Ekte hjem: en moderne glassboks kjøkkenforlengelse

click fraud protection

Sarah og James elsker friluftsliv, så sjansen til å kjøpe et romslig tomannsbolig med utsikt mot skog i Nord-London var en for god mulighet til å gå glipp av.

Prosjektnotater

Eierne: Sarah Paul, som for tiden studerer, og mannen hennes, James, en hedgefondforvalter, bor her sammen med sin 11 år gamle datter Teresa og deres to sibiriske katter
Eiendommen: En Edwardiansk tomannsbolig med seks soverom, nord i London
Total prosjektkostnad: £320,000

Men til tross for at det er ønskelig med eiendommens beliggenhet, etterlot interiøret mye å være ønsket, og paret visste at det ville trenge omfattende arbeid hvis det skulle bli deres drømmehus.

"Tidligere hadde huset blitt delt opp i leiligheter, og selv om de tidligere eierne hadde konvertert det tilbake til en enkelt bolig, hadde det ikke blitt gjort særlig vellykket," forklarer Sarah. "Oppsettet føltes veldig higgledy piggledy og det var ingen følelse av flyt mellom hvert av de forskjellige mellomrommene."

Det eksisterende kjellerkjøkkenet, som ligger i midten av underetasjen, var et sentralt problemområde, med lite lys og ingen kobling til utendørs. Sarah og James ønsket å forlenge baksiden av huset og flytte kjøkkenet til det nye rommet, hvor det kunne dra nytte av utsikten over hagen.

Finn ut hvordan de gjorde det, og utforsk deretter mer virkelige hjemmetransformasjoner og utvidelser.

den moderne forlengelsen til Sarah og James Pauls hjem i London

I stedet for å gjenspeile periodens trekk ved det edwardianske husets originale arkitektur, står forlengelsen i kontrast til gammelt og nytt, med en slående murstein og glassert design. Glassdører i øverste etasje fører ut til en terrasse på taket på kjøkkenet

(Bildekreditt: paul craig)

Ettersom paret planla å renovere andre deler av huset på samme tid, bestemte de seg for å fortsette å bo i sitt forrige hjem i en nærliggende gate så lenge arbeidet varer.

'Vi har levde gjennom et oppussingsprosjekt før og ville ikke gjenta opplevelsen, sier Sarah.

åpen kjøkken-spisestue i forlengelsen av Sarah og James Paul

De forskjøvne takhøydene og de trekledde detaljene skiller subtilt de forskjellige områdene i den åpne planen til definerte matlagings- og spisesoner. De Hvelvede Maxlume -pendellamper er fra Trainspotters og Vitra Panton spisestoler er fra Heal's. For et lignende spisebord, prøv Lucido bord fra Heal's

(Bildekreditt: Paul Craig)

Huset ligger i et Verneområde, så paret søkte en arkitekt for å hjelpe dem med å skaffe det nødvendige planleggings tillatelse.

"Vi vandret opp og ned i nærliggende gater og skrev ned navnene på arkitektene som er oppført på tavlene til hjemmene å ha gjort byggearbeid, så sjekket nettstedene deres og avtalt å møte de vi likte mest, forklarer Sarah. De slo seg ned på Andrew Mulroy of Mulroy arkitekter, og ga byggherrene sine i oppdrag også gjennom selskapet.

kjøkkenområdet i forlengelsen til Sarah og James Paul

Sarah blandet matte uten håndtak i komplementære gråtoner med slanke benkeplater og kontrastfargede frokostbarer i tre, alt fra Poggenpohl Wigmore kjøkken. Pam barstoler, Ligne Roset;betonggulvflisene i naturlig grå, fra Konstruer, er en praktisk, slitesterk løsning for dette åpne rommet

(Bildekreditt: Paul Craig)

MER FRA REAL HOMES MAGAZINE
Real Homes magazine desemberutgave

(Bildekreditt: Real Homes magazine)

Vil du se inne i flere flotte hjem? Hver måned, Ekte hjem magasinet inneholder alt fra moderne utvidelser til smart redesignede familierom. Få bladet levert rett på døren med en abonnementsavtale.

Byggherrene gravde ut og forlenget den trange kjelleren for å fjerne strukturen på to plan, og skapte rom for en åpen kjøkken-spisestue i åpen planløsning. Stor takhøyde til den ene siden av rommet øker romfølelsen, mens en takvindu gjør at lys kan oversvømme rommet. De moderne materialene og samtidige skyvedører betyr at det nye tillegget skiller seg ut fra den opprinnelige perioden, og skaper en iøynefallende kombinasjon av stiler.

"Vi strekker oss bare rundt to meter fra baksiden av huset, men den ekstra høyden får hele plassen til å føles mye større enn den faktisk er," sier Sarah. 'Takket være de omfattende glassene og dørene i full høyde føles hagen som en forlengelse av hjemmet vårt.'

Når det gjaldt inventar, bestemte Sarah og James seg for et elegant, minimalistisk utseende som passer til arkitekturen i tilbygget. "Det er svært få periodefunksjoner igjen i huset fordi tidligere eiere dratt dem ut, så vi bestemte oss for å holde området moderne," sier Sarah. De bosatte seg til slutt på elegante enheter i subtile gråtoner fra Poggenpohl.

Spisestuen i forlengelsen til Sarah og James Paul

Den synlige murveggen gir varme og tekstur til spisestuen i den nye forlengelsen

(Bildekreditt: Paul Craig)

"Vi har alltid likt å blande nyanser av samme farge og grått, slik at du kan gjøre det veldig enkelt," forklarer Sarah. "Det står også godt i kontrast med lysere farger, som de pulserende grønne barkrakkene." 

hagelink fra spisestuen til forlengelsen til Sarah og James Paul

Paret fant disse fallende bladene kunstverk av kunstner Jo Downsmens du besøker Cornwall - det gir en annen kobling mellom det indre og det ytre rommet, og hjelper de to flyte sammen

(Bildekreditt: Paul Craig)

En ekstra bred, moderne induksjonstopp komfyr passer de rene linjene på de grå benkeplatene, mens en kontrastfylt arbeidsflate i tre definerer det hevede frokostbaren på øya.

Det moderne, lyse rommet Sarah og James har skapt, er langt fra de mørke og daterte rommene i det opprinnelige oppsettet.

frokostbar i Sarah og James Pauls forlengelse

Industriell stil Dunlop Factory lyse nyanser fra Trainspotters belyse frokostbaren og kaste en varm glød over kjøkkenrommet når det skumrer. Glassvaser, Ingefærpæren. Sprayer med kunstig Amaranthus, Audenza

(Bildekreditt: Paul Craig)

Med moderne vinduer som gir utsikt over hagen og skogen utover, kan paret endelig nyte det imponerende utsikten som først trakk dem til eiendommen.

"Det er en fantastisk plass som ikke bare ser bra ut," sier Sarah, "den fungerer også veldig bra for moderne familieliv."

dobbel ovn og induksjonstopp i Sarah og James Pauls forlengelse

Induksjonsplaten er i flukt med benkeplaten, slik at den ikke forringer de slanke linjene på øyaenheten. Komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, pyrolittovn og kombidampovn, alt Poggenpohl Wigmore kjøkken

(Bildekreditt: paul craig)

ArkitekterMulroy arkitekter

KjøkkenPoggenpohl kjøkken

Flere virkelige hjemmetransformasjoner:

  • Ekte hjem: se hvordan en kjøkkenutvidelse skaper et lyst, familievennlig rom
  • Ekte hjem: en åpen utvidelse til et hjem fra 1920 -tallet skaper et familievennlig rom

instagram viewer