Artikler av: Jessica Brown

click fraud protection

Slik rengjør du rustfritt stål med eddik, natron og mer for å gjenopprette glansen på kjøkkenutstyr, bestikk, vasker og mer.

Slik rengjør du tregulv: Bruk enkle og jevne naturlige metoder for flotte resultater. Pluss hvorfor prøve eddik med forsiktighet.

Lær hvordan du rengjør et teppe for å løfte smuss og flekker raskt. Behandle din hjemme med natron, teppet sjampo og mer for flotte resultater.

Slik rengjør du en madrass riktig for å fjerne flekker og lukter raskt. Rens din med natron og flere smarte triks.

Slik rengjør du en ovn med natron, eddik, sitroner og mer for raske resultater.

Dette er de beste måtene å rengjøre en ovn raskt og effektivt med naturlig natron, eddik, sitronsaft og mer for superglitrende resultater.

Av Jessica Brown •

Slik rengjør du en vask på badet - få vasken til å glitre igjen.

Slik rengjør du en vask på badet, enten det er keramikk, porselen, kobber eller om du har en servant i glass. Bruk husholdningsvaskemidler, pluss eddik og natron for flotte resultater.

Av Jessica Brown •

Hvordan rengjøre et toalett - de beste måtene å takle et flekkete og skitten WC på riktig måte.

Slik rengjør du et toalett på riktig måte med de beste rengjøringsmidlene, inkludert eddik og koks. Bli kvitt flekker og rengjør toaletttanken på et blunk med disse feilsikre metodene.

Av Jessica Brown •

Slik rengjør du et badekar - de beste måtene å takle flekker, badevannet og mer.

Slik rengjør du et badekar med natron, blekemiddel, eddik og mer for å få det til å lyse hvitt en gang til. Flott hvis badekaret ditt er sterkt flekket, har dyser eller et skummelt badekar...

Av Jessica Brown •

Slik rengjør du en mikrobølgeovn - bli kvitt fett og lukter med natron og mer.

Slik rengjør du en mikrobølgeovn med naturlige ingredienser som sitron, eddik og natron for å få din til å se helt ny ut og lukte godt på kort tid.

Av Jessica Brown •

Hvordan rengjøre en oppvaskmaskin med eddik, natron, sitron og andre metoder.

Slik rengjør du en oppvaskmaskin for glitrende, hygieniske resultater og for å bli kvitt vond lukt - pluss hvorfor du aldri bør bruke blekemiddel...

Av Jessica Brown •

instagram viewer