De beste malingstilbudene: billig maling for dine DIY -prosjekter

click fraud protection

Vi er her med alle de beste malingstilbudene, slik at du kan spare £ £ £ når du gjør alle sommerens DIY -prosjekter. Sikker på at du kanskje ikke helt var ferdig med noen av dem under lockdown fordi du prøver å begynne på skolen, passe på surdeigkulturen din og gjøre det a Joe Wicks trener hver dag, men vi dømmer ikke - vi er bare her for å hjelpe deg med å finne de beste kuppene, slik at du kan fortsette DIYing -låsing.

Lurer du på hvor du kan kjøpe maling for å oppdatere hagen din? Det er flotte utendørs maling som tilbys akkurat nå. Eller kanskje du endelig vil oppmykle møblene du kjøpte i en veldedighetsbutikk og er fast bestemt på å jobbe? Det er også noen gode møbelmaling!

Rull ned for å se det siste salget på maling, og gå til vår hvis du er ute etter noen dekorasjonsråd maling hub.

  • Salg av maling på Wickes
  • Bla gjennom billig maling hos B&Q
  • Bestill kuppemaling online på Amazon
  • Kjøp budsjettvennlig maling på Argos

De beste malingsavtalene

Hvordan kjøpe den beste malingen

Malekjøpsguider:

Beste kjøkkenskapsmaling
Beste møbler
Beste baderomsmaling
Beste maling for tre
Beste vaskbare maling
Beste Farrow & Ball -maling
Beste maling for barnerom
Beste utvendige tremaling

For utvendige jobber trenger du maling som tåler regn og kaldere forhold, og for gjerder og boder trenger du en maling som arbeider for å bevare treverket. Inne vil du stort sett bruke maling til vegger eller treverk. Vegger pleier å bli malt med emulsjonsmaling - vanligvis matt, selv om noen liker silke eller maling med en liten glans for områder med mye trafikk i fuktige rom som kjøkken og bad. Mange selskaper produserer maling som er designet for å være mer holdbar og kan tørkes ren, flott for barnerom og ganger.

Hvor kan man kjøpe maling på nettet

Dulux maling
Kronemaling
Amazon maling
Veker maler
B&Q maling
Range -maling
Argos maling
Wilko maling
Farrow & Ball maling
Little Greene maling
John Lewis maling

For tre trenger du en spesialisert tremaling, og disse kommer i eggeskall, sateng og glans. Eggeskall er mer populært i disse dager, men noen foretrekker fortsatt å bruke en høyglanset maling for områder som trenger å tørkes av. Krittmaling er veldig populær og kan brukes til vegger eller møbler. Du kan også få spesialmalinger for gulv og skap.

Maling har en tendens til å være vannbasert eller oljebasert. Moderne maling er langt mindre giftig enn blymalingen fra forrige århundre, men du bør fortsatt se etter de som hevder å ha lavt VOC (flyktig organisk forbindelse) ettersom de avgir lavere nivåer av potensielt skadelige gasser.

Maling av høy kvalitet pleier å koste mer ettersom de har mye pigment, noe som betyr en rikere farge som er lett å jobbe med. Disse kan koste opptil £ 25 per liter, så vi er alltid glade for å se malingstilbud på disse.

Billige malingstilbud

Fant du ikke malingsavtalen du lette etter? Rull for de beste prisene på alle typer maling fra kjøkkenmaling til utendørs maling og grunning.

Malingsverktøy og tilbehør:

Beste pensler
De beste malingsvalsene
Beste malingssprøyter

For den beste malingsjobben må du bruke de riktige verktøyene. For å male vegger og tak betyr det en rulle. For intrikat arbeid (som å skjære inn) og male treverk, bruker du vanligvis en pensel, selv om kjøkkenskap vil få en bedre finish med en liten rulle.

I tillegg til verktøy for å påføre malingen, trenger du tilbehør for å holde plassen ryddig og beskyttet, og kanskje en trappestige eller forlengbar vals for å hjelpe deg med å nå høyere mellomrom. For veldig rotete jobber, eller de som involverer røyk (dvs. strippemaling) bør du bruke hansker, en maske og også vernebriller.

Tilbud på malerverktøy og tilbehør:

Flere DIY -råd:

  • Beste terrassemaling
  • Hvordan male et hus
  • Hvordan fjerne maling

instagram viewer