiv 9ft!

John Lewis juletræer

(Billedkredit: John Lewis)

John Lewis julepynt - de bedste trends

Går over på decs. Som hvert år er John Lewis kommet med en masse super stilfulde trends og baseret deres dekorationer omkring dem. Vores favorit i år? Nå naturligvis kunne vi ikke bare vælge en, så vi går med Bloomsbury, Pop Art og Japans kunst...

John Lewis jul

(Billedkredit: John Lewis)

Bloomsbury handler om den meget traditionelle, ganske nostalgiske stemning. Der er masser af retro -kugler, metallisk indretning og et par få skovdyr. Det er sødt. Vores personlige yndlingsdekoration er den lille Bloomsbury bilkugle! Der er også nogle dejlige guirlander og kranse i dette tema til at snor sig over pejsesteder og over døre.

John Lewis jul

(Billedkredit: John Lewis)

Åh, vi elsker den kitschede (lad os være ærlige, tarvelige) julepynt har vendt tilbage i de sidste par år! De var omkring sidste år, men til jul 2020 er dekorationerne blevet endnu mærkeligere og skørere! Pop Art -temaet er alle baseret på den velkendte kunstbevægelse (med et festligt twist), vi taler om ballonhunde, robotter, gravere? Den fremmede jo bedre.

John Lewis jul

(Billedkredit: John Lewis)

Nu er det noget, vi ikke har set før. Art of Japan -temaet handler om, ja... Japansk stil. Det er lidt usædvanligt og måske ikke for dem, der kan lide at holde tingene traditionelle, men vi elsker den moderne stemning til temaet. Der er bittesmå fan baubles, hængende kimonoer, og endda skåle med ramen. Elsker det.

Der er masser mere at udforske på John Lewis hjemmeside, så tag derhen for at shoppe og tjekke alle temaerne! Vi vil selvfølgelig også holde dig opdateret, når det hele kommer i butikkerne, så hold øjnene skrællet.

Læs mere:

  • Julehus: en Scandi -nybygning klædt på til julen
  • Interiør i nordisk stil: 12 måder at få alle de mørke og dramatiske vibes på
  • Julehus: et fedt og farverigt dobbelthus

instagram viewer