Den beste automatiske dyrefôrmaskinen: tidsmating, selv når du ikke er hjemme

click fraud protection

Den beste automatiske kjæledyrsmateren er ikke bare for glemsomme eiere. Enten du har å gjøre med et diabetisk kjæledyr som krever regelmessig fôring hele dagen, jobber du uforutsigbare timer og vil ikke risikere Hvis du lar din furrige venn være ugyldig, eller du vil kontrollere porsjonene sine på en smart måte, kan en automatisk enhet være akkurat det du har sett etter til.

Det er noen få forskjellige alternativer på markedet, så det kan være vanskelig å velge riktig for ditt sultne kjæledyr. Så for å spare deg for å investere i en gimmick har vi funnet de beste dyrefôrene for å automatisere prosessen og spare tid. Glad kjæledyr, glad eier.

Les videre for flere kjøpsråd, og se deretter våre beste valg. Og hvis du trenger flere produkter til et bortskjemt kjæledyr, sjekk ut vår liste over beste kjæledyrsenger.

Hvordan kjøpe den beste automatiske dyrefôrmaskinen

Når det gjelder å kjøpe den beste automatiske dyrefôrmaskinen, er det noen få funksjoner som er verdt å vurdere før du forplikter deg økonomisk. Disse inkluderer:

Måltider servert per dag
Dette er spesielt viktig hvis du har å gjøre med et kjæledyr som følger en bestemt fôringsplan og krever regelmessig fôring hele dagen. Noen modeller tilbyr muligheten til å planlegge opptil 30 måltider per dag, men ikke anta at denne funksjonen kommer som standard.

Mat type
Vanligvis kommer dyrefôr i to former: vått og tørt. Hvis din lodne venn har en preferanse, eller bare trenger å spise en rekke matvarer, vil du sørge for at den valgte kjæledyrsmaten din dekker dette behovet.

Tåler oppvaskmaskin
Hvis du investerer i en automatisk dyrefôr for å lette det daglige ansvaret for kjæledyrseierskap, vil du sørge for at kjæledyrmateren din også kan rengjøres enkelt.

De beste automatiske dyrefôrene du kan kjøpe akkurat nå

PetSafe Healthy Pet Simply Feed og eksempel på den beste automatiske dyrefôrmaskinen

1. PetSafe Healthy Pet Simply Feed

Beste automatiske dyrefôr: en smart liten tilsetning som lar deg angi flere fôringstider i løpet av dagen

Spesifikasjoner

Mat type: Våt og tørr

Timer varighet: 24 timer

Måltider servert: 12

Grunner til å kjøpe

+ Tilpass mengden mat som er levert ut i bollen 

Med denne dyrefôrens evne til å dosere matmengder fra 29 ml til 940 ml, trenger du ikke bekymre deg for at kjæledyret ditt noen gang er over eller under matet.

Du kan sette opp til 12 måltider om dagen, så om du foretrekker at kjæledyret ditt spiser lite og ofte eller spiser to store måltider om dagen, vil denne automatiske kjæledyrdispenseren gjøre det mulig for deg å holde fôringsrutinen nøyaktig samme.

Som en bonus er det enkelt å rengjøre, og du kan legge alt i oppvaskmaskinen for å holde det rent og luktfritt.

Cat Mate C3000 et eksempel på de beste automatiserte dyrefôrene

2. Cat Mate C3000

Beste automatiske dyrefôr for katter: flere forskjellige fôringsmoduser for å sikre at kjæledyret ditt mates i tråd med kostholdet

Spesifikasjoner

Mat type: Tørke

Timer varighet: 24 timer

Måltider servert: Opptil 30

Grunner til å kjøpe

+ Matbutikker med stor kapasitet holder omtrent en måneds mat 

Enten du liker å mate dem tre store fôr om dagen eller dietten krever at du gir dem mat lite og ofte vil denne automatiske kjæledyrsmateren fra Pet Mate gjøre det mulig for deg å holde rutinen inne kryss av.

I tillegg til å mate kjæledyret ditt på bestemte tidspunkter, lar det deg servere ekstra måltider på forespørsel eller i forkant av de vanlige fôringstidene hvis de er spesielt sultne!

Som med vårt toppvalg, er de fleste komponentene i denne materen oppvaskmaskin, den eneste ulempen er at den ikke også gir ut våt mat.

SureFeed Microchip Pet Feeder et eksempel på de beste automatiserte dyrefôrene

4. SureFeed Microchip Pet Feeder

Beste automatiske dyrefôr for husholdninger med mer enn ett kjæledyr

Spesifikasjoner

Mat type: Våt og tørr

Timer varighet: Ikke tilgjengelig

Måltider servert: 1-2

Grunner til å kjøpe

+ RFID -krageetikett som skal brukes uten mikrochip 

Det kan se litt komplisert ut for kjæledyret ditt å navigere, men det kommer med treningsverktøy for å venne dem til arbeidet. Det fungerer ved å gjenkjenne kjæledyrets mikrochip; lokket åpnes bare hvis et kjæledyr med en registrert mikrochip kommer inn i fôringssonen.

Så hvis du har en husholdning med en katt og en hund, kan du være sikker på at det bare er katten som får maten, og at hunden ikke drar full nytte av et ubetjent matbrett.

HoneyGuardian A25 Automatic et eksempel på de beste automatiserte dyrefôrene

5. HoneyGuardian A25 Automatic

Beste automatiske dyrefôr med stemmestyring: Den innebygde taleregistratoren lar deg ringe kjæledyret ditt for måltider

Spesifikasjoner

Mat type: Tørke

Timer varighet: 24 timer

Måltider servert: Variabel

Grunner til å kjøpe

+ Infrarød deteksjon forhindrer at kjæledyrets bolle flyter over 

Denne automatiske kjæledyrmatdispenseren i mellomklassen har en rekke lignende funksjoner som Cat Mate C3000, med tillegg av en taleopptaker, slik at du fremdeles kan ringe kjæledyret ditt til bollen når du ikke er i nærheten hjem.

Takket være den smarte infrarøde sensoren vil matskålen aldri overfylles, og med muligheten til å sette opptil seks fôringstider kan du sikre at kjæledyret ditt mates i tråd med kostholdet.

Trixie TX2 dyrefôr

(Bildekreditt: Trixie)

6. Trixie Tx2 Automatisk matdispenser

Beste budsjettautomat for kjæledyr: et godt alternativ, bare hvis du skal ut på ettermiddagen

Spesifikasjoner

Mat type: Våt og tørr

Timer varighet: 48 timer

Måltider servert: To

Grunner til å kjøpe

+ To måltider kan programmeres sammen eller hver for seg 

Denne automatiske matdispenseren viser at du ikke trenger å bruke en arm og et bein på en. Hvis du tilfeldigvis drar ut på morgenen eller ettermiddagen, kan du slappe av og vite at kjæledyret ditt kan ha maten sin til vanlig tid.

Du kan stille bollene til å åpne samtidig hvis du har to kjæledyr å mate, eller du kan stille dem til å åpne på forskjellige tidspunkter hvis du skal være ute en lengre periode.

instagram viewer