Dunelm -belysningskolleksjonen får oss til å føle oss høst koselige

click fraud protection

Hare Licking Paw Antique Messing Bordlampe | £32
Lag elegant landlig stil med denne bordlampedesignen. Vi liker virkelig det diffuse lyset lampeskjermen skaper, og harebasen er et fabelaktig fokuspunkt. Høyt vurdert av Dunelm -kunder.

Tanner Black Bordlampe | £22
Smør opp nattbelysningen med denne globeformede lampen. Det ville fungere perfekt på et side- eller konsollbord i et boareal også. Den er lys nok til å lese, eller bruk den til å skape et intimt lysbasseng. Den kommer også i kobber, noe som vil tilføre et varmende høydepunkt.

Suva røykglass anhengsmontering | £32
Denne pendellampen i vintage-stil er en bestselger på Dunelm, og er den perfekte designen for kjøkkenet eller gangen. Anmeldere elsker den atmosfæriske effekten av den gule lyspæren i kombinasjon med det fargede glasset. Kobberdetaljene er også på trend.

Real Homes 'guide til de mest stilige barkrakkene for kjøkkenøya eller frokostbaren.

Med de beste utendørs projektorene i hagen din kan du fange dine favorittfilmer (eller Netflix -serier!) Og nyte sommerværet også.

Oppdag de beste innendørs lysene for å pifte opp soverommet ditt, legge til lys i stuen din eller fullføre et barnehage.

Our Place's Always Pan er en lagfavoritt, og akkurat nå kan du spare $ 30 av prisen.

Hagelys ideer: Inspirer oppgraderingen av uterommet, enten det er stort eller lite, enten du har et lite budsjett eller ser etter det mest moderne utseendet etter mørkets frembrudd.

Stjernen i Dream Home Makeover sier at denne belysningsjusteringen helt kan endre et rom og fungerer i alle rom.

Disse ideene til belysning av stuen vil inspirere deg uansett stil i hjemmet ditt.

Disse ideene til belysning av bad vil bokstavelig talt lyse opp plassen din uansett stil eller budsjett.

instagram viewer