5 måter å forbedre termisk effektivitet av tømmervinduer

click fraud protection

Et periodehus kan være en fryd å eie - de originale egenskapene, sjarmerende karakteren og eiendommens historie er alle unike salgsargumenter. Men når de kaldere månedene setter inn, kan huseiere av eldre hjem bekymre seg for hvor varmt huset deres vil bli gjennom vinteren. Heldigvis, når du ønsker å forbedre termisk effektivitet i hjemmet ditt, kan oppgradering av vinduene gjøre en stor forskjell, både visuelt og praktisk.

Avhengig av vinduets tilstand og om bygningen din er oppført, finnes det forskjellige alternativer for å forbedre den termiske effektiviteten til originale trevinduer. Sash Window Workshop har delt de viktigste tingene eieren av et periodehus kanskje vil vurdere når det gjelder reparasjon og bytte av tradisjonelle vinduer.

1. Utkast til korrektur

Forutsatt at tømmervinduene fortsatt er i god stand, er den billigste måten å forbedre termisk effektivitet på dem å få dem trekksikret. Utkast til korrektur innebærer å tette hullene mellom de bevegelige delene av vinduet (rammene) og vinduskarmen. Dette vil redusere varmetapet, stoppe vinduet som skramler i vinden og forhindre at det trekker inn kaldt trekk i vinterhalvåret.

I motsetning til utskiftningsvinduer kvalifiserer trekkprøving for en redusert skattesats på fem prosent for huseiere.

2. Nye, doble vinduer i tre

Så lenge du ikke er begrenset av planbestemmelser, er installasjonen fullført nye trevinduer i tre kan gjøre en stor forskjell for termisk effektivitet og er et flott alternativ der trekkbeskyttelse ikke er mulig, eller hvis vinduene trenger reparasjon.

Doble vinduer fungerer ved å skape et rom med isolerende luft eller gass mellom to glassruter for å redusere varmetap. Så lenge vinduene er produsert og installert til en høy standard, bør de redusere trekk og forbedre varmebestandighet, noe som gjør vinduene dine mer termisk effektive.

Sash Window Workshop -perioden tømmervinduer

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

3. Nye vindusrammer i eksisterende vinduskarmer

Hvis rammene på tømmervinduene dine fortsatt er i god stand, et vindusfirma med erfaring arbeider med periodeegenskaper bør bare kunne erstatte de bevegelige delene av vinduet (sashene) med doble vinduer. Dette er mer effektivt enn trekk -korrektur alene, og betyr også at rutene mister mindre varme også.

Disse bør være trekkfaste ved installasjon og skal gi deg de samme fordelene som komplette nye doble vinduer. Det er imidlertid viktig å sikre at selskapet har erfaring med å jobbe med lignende eiendommer som dette arbeidet krever høy oppmerksomhet på detaljer for å sikre at de nye sarmene passer og fungerer jevnt i det eksisterende vinduet ramme.

Sash Window Workshop -perioden tømmervinduer

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

4. Sekundær glass

Hvis du ikke klarer å installere doble vinduer på grunn av at du bor i en fredet eiendom, kan du vurdere å installere sekundærvinduer.

Sekundær glass innebærer å installere en andre glassrute og ramme inne i det eksisterende vinduet. Det er designet for å gi økt energieffektivitet, samtidig som de eksisterende eksterne vinduene beholdes, og har blitt funnet av historiske England for å redusere varmetapet med rundt 60 prosent.

Sash Window Workshop -perioden tømmervinduer

(Bildekreditt: The Sash Window Workshop)

5. Skaff tilbud

Når du innhenter tilbud, er det viktig å kontrollere at selskapet har erfaring med å utføre den typen arbeid du ønsker på lignende eiendommer. Be om å få se eksempler på lignende arbeider, og be om en omvisning i verkstedet deres for å se kvaliteten på vinduene de produserer for andre kunder. Dette vil sikre at hjemmet ditt er utstyrt med sympatiske vinduer av den kvaliteten eiendommen din fortjener.

Sjekk om arbeidet vil kreve byggetillatelse. Hvis du bor i en verneverdig bygning eller et verneområde i artikkel 4, må du sjekke med rådet hvilket arbeid det er mer sannsynlig at de godkjenner.

Om The Sash Window Workshop

Sash Window Workshop har lang erfaring med å produsere, installere og trekke korrekturvinduer i periodiske eiendommer. De ble etablert i 1994 og har jobbet i forskjellige bevaringsområder i London og Sør -England og forstå viktigheten av å være ekstraordinær oppmerksom på detaljer når du oppgraderer vinduer på tradisjonelt vis hjem. For å få et gratis, uforpliktende tilbud på oppgradering av tømmervinduer, kontakt The Sash Window Workshop på 01344 868 668.

instagram viewer