Disse drømmehuse i New York City er fantastiske

click fraud protection

Vi satser på, at et drømmehus er et hjem i New York for millioner af mennesker verden over. En by med en næsten mytisk status, New York, hvor drømme er skabt-og også hvor nogle af de smukkeste lejligheder i USA findes. Notorisk dyrt, ja, men vi kan se hvorfor bare se på disse fantastiske byhuse.

  • Find mere vidunderligt rigtige hjem - fra søde engelske hytter til strålende selvbygninger på vores dedikerede side

1. Det fem-etagers rækkehus med flødeindretning

(Billedkredit: ena Yaremenko for Sotheby's International Realty)

Det her rækkehus har fem etager, ni soveværelser og ni badeværelser - og det giver os lyst til hjemmet. Hvis du leder efter noget, der ligner lidt et victoriansk London -rækkehus i New York, er det det: det er faktisk designet til at ligne et London -rækkehus af arkitekten, CPH Gilbert.

Treelined udsigt over gaden, pejse, et bibliotek, trægulve og en cremet indretning, vi vil drukne i - dette er klassisk NYC.

(Billedkredit: ena Yaremenko for Sotheby's International Realty)

2. Byhuset fra 1870'erne perfekt til elskere af historie

(Billedkredit: LPG for Sotheby's International Realty)

Hvis dit drømmehus er fyldt med arvsstil og luksuriøse materialer, garanterer vi, at du ikke vil være i stand til at stoppe med at se på dette unikke ejendom i Upper East Side. Hvor skal man begynde med denne skattekiste af historisk New York -arkitektur? Der er træ og indlagt marmorgulv, udskårne trælister og paneler og stofvægge med udsøgte tryk. Et fransk marmor kappe, en valnød i Belle-Epoque-stil og en stor 3-tommers tyk marmorplade, et pulverrum... det er som dit eget Versailles-palads.

Men den mest unikke funktion for os er det fuldt restaurerede bibliotek med fyrretræsplader. Dette er den slags rum, hvor du endelig endelig kan læse færdigt Anna Karenina.

(Billedkredit: LPG for Sotheby's International Realty)

3. Fem-sengs Greenwich Village hjem med en smuk have

(Billedkredit: Eitan Gamliely for Sotheby's International Realty)

Dette hjem indbegreber luksus i NYC. Perfekt proportioneret, dette Greenwich Village rækkehus har fem soveværelser og fem og et halvt badeværelse fordelt på fem etager, men stuen, formel spisning værelse og køkken er alle i stueplan og åbner ud til en af ​​de mest fantastiske byterrasser, vi har set.

Ovenpå er der gulvvarme, badeværelser i spa-stil og et walk-in closet at nyde. Meget elegant.

(Billedkredit: Eitan Gamliely for Sotheby's International Realty)

4. West Village byhus med udsigt til træer

(Billedkredit: Gamut -fotos til Sotheby's International Realty)

Super hyggeligt og roligt, dette smukke hjem i West Village byder på masser af lyse og velproportionerede, luftige værelser. Showets stjerne her er den tredobbelte stue med tre pejse, vinduer fra gulv til loft og autentiske gipslister. Dette er den slags sted, du slet ikke vil forlade, når New York -vinteren sætter ind.

(Billedkredit: Gamut -fotos til Sotheby's International Realty)

Læs mere:

  • 5 minimalistiske hjem - der får os til at ville forvise rod for evigt
  • Hjemmetur: dette drømmehus i Colombia har en dybt japansk ånd

instagram viewer