Beste malingssprøyte: fremskynd malingsjobbene dine

click fraud protection

Trenger du å male et stort rom raskt? Den beste malingssprøyten hjelper deg med å gjøre jobben. Malebørster er gode, ruller er flotte, men hvis du maler hele huset, er det vanskelig å slå en sprøyte.

Tilbyr rask dekning og en jevn finish, for ikke å snakke om mindre risiko for vondt i håndleddene eller på avveie penselhår i din ellers feilfrie glans, de kan være uunnværlige for hjemmebrukere og entreprenører likt. Så sitt stille mens vi hjelper deg med å finne den beste malingssprøyten for jobben, og se deretter beste pensler - det perfekte verktøyet for å komplettere en sprøyte.

Hva er den beste malingssprøyten?

Vårt utvalg av den beste malingssprøyten du kan kjøpe er Wagner WallPerfect Flexio 585. Den har en stor kapasitet, den er enkel å bruke og den er egnet for bruk med flere forskjellige typer maling. Ingen idé hvis du spør oss.

Hvordan kjøpe den beste malingssprøyten

Type

De fleste av de beste malingssprøytene nedenfor er HVLP -malingssprøyter - det er høyt volum, lavt trykk, som refererer til mengden luft sprøyten slipper gjennom, og med hvor mye oomph. Lavtrykkseffekten betyr mindre rot og sløsing, noe som gjør disse til de beste malingssprøyter for interiør, men vi har også inkludert en luftfri malingssprøyte, som bruker et større volum for å lage en bred spray for mye dekning og en jevn finish, noe som gjør den flott for å bruke maling i hagen på overflater som gjerder og terrasser, eller store innendørs områder, som når du maler tak.

Kapasitet

Fra 800 ml - 1,8 liter kan malingssprøyter på listen vår brukes til både store og små jobber. Vær oppmerksom på hva du skal bruke maskinen til og hvor ofte du velger en maskin basert på kapasiteten.

Makt

Jo høyere trykk ikke nødvendigvis betyr, jo bedre er maskinen. De på listen vår varierer fra 280w til 700w, men vårt toppvalg av den beste malingssprøyten har bare 370w effekt. Avhengig av hva du bruker den til, trenger du ikke nødvendigvis en maskin med enorm kraft.

DE BESTE malingssprayene

Den beste malingssprøyten: Wagner WallPerfect Flexio 585

1. Wagner WallPerfect Flexio 585

Beste malingssprøyte du kan kjøpe: Se den store sprøyten for den perfekte finishen

Spesifikasjoner

Best for: Kapasitet

Makt: 370W

Kapasitet: 1,8 liter

Type: HVLP

Grunner til å kjøpe

+ Stor kapasitet + Lett kontrollerbar variabel luftstrøm 

Grunner til å unngå

-Ingen!

Hvis du har et stort overflate å dekke, kan denne Wagner -malingssprøyten være en veldig nyttig alliert. Den har den største kapasitetstanken til alle sprøyter på listen vår, noe som betyr mindre stopp-og-start-handling når du kommer i gang med å male.

PerfectSpray-vedlegget er egnet for bruk med glans, beis, lakk og andre løsemiddelbaserte malinger, og det har også et to-mønster justerbar jet, slik at du enkelt kan tilpasse mellom sprøyting vertikalt og horisontalt, pluss at det er variabel luftstrøm for en responsiv, kontrollert sprøyte. For sin generelle brukervennlighet er det den beste malingssprøyten på listen vår.

Handle flere malingssprøyter på Amazon

Beste malingssprøyte for alle maletyper: Bosch PFS 3000-2 All Paint Spray System

2. Bosch PFS 3000-2 All Paint Spray System

Beste malingssprøyte for alle maletyper: denne luftfrie malingssprøyten gjør lett arbeid på store områder

Spesifikasjoner

Best for: Alle typer maling

Makt: 650W

Kapasitet: 1ltr

Type: Airless

Grunner til å kjøpe

+ Utskiftbare dyser + Bred spray ideell for utendørs jobber 

Dette malingssprøytesystemet fra elverktøyentusiaster Bosch er et av de mest allsidige på vår liste takket være dens evne til å brukes med en rekke forskjellige malingstyper og enkel fargekodet bytte system.

