13 loftsbad ideer som vil overbevise deg om at det er på tide å gå opp

click fraud protection

Leter du etter flotte baderomsideer på loftet? Vel, du er på rett sted, for vi har samlet mange flotte utseende for å vise deg hva du kan gjøre med den muggen loftsrommet du har på akkurat nå. Hvis du flytter opp og renoverer loftet ditt, er det bare fornuftig å legge til et bad, spesielt hvis du er det gjør den om til et soverom, fordi traipsing downstairs midt på natten for å bruke baderom? Nei takk!

Når det gjelder å designe og dekorere loftsbad, må du være litt smartere siden det sannsynligvis er ditt plassen kommer til å bli litt vanskelig - potensielt på den mindre siden og med skråtak og kanskje ikke noe naturlig lys. Høres skremmende ut vi vet, men loftsbad kan fortsatt være så stilige og superpraktiske, alt du trenger er en smart design og vakker innredning.

Og det er der vi kommer inn! Disse nydelige plassene kan vise deg akkurat det du kan oppnå med loftsrommet. I tillegg har vi snakket med ekspertene også for å gi noen praktiske råd om hvordan du bør utforme et loftsbad, hva du bør inkludere og hvordan du får mest mulig ut av plassen din.

  • Finn mer loft konvertering ideer gå til vår ultimate guide.

1. Velg det beste oppsettet for loftsbadet ditt 

En sympatisk renovering og en transformativ loftkonvertering var kjernen i Binh og Thomas ’moderne viktorianske visjon

(Bilde kreditt: Chris Snook)

Hvis du designer loftet ditt fra grunnen av, er det beste stedet å begynne å bestemme et oppsett. Avgjørelsene dine kan bli litt diktert for deg, avhengig av takets skråning, men det er oppsett som bare gir mening i et loftsrom.

'Oppsettet på loftsbadet ditt vil avhenge av hvor mye plass du har på loftet ditt, da dette vil avgjøre hvilke baderomsinnredning du kan ha, med plass til badekar eller dusj. ' forklarer Robert Wood, administrerende direktør Bare Loft.

'Vanligvis på badet ville du ha toalettet under skråtaket på taket, ettersom du ikke trenger mye takrom her. Dusjen eller badekaret ditt går vanligvis langs festveggen (veggen du deler med naboen), og du vil ha en vask motsatt eller ved siden av denne. Loftsbadet ditt vil normalt sitte ved siden av trappen som fører fra underetasjen til det nye loftet ditt. Hvis det er et stort bad, kan du også vurdere å plassere et badekar under den skrånende takfoten for avslapning under stjernene! '

2. Bestem deg for hvordan du vil lyse opp rommet

Desember 2019: Katy Waters og ektemannen Jason har laget et Scandi-inspirert hovedsoverom på loftet til hjemmet deres i Ealing

(Bilde kreditt: Chris Snook)

Det som tar loft fra mørke og støvete steder og forvandler dem til lyse, innbydende rom er rikelig med naturlig lys. Det betyr taklys og mange av dem. Dette virkelig tøffe badet har fått det til å føles så mye større og lysere og åpent takket være at hele taket stort sett er et vindu.

Vanligvis trenger du ikke bekymre deg for personvernet med loftsrom, men hvis dette er en bekymring, vil det å gi et frostet vindu gi like mye naturlig lys.

3. Arbeid rundt arkitektoniske elementer

tømmerramme-soverom-frittstående badekar og dusjhjørne

(Bildekreditt: Future/Kasia Fiszer)

Hvor nydelig er dette loftsbadet? Hvis du har blitt velsignet med bjelker i din loftkonvertering, gjør dem til en funksjon i rommet. I stedet for å prøve å smelte dem inn i veggene ved å male dem, la dem være bare eller male dem i en kontrastfarge.

De gir så mye nydelig tekstur til dette badet at det er veldig lite annet som må til for å lage dette stilige rommet. Et nøytralt opplegg og noen få grønnsaker skaper et så innbydende rom som føles elegant og moderne, men varmt og litt rustikt også.

4. Gå en dusjtur for å få mest mulig ut av plassen

Gå i dusjen på loftet badet

(Bildekreditt: Simon Whitmore)

Du tror kanskje at dusjkabinetter er forbeholdt rom som har store mengder kvadratmeter, men det er ikke tilfelle i det hele tatt. Dusjkabinetter fungerer så godt i vanskelige rom, som et loftsrom, fordi du ikke er begrenset av størrelsen og formen på et tradisjonelt skap.

Å ta en dusjkabinett i takfoten er mye enklere, ettersom du ikke trenger å bekymre deg for at taket er høyt nok-bare fliser området og legg til en enkel glassskjerm og problemet er løst.

Eierne av dette Edwardiansk hjem har virkelig maksimert plassen på dette lille badet. Legg merke til takvinduet, det stopper følelsen av at du er fanget under et skråtak mens du dusjer og fyller rommet med mye lys.

  • Finn mer inspirerende gå i dusjen ideer i galleriet vårt.

5. Benytt takfoten for ekstra lagring

loft konvertering bad fotografert av fraser marr

(Bildekreditt: Fraser Marr)

Det kan være vanskelig å montere oppbevaring på et loftsrom, men bruk den ofte forsømte plassen under takfoten og bygg inn noen innfelte hyller. De får mest mulig ut av plass som ellers kunne ha vært bortkastet, og hvis du fliser dem og legger inn litt innredning også, kan de faktisk være et veldig stilig tillegg.

