#SundayThoughts: Hvornår er den første dag i efteråret 2019 (og hvad skal man byde på?)

click fraud protection

HALLOLURE Håndklumpet strikketæppe 3 størrelser | Fra 37,89 $
Disse chunky strikkede tæpper ser ikke kun godt ud, men da de er ekstremt tykke, gør de et ret fantastisk stykke arbejde med at holde dig varm hele natten lang. Fås i tre forskellige størrelser og 17 forskellige farver, du kunne køb en for hvert værelse i dit hus *skyldig *.

Vornado VH2 elektrisk bærbar rumvarmer | $74 $69.99
Hader du at tænde din ovn? Vi er enige om, at det kan være meningsløst at opvarme et helt hjem, hvis du kun bruger et værelse, så hvorfor ikke investere i en elvarmer til efteråret? Denne Vornado -model kan hurtigt varme et værelse op, det er stille, når det er i brug og køligt at røre ved, så sikkert omkring børn og kæledyr. Den bedste del? Den har en ventilatorfunktion, så den kan også bruges om sommeren!

Instant Pot LUX60 | $79 $49
Ejer du ikke en instant gryde eller anden form for langsom komfur for den sags skyld? Du har brug for en i efteråret, især hvis du har lyst til store måltider, når vejret bliver koldt, men har for travlt til at lave dem. Instant Pot LUX60 kan presse og tilberede langsomt, det kan også tilberede ris, sauter, damp og varm også. Og takket være den praktiske timerfunktion kan du putte dine ingredienser i inden arbejde, og når du kommer hjem, bliver de tilberedt til perfektion.

Nespresso VertuoPlus kaffe- og espressomaskine | $ 99,95
En nødvendighed for mørke og kolde morgener, denne kaffe- og espressomaskine vil a) se godt ud på din bordplade, b) spare dig penge ved at købe en bryg hver morgen og c) kræver en lille indsats for en koffein rette op. For under $ 100 kan du ikke gå galt ...

Har du brug for nogle ideer til opbevaring af sko? Vi kan hjælpe dig helt med at rydde op i din plads på en meget stilfuld måde.

Hent denne måneds problem med tips om stil, ekspertrådgivning, de nyeste trends og shopping - det er alt, hvad du har brug for til dit hjem ét sted.

Shopping på Labor Day -salget i år? Ikke før du læser denne omfattende guide.

Disse seks helt nye Brooklinen-varer får dig til at skille sig ud med stil.

Plus, 5 Draper James faldet finder ud af, at vi begærer det.

Hent de bedste kaffemaskiner fra 2021 med vores favoritter fra De'Longhi, Lavazza, Sage og Bosch.

Skift dine forældede vandhaner ud til en af ​​de bedste badeværelseshaner på vores liste for at skabe en helt ny stil.

instagram viewer