Disse John Lewis juletræer ser fantastiske ud - du behøver ikke et rigtigt træ i år

click fraud protection

Disse John Lewis juletræer vil helt sikkert sætte dig i et festligt humør (kan du tro det er allerede i midten af ​​november?), og hvis du ikke vil have et rigtigt træ i år, er de virkelig de næstbedste ting.

John Lewis laver årligt realistiske juletræer af høj kvalitet, med i år ingen undtagelse. Fra ultra-troværdige grønne fyrretræer til frostede tilbud, disse er garanteret til at gøre en smuk jul midtpunkt i dit hus.

  • Kan du lide at shoppe John Lewis? Gå ikke glip af vores John Lewis Black Friday -tilbud side for de seneste gode tilbud

Vores tip til valg af bedste kunstige juletræer er at tænke på, om du vil bruge den samme hvert år, eller om du vil have to eller tre forskellige (opbevaring tillader) til den nyhedsfaktor. Hvis førstnævnte er tilfældet, skal du vælge en klassisk, grøn fyr. Hvis du vil rotere flere, kan du gå efter et mere usædvanligt træ.

  • Køb alle juletræer fra John Lewis 

1. Det bedste John Lewis juletræ til realistisk udseende

John Lewis & Partners St. Petersburg Ubelyst juletræ, blå, 7ft

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

Sankt Petersborg Uoplyst juletræ, blå, 7ft | £ 259

Sankt Petersborg er et meget atmosfærisk, men alligevel realistisk træ, der har det frostede look uden egentlig at være et frostet træ - den sneklædte effekt kommer fra den sølvblå farve. Det, vi virkelig kan lide ved denne, er de uregelmæssige grene, hvoraf nogle hænger frit, ligesom et ægte træ ville. Et smukt midtpunkt for en julestue med skandinavisk tema.

2. Det bedste førliste John Lewis juletræ

John Lewis & Partners Belgravia Foroplyst juletræ

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

Belgravia Foroplyst juletræ, 7ft | £ 349

Den ultimative klassiske gran, dette træ har en dejlig fuld form og sarte grene, der er blevet tofarvet for en mere realistisk effekt. Men det, der gør dette træ virkelig specielt, er det forbløffende generøse LED-tilbud: det leveres forudbelyst med 500 LED-lamper.

3. Det bedste traditionelle John Lewis juletræ

Brunswick Gran Unlit Christmas Tree, 7ft

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

Brunswick Gran Unlit Christmas Tree, 7ft | £ 229

Elsker du de fladere, luftigere grene, der er karakteristiske for gran? Denne er til dig: Det, der gør dette træ anderledes, er, at det er fuldt i form hele vejen igennem, herunder i de øvre grene, og spidserne er blevet farvet en lidt lysere grøn for at efterligne nyt vækst. Denne vil se godt ud i en traditionel juleudsmykning.

4. Det bedste nutidige John Lewis juletræ

Isla Diamond Smoke Fir Unlit Christmas Tree, 7ft

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

Isla Diamond Smoke Fir Unlit Christmas Tree, 7ft | 199 kr

Har du lyst til noget lidt anderledes i år? Isla er John Lewis 'sjoveste juletræstilbud i denne sæson, med et' røget 'look, der opnås ved at farve grenene en dybblå (farven er vist på billedet herunder). Style dette med lyse, nyhedsdekorationer til et moderne look.

Isla Diamond Smoke Fir Unlit Christmas Tree, 7ft

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

5. Det bedste John Lewis juletræ til store stuer

Blue Spruce Foroplyst juletræ, 7ft

(Billedkredit: John Lewis & Partners)

Blå Gran Foroplyst juletræ, 7ft | £ 499

Utroligt smukt, dette store træ har tæt pakket, afrundede grene, der er meget sarte. To ting får virkelig dette træ til at skille sig ud. Den ene er den meget smukke farve - en kølig, salvie/eukalyptusgrøn, der ser meget levende ud. Den anden er den kendsgerning, at dette træ er oplyst med 1000 mikro-LED'er. Tænd det, og du vil se, hvad du har betalt for. Et fantastisk statement -træ til en stor stue.

  • 13 etiske og miljøvenlige julegaver

instagram viewer