Disse er de eneste Halloween-dekorationer, du har brug for for at gøre dit hjem hårrejsende

click fraud protection

Vi er allerede begyndt at tænke på Halloween -dekorationer (faktisk har visse medlemmer af teamet været plaget af dem af deres børn siden august). Hvem vil ikke have deres hjem dækket af spindelvæv og kravle med falske edderkopper? Hvem sagde, at et skelet, der slappede af i hjørnet af dit køkken, måtte være en dårlig ting? Nå, det var bestemt ikke os, fordi vi (næsten) dør for at det skal være Halloween, så pryd vores hjem med græskar, flagermus og kranier.

Misforstå os ikke, vi er ikke villige til at tømme vores bankkonti. At blive suget til at bruge for meget på Halloween i op til jul skræmmer os. Derfor har vi fundet disse gode køb, der vil få dit hus pyntet til den uhyggelige sæson på ingen tid. Og de holder også ud over næste år. Vi siger, hvis du har det, spøg det!

  • Halloween kostumer er i butik nu... få hele familien fantastisk sløvt (uden den skræmmende pris)

1. Bedste Asda Halloween dekorationer

Asda Halloween dekorationer

(Billedkredit: Asda)

Hvis du vil bevise over for dine gæster, at du har sjove (og skræmmende) knogler, er dette skelet i naturlig størrelse den perfekte rekvisit. Stil den på en stol ved din hoveddør for at skræmme trick-or-treaters eller ved dit køkkenbord ved festens snacks. Knogletillyst!

Skelet i naturlig størrelse, £ 25.

Asda halloween dekorationer skelet rotte

(Billedkredit: Asda)

Så hvis du er en Halloween-fanatiker og det menneskelige skelet i naturlig størrelse er lidt for almindeligt for dig, kan vi lokke dig med dette rotte-skelet (ovenfor) eller måske et hundeskelet (herunder)? * Gys* de er bare uhyggelig. En uvidende gæst ville ikke støde på disse omkomne kæledyr midt om natten! Skelet rotte dekoration, £ 6.

Asda Halloween dekorationer hunde skelet

(Billedkredit: Asda)

Vi vil altid være stærke fortalere for at bruge belysning til at indramme dit værelse, og Halloween er ingen undtagelse. At give dit værelse en rød, lilla eller grøn nuance kan helt sikkert skabe en uhyggelig stemning. Plus flagermusformen? Fangtastic. Neon Style Bat Light, £ 8.

Asda halloween dekorationer stearinlys og glød i den mørke flagermus

(Billedkredit: Asda)

2. Bedste eBay Halloween dekorationer

eBay halloween dekorationer edderkoppespind

(Billedkredit: eBay)

Dette bomuldsstrækbare spindelvæv er den perfekte måde at straks forvandle dit værelse til et skræmmende forladt hus. Edderkopperne giver det ekstra uhyggelige touch. Derudover er der ikke noget skræmmende ved den pris. Elastisk spindelvævsdekoration med seks edderkopper, 2,46 £.

3. Bedste Amazon Halloween dekorationer

Amazon græskar fe lys halloween dekorationer

(Billedkredit: Amazon)

Disse græskarlygter er batteridrevne og genererer nul varme, så de er sikre inde eller ude, tæt på børnene eller ej! Men batterierne er ikke inkluderet, så tag et par af dine egne AA -batterier, og du er klar til at gå! Led Pumpkin Lanterns x10, 9,88 kr.

4. Bedste Wilko Halloween dekorationer

Wilko halloween dekoration sort græskar

(Billedkredit: Wilko)

Vi elsker dette græskar -tema, fordi der hvert år bliver købt og chucked så mange rigtige. Hvorfor ikke købe dette sorte græskar fra Wilko, som du kan bruge år ind, år ud? Stort sort græskar, £ 5.

5. Bedste Sainsburys Halloween -dekorationer

Sainburys halloween -dekorationer indtaster ikke tape

(Billedkredit: Sainsburys)

Advarsel!!! Gå ikke ind i Sainsbury's, hvis du ikke vil gå ud med et bjerg af Halloween -dekorationer i din kurv. Dette bånd er subtilt, men super effektivt. Vi foreslår, at du holder den fast på en dør, der bliver bevogtet af skelet fra Asda (øverst i artiklen). Halloween forsigtighedstape, £ 1.

Sainsburys Halloween -dekorationer livsstilsbillede

(Billedkredit: Sainsbury's)

Vi elsker hele denne Halloween -opslag (ovenfor), især Day of the Dead græskar! Den lilla og hvide tilføjer lidt farve til en normalt mørk og dyster ferie, så for farvejunkierne blandt os er det en no brainer. Day of the Dead Græskar, £ 5.

6. Bedste Tesco Halloween dekorationer

Tesco halloween dekorationer bordløber

(Billedkredit: Tesco)

Denne bordløber har det glamourøse gotiske look, som vi synes er en stjæle til kun £ 2! Den perfekte touch til dit forfærdelige Halloween -hjem. Tesco Web Table Runner, £ 2.

7. Bedste Aldi Halloween dekorationer

Aldi halloween dekorationer oppustelig bue med græskar

(Billedkredit: Aldi)

Denne oppustelige buegang er skræmmende dejlig og byder en varm velkomst til enhver Halloween -fanatiker, der går forbi din dør. Fra trick-or-treaters til husgæster, det er en sjov måde at få folk i ferieånden. Det er også let at puste op og leveres med fire lysdioder, så det også lyser! Pumpkin Oppustelig bue, 39,99 £.

8. Bedste Lidl Halloween dekorationer

Lidl halloween dekorationer

(Billedkredit: Lidl)

Vælg mellem forskellige designs. Disse hængende halloween festdekorationer er lette, billige og muntre. Halloween festdekorationer, 2,99 £.

9. Bedste Morrisons Halloween -dekorationer

Morrisons halloween dekorationer balloner

(Billedkredit: Morrisons)

Du kan ikke gå galt med balloner. De er lette og tidløse... (konceptet, bestemt ikke individuelt, når børn er ved at være). Halloween -balloner 10 pakker, £ 1.

10. Bedste Lights4Fun Halloween -dekorationer

Halloween græskar dekorationer

(Billedkredit: Lights4Fun)

Vil du have Halloween -dekorationer, der er lidt mere raffinerede? Det her Small Mottled Rose Gold Pumpkin Battery Light, 24,99 £ tilføjer silhuetter af lys, der er ret magiske. Med en metallisk finish ser den lige så elegant ud, selv når den ikke er tændt-så du kan lade den stå ude året rundt. Hold med grønt løv og fairylights til et efterårligt midtpunkt i bordet. Disse 10 Mottled Pumpkin Battery Fairy Lights, 19,99 £ (herunder), er også smukke.

Græskar Halloween dekorationer

(Billedkredit: Lights4Fun)

Glem elegant. Vi ville slutte med et brag - og du kan ikke slå disse Heksebenlys (ja! Lys!), £ 19,99. Hvert ben huser en hvid LED for en uhyggelig glød. Færdig med fed lilla og sort stribede strømpebukser, frilly sokker og glitrende sorte støvler med en puritansk-esque sølvspænde detalje, er de en fest, der ikke må gå glip af! Elsker dem!

Hekses benlys

(Billedkredit: Lights4Fun)

  • Se alle vores belysningsideer på vores dedikerede hub -side

instagram viewer