Disse 5 Ikea -tæpper er de perfekte boho -køb til en budget efterårsopdatering

click fraud protection

Vi elsker Ikea tæpper. Hvis du ønsker at tilføje noget boho chic og tekstur og varme for at få dit hjem til at føle sig hyggeligt i efteråret og du har et stramt budget, de er det bedste sted at starte. Kast en ned, og du kan forvandle udseendet af et værelse på et øjeblik uden at røre en pensel.

Ikea har virkelig forbedret deres spil, når det kommer til smukke tæpper - de tilbyder nu masser af håndlavede, etiske og bæredygtige tæpper, der er stilfulde og holdbare - og i et smukt udvalg af farver, der passer til enhver ordning.

Men gå ikke til butikken uden en indkøbsliste... Se vores favoritter herunder først...

  • Få mere at vide om at vælge et tæppe i vores ekspertguide
  • Annnd, find ud af, hvordan du opretter en afslappet boho look med vores ideer

1. Tarbak fladvævet tæppe

Tarbak fladvævet uldtæppe

(Billedkredit: Ikea)

Lad os starte med de dyreste tilbud - men lad dig ikke afskrække, der er billigere muligheder herunder. Dette super luksuriøse tæppe i uld (ovenfor) kan prale af et eklektisk mønster, der er både grafisk og afslappet. Vi kan godt lide, hvordan det ser ud i spisestuen (vist ovenfor), men det vil også fungere godt i stuen eller soveværelset. Et godt investeringsstykke, synes vi.

Tarbak fladvævet uldtæppe | OS: $229 Storbritannien: £199

2. Stockholm 2017 tæppe

Ikea tæpper

(Billedkredit: Ikea)

Love love love this Stockholm 2017 tæppe (ovenfor). Det er slidstærkt, håndvævet tæppe ren uld og kan modstå mange års slid. Det klassiske sildebensmønster er lige så fint på begge sider, så hvis der er et spild, skal du blot vende det. Stor værdi, hvis du spørger os.

Stockholm 2017 tæppe USA: $229 Storbritannien: £165

3. Toftlund falsk pels tæppe

Toftlund falsk pels tæppe

(Billedkredit: Ikea)

Elsker du det varme og hyggelige udseende af fåreskind, men kan du ikke lide de miljømæssige konsekvenser ved at købe et? Denne flotte imitation (ovenfor) er fremstillet af 100 procent genanvendt polyester. Det vil heller ikke bryde banken.

USA: Toftlund falsk pels tæppe USA: $14.99 eller Storbritannien: £7

4. Tanum flatweave tæppe

Tanum fladt vævet tæppe

(Billedkredit: Ikea)

Dette boho -tæppe (ovenfor) findes i to attraktive farveveje og vil øjeblikkeligt opmuntre ethvert rum. Hvad der er endnu bedre, det er lavet af rester af bomuld fra Ikeas produktion af sengetøj, så ved at vælge dette tæppe hjælper du også med at reducere spild.

Tanum fladt vævet tæppe USA: $6.99 eller Storbritannien £6.50

5. Vedbak tæppe med lav bunke

Vedbak tæppe i flerfarvet lavbunke

(Billedkredit: Ikea)

Elsker du et strejf af det eksotiske i din indretning? Dette tætte tæppe i persisk stil (ovenfor) er perfekt til at skabe en boudoir-stemning i dit soveværelse eller som et stykke udsagn om gangen. Dens syntetiske sammensætning gør den velegnet til områder med høj trafik.

Vedbak tæppe i lav bunke USA: $89.99 Storbritannien: £45

  • Vil du have flere gode produktopsamlinger og salgsadvarsler? Besøg vores tilbud hub side.

instagram viewer