I tillegg til den vanlige dysen for tynnveggmaling, leveres den med en separat utskiftbar dyse for bruk med tykkere lakker og glasurer, og anmeldere syntes det var lett å fylle, lett å rengjøre og enkelt å operere.

Som en luftfri sprøyte er det forståelig at noen rapporterte om problemer med innendørs bruk, men for gjerder og utemøbler er dette et godt alternativ. Det tror vi også det er de beste emulsjon maling sprøyte du kan kjøpe.

Se hele utvalget av malingssprøyter som tilbys på Tooled-Up

Beste malingssprøyte for raske jobber: Sitemate P92 sprøytesett

3. Sitemate P92 sprøytesett

Beste malingssprøyte for raske jobber: kompatibel med nesten hvilken som helst maling du kan nevne, og justerbar til en T

Spesifikasjoner

Best for: Raske jobber

Makt: 700W

Kapasitet: 1,2 liter

Type: HVLP

Grunner til å kjøpe

+ Brukes med all slags maling + Justerbar strømningshastighetsregulator 

Selv om tanken kan være på den mindre siden, gjør dette Sitemate -sprøytesettet et bedre alternativ for små jobber enn større allsidighet, gjør den til et uendelig nyttig verktøy å ha med seg, spesielt for prosjekter i hele huset som bruker mye forskjellige materialer.

Det sies å være ideelt ikke bare for løsningsmidler, men for vannbaserte maling, flekker, lakker, grunning, trebeskyttelsesmidler og selv bilmaling, så hvis sykkelen eller bilen din trenger en oppgradering, kan selvsikre DIYere til og med vurdere å prøve seg frem. Legg til justerbar strømningshastighetsregulator og tremønster spraymunnstykke i blandingen, så har du et veldig allsidig lite verktøy.

Handle flere malingssprøyter på eBay

Beste malingssprøyte for enkel påfylling: BLACK+DECKER HVLP Håndholdt malingssprøyte

4. BLACK+DECKER HVLP håndholdt malingssprøyte

Beste malingssprøyte for enkel påfylling: et uendelig justerbart og lett å fylle alternativ

Spesifikasjoner

Best for: Enkel påfylling

Makt: 400W

Kapasitet: 1,2 liter

Type: HVLP

Grunner til å kjøpe

+ Sidefyllende malingskanne + Still inn flyt for å matche type maling 

Et annet stort navn i DIY -verdenen har vendt hånden til malingssprøyter, denne gangen borespesialister Black + Decker. Selskapets ekspertise innen interiørområdet har tydelig blitt brukt på dette hendige verktøyet, ettersom det er designet med brukervennlighet og hugging og endring av jobber i tankene. Den unike strømningskontrollindikatoren og knappen gir deg mulighet til å stille inn strømningen basert på typen maling du bruker, og det er mulighet for å justere spraymønsteret, samt en innstilling for gjentatt påføring. Den beste egenskapen er imidlertid uten tvil den påfyllende beholderen, som eliminerer rot og mas.

Finn flere Black + Decker -produkter på Amazon

Beste malingssprøyte for enkel rengjøring: Wagner W100 tre- og metall elektrisk malingssprøyte

Beste malingssprøyte for enkel rengjøring: Bare klikk på plass for enkel rengjøring, påfylling og sprøyting

Spesifikasjoner

Best for: Enkel rengjøring

Makt: 280W

Kapasitet: 800 ml

Type: HVLP

Grunner til å kjøpe

+ Fullt justerbart volum + Tre spraymønstre 

Denne Wagner -malingssprøyten er egnet for alle tre- og metalloverflater og kompatibilitet med alt fra underlag til konserveringsmiddel. designet for å passe DIY-jobber innendørs og utendørs, men med den minste kapasiteten på listen vår, er det utvilsomt bedre for touch-ups enn for store prosjekter. Muligheten til å justere malingsvolumet fullt ut gir deg enestående kontroll over jobben og tre spraymønstre -nemlig vertikal, horisontal og detaljert-i tillegg til at oversprøytreduserende HVLP-teknologi hjelper til med en fin bli ferdig. Det beste av alt er at Click & Paint -håndtaket gjør påfyll og rengjøring til en lek.

Finn flere Wagner -produkter på Amazon

Flere anbefalinger for maling:

  • Hvordan male på nytt gips
  • Hvordan male kjøkkenskap
  • Hvordan male fliser

instagram viewer