Avokado grønn madrass gjennomgang

click fraud protection

Avocado Green har satt standarden for organiske madrasser siden den kom på scenen i 2016. Den hadde en interessant forutsetning: Konkurrer med luksus (les, dyre) økologiske madrassmerker mens du leverer prispunktet, brukervennligheten og tilgjengeligheten som forbrukerne liker om seng-i-esken-modellen.

Og det er ingen grønnvask her. De Avokado grønn madrass er laget av alle organiske materialer, inkludert latex, ull og bomull. I tillegg er det det første madrassmerke noensinne som oppnådde etiketten Climate Neutral Certified, kun tildelt merker med de strengeste standardene for sitt karbonavtrykk. I dag fungerer den stolt som en karbon-negativ virksomhet, noe som betyr at de frivillig oppveier mer enn 100% av utslippene, fra utvinning av ressurser til frakt gjennom prosjekter for karbonoffset.

Gitt all den informasjonen, lever madrassen i seg selv opp til de høye standardene? Og selvfølgelig... er det egentlig behagelig? Jeg ga det et snurr, og en uke med søvn, for å finne ut. Spoiler: Det gjør det.

Ser etter beste økologiske madrass? Sjekk vår grundige kjøpsguide.

Avokadogrønn madrass på et øyeblikk

Type: Hybrid innerspring/latex
Fasthet
: Den er middels fast, men du kan legge til en putetopp som tilleggsutstyr for en mykere følelse.
Soveposisjon: Optimal for side, rygg, mage og kombosviller.
Din vekt: Passer for personer med gjennomsnittlig og over gjennomsnittlig vekt.
Bevegelsesoverføring: Utmerket absorpsjon av bevegelsesoverføring for sovende.
Hvordan det føles: Fast, men mild.
Størrelser: Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Cal King

Beste madrass

(Bildekreditt: Avocado)

Hvem er Avocado -madrassen best for?

  • Alle som er forpliktet til å leve en grønnere livsstil.
  • Barn eller voksne med astma eller allergi.
  • De som lider av ryggsmerter eller trenger en støttende madrass.
  • Leilighetsboere leter etter en seng-i-en-eske med enkelt oppsett.

Hvordan er det å sove på Avocado Green Madrass?

Etter å ha slitt med ryggsmerter, ga jeg endelig avkall på kjærligheten min for den super-synkende minneskumfølelsen. En mer støttende, fast madrass gjør underverker for ryggen og den generelle søvnkvaliteten.

Jeg flyttet nylig inn i et større hus og ønsket å sikre at gjestene mine likte den samme gode støtten, så jeg valgte Avocado Green Madrass på soverommet mitt. Den har en mild/fast følelse sammen med den ekstra fordelen av å være laget kun av organiske materialer. Selvfølgelig kan jeg ikke la besøkende være marsvin, så jeg ga madrassen et forsøk for meg selv i noen netter.

Madrassen kom rullet opp i en mellomstor eske. Det er tungt, så jeg bestemte meg for at det ville være lettere å åpne det på hovednivået mitt før jeg brukte innebygde håndtak til å bære madrassen oppe. Vær forsiktig når du åpner den vakuumforseglede madrassen. Når størstedelen av forseglingen er ødelagt, åpner madrassen seg i full størrelse. Du vil forsikre deg om at gjenstander som kan brytes (eller små barn) står klare.

Med en organisk madrass forventer du å ikke legge merke til den typiske avgassen som kommer med minneskum, og du vil ikke. Det er en liten fabrikklukt ved åpning av madrassen, men den forsvinner raskt og er helt borte innen 24 timer.

Siden jeg foretrekker en fastere følelse, valgte jeg å ikke legge på Avocados myke putetopp. På egen hånd er madrassen pakket inn i et naturfarget trekk i organisk bomull. Den er supermyk å ta på. Følelsen av madrassen er ikke stiv, men den er fast.

Den gir god støtte på rygg og mage. Når du vender til siden, former madrassen seg til deg uten at den synkende følelsen er forbundet med minneskum. Det er ingen fast følelse eller problemer med å komme inn og ut av sengen, takket være spolens støttende reaksjon.

