Hvidevarer Direkte flashsalg: spar op til 50% rabat - det kan endda slå Prime Day

click fraud protection

Kører på samme tid som Prime Day er Appliances Direct -flashsalget. Shop for at spare op til 50% rabat til midnat i aften

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrevNyhedsbrev
Hvidevarer Direkte flashsalg

(Billedkredit: Appliances Direct)

Jennifer Oksien

Ved. Jennifer Oksien.

Åh, Appliances Direct kører et flash -salg for Amazon Prime Day 2020 som vil se priserne på vaskemaskiner, køleskabsfrysere, fjernsyn (og mere) skåret ned for at tilbyde dig op til 50 procent rabat. Du behøver ikke en konto for at shoppe, og der er ingen rabatkoder at overføre, da alle de viste priser på stedet er, hvad du betaler ved kassen. Dejlig.

Alt du skal gøre for at drage fordel af disse toptilbud er enten at se vores oversigt over apparater herunder eller gå direkte til Hvidevarer direkte websted for at gennemse udvalget på egen hånd.

Vores top flash salg køber ...

Priserne er lave til høje

Mere om apparater ...

  • Bedste støvsuger
  • Bedste kedel
  • Bedste vaskemaskine
  • Bedste tv
Jennifer Oksien
Jennifer Oksien

Jennifer sluttede sig til Real Homes -teamet i februar 2020 og vendte tilbage til Future Publishing som vores redaktør til apparater. Jenny bruger sine arbejdsdage på at bringe dig de bedste apparattilbud og den nyeste apparatteknologi, så du kan indrette dit hjem på en trend og inden for budgettet - når hun er ikke gør det, hun renoverer og restaurerer sin victorianske terrasse med brugte tilbud, bager svampekager og tager fotografier af postkasser, uanset hvor hun rejser.

instagram viewer