I motsetning til minneskum, sover bomull, latex og ull kult. Det føltes flott umiddelbart og støttet hele natten. Noen sviller kan trenge noen netter for å bli vant til denne madrassen, men jeg var umiddelbart komfortabel og sov fantastisk. Mens madrassen min er dobbel, er Avocado Green flott når det gjelder bevegelsesoverføring-du kan trykke på ett område uten å føle bevegelse andre steder. Full-, dronning- og kongestørrelsene vil garantert være gode for de som deler seng.

Hva får du for pengene?

Avocado Green Madrass mest solgte poeng er dens "hinsides-grønne" tilnærming. Den er designet i Hoboken, New Jersey, og håndlaget i California av 100 prosent sertifiserte organiske materialer. Det inkluderer latex høstet fra Avocados gårder i organisk gummi og GOTS-sertifisert (Global Organic Textiles Standard) organisk ull og bomull.

Selv om det er andre merker på markedet som lager organiske madrasser, er det få som kan konkurrere med Avocado om pris og enkel levering i seng. Den kan også skryte av støtten og stabiliteten til en hybridmadrass, sammenlignet med den synkende følelsen som vanligvis er forbundet med madrasser med minneskum.

Sengene er også Greenguard Gold-sertifisert for lave utslipp og sertifisert for å være formaldehydfrie, så du vil ikke oppleve den vanlige madrassen avgassing. Hvis det ikke er nok sjelefred, kan du prøve madrassen et år hjemme uten risiko.

Den har også 25 års garanti, som inkluderer full garanti i 10 år med returhenting og full erstatningsverdi, og forholdsmessig dekning de siste 15 årene.

Er Avocado -madrassen verdt det?

Det korte svaret: Ja, ja det er det. Avocado er det første madrassmerket som er Climate Neutral Certified, så det har vist seg å være bra for miljøet og familiens helse.

Selv om du skulle utelukke de grønne fordelene, er det fortsatt en utrolig behagelig hybridmadrass som konkurrerer med pris og fordeler med andre bed-in-a-box merker på markedet. Og andre merker av økologisk madrass pleier å rangere høyere i pris. Faktisk slår Avocado ut nest, Saatva og Zenhaven med hundrevis av dollar.

Avokado grønn madrass lag

Avokado grønn madrass

(Bildekreditt: Avocado)

Avocado Green Madrass er pakket inn i et ekstremt mykt organisk bomullsdeksel. Under det tilbyr en unse per kvadratmeter organisk ull naturlige antimikrobielle egenskaper og temperaturkontroll.

Hvis du vil ha en mer plysj, myk følelse, kan du legge til en putetopp i europeisk stil, fylt med et ekstra to-tommers lag med GOLS organisk sertifisert latex for totalt fem tommer.

Hvis du foretrekker en fastere følelse, starter standardalternativet (som jeg tok en tur) med tre centimeter organisk latex. I sentrum er det en støttende innerspring -enhet. Herdede stålspoler er individuelt innpakket med lommestøtte og tre soner.

I basen forankrer et annet lag med Certified Dunlop Latex madrassen.

Bestilling og levering

Bestiller på Avokado grønn er utrolig grei. Bare velg madrassstørrelse, og hvis du vil ha putetopp som tilleggsutstyr. FedEx -forsendelse er gratis, med leveringstid fra tre til syv virkedager avhengig av din nærhet til Los Angeles.

Du kan velge å betale rundt $ 250 for oppsett og levering hjemme. Boksen er ganske tung, så hvis du gir avkall på dette alternativet, må du sørge for at du har hjelp til å få madrassen til ønsket plassering i hjemmet ditt.

Les mer:

  • Beste madrass: Toppvalg for din beste natts søvn

Flere madrassanmeldelser

  • Amerisleep AS3 madrassanmeldelse
  • Awara Organic Luxury Hybrid Madrass anmeldelse
  • Dreamcloud luksus hybrid madrass
  • Leesa Original Madrass anmeldelse
  • Nectar madrass anmeldelse

instagram viewer