6. Legg til høyde ved å panelere veggene halvveis

Jason Traves house: Bad med svart panel halvveis opp i veggen med hvite metro -fliser på den øvre halvdelen

(Bildekreditt: David Woolley)

Hvis du vil legge til høyde på et loftbad, er dette et veldig godt tips. Hvis du deler veggen din opp med fliser, paneler eller bare maling, kan du skape en illusjon om at rommet ditt er høyere. Vi elsker denne shiplap -kombinasjonen, og ved å gå mørkere på bunnen og lysere opp, hjelper det bare med å få rommet til å føles større. Og tilpasse møbelfargen til panelene, slik at den ikke stikker så mye ut i rommet? Geni.

7. Ikke vær redd for å dekorere med mørke farger

loft bad ideer

(Bildekreditt: Katie Lee)

Vi vet at det er en tendens til å alltid gå for lysere farger i mindre mellomrom, men det betyr ikke at du også bør vike fra å eksperimentere med mørkere nyanser.

Å velge en dyp stemningsfull fargetone som trekull eller mørkeblå for veggene og taket i badet ditt, skaper et koselig rom under takfoten som føles stilig og innbydende. Du kan kontrastere de mørkere veggene og gi rommet et løft ved å velge en lysere flis på gulvet og varme den opp med metall og tre -aksenter.

Liker du dette badet? Sjekk ut alle våre ideer om svart bad for mye mer hvor denne kom fra.

8. Eller legg til lyse farger med tapet

chango og co tapetsert bad

(Bildekreditt: Design: Chango & Co)

Nå er dette en titt. Tapet på et tak har vært et dristig designtriks i årevis, men vi har nylig siden en økning i denne trenden de siste månedene. Og ja, det kan helt fungere på et loftsrom, så lenge det er godt ventilert og du gjør forberedelsene dine.

Å bruke en fet utskrift, som denne nydelige bananbladet, kan faktisk fungere veldig bra på et mindre mellomrom fordi det gjør uskarpe kantene på rommet, noe som får det til å føles større og høyere. Tipset her er å starte tapetet ditt lavere ned på veggene for å skape en virkelig høy stemning i rommet.

9. Lag et bad på et loft soverom 

loft bad ideer

(Bildekreditt: Katie Lee)

Blir det mer luksuriøst enn et frittstående badekar på soverommet ditt? Hvis du ikke har planlagt et eget bad på loftet ditt, eller hvis loftet ditt ikke er stort nok til badekar, hvorfor ikke ta det med på soverommet? Sett en under takfoten og flis en del av gulvet for å få den til å føles mer atskilt fra soveområdet for den ultimate hotellstemningen.

10. Utvid plassen med speil 

Loft bad

(Bilde kreditt: Chris Snook)

Det er interiørdesign 101 som speil hjelper til med å "utvide" små mellomrom, så på et loftsrom må du henge et speil som er så stort som plassen din kan håndtere. Enda bedre, speil hele delen av veggen som du kan se på dette badet. Se hvor mye lettere det gjør plassen, pluss det skaper den optiske hentydningen til at rommet fortsetter og fortsetter.

11. Gjør loftsbadet ditt til et våtrom 

loft bad ideer

(Bildekreditt: Malcolm Menzies)

Hvis badet ditt på loftet virkelig er på tenårene, hvorfor ikke skrote alt annet og gjøre det om til et våtrom? Du trenger bare å kontrollere at du har nok takhøyde og sørge for at rommet er godt ventilert enten med et vindu eller en avtrekksvifte.

Hold plassen enkel med veggmonterte kraner og et dusjhode med vannfall, så det er ingenting som er så masete med beslagene. Deretter kan du gå fet med resten av rommet - funky fliser, lyse farger, sære mønstre. Vi elsker blått i taket i dette rommet, det ser veldig moderne ut med den svart -hvite stripen, og kobler også fargene som brukes i det tilstøtende soverommet.

12. Gå for en luksuriøs dobbel dusj

loft bad ideer

(Bildekreditt: Future)

Loftsbad er kanskje ikke det bredeste mellomrommet, men de kan være det lang mellomrom, spesielt hvis du konverterer hele loftet. Og det trange rommet egner seg perfekt til et super luksuriøst design som dette - en dobbel dusjkabinett!

Du kan kjøre den langs en vegg på det høyeste punktet i rommet ditt, skille den fra resten av plassen med en piggvegg. Smart på dette badet har den andre siden av dusjveggen blitt brukt til vaskeområdet, slik at du får mest mulig ut av den delen av rommet som har mest høyde.

13. Forbedre kos på et loftsbad med tre

lite bad med badekar og dusjkabinett med blå splashback -fliser

(Bildekreditt: Colin Poole)

Det handler ikke alltid om å få loftsrom til å føles store og lyse og luftige, noen ganger er det best å bare rull med skråtak og mindre dimensjoner og skape et rom som føles veldig koselig og innbydende. For oss betyr det tre. Trepanel for å være nøyaktig. Å skape en nesten hytte -lignende følelse, som er super populær akkurat nå og den perfekte stemningen å gå for på et loftsrom.

Kan du sette et bad på loftet?

Ja, du kan sette et bad på loftet. Å konvertere et loftsrom og legge til et bad er veldig vanlig og en flott måte å legge til mer plass og verdi i hjemmet ditt.

Hvor du plasserer badet vil avhenge av utformingen av rommet ditt, men vanligvis er loftsbad installert der taket er høyest, så der det topper. Det er også fornuftig hvis det er mulig å plassere badet over et bad eller kjøkken på gulvet nedenfor du har allerede alt du trenger for å bygge et bad - vannforsyning, strømforsyning, kloakkledning, etc. etc.

Hvor mye koster det å sette et bad på loftet?

Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge til et loftsbad er mellom $ 8.000 og $ 12.000, men det avhenger virkelig av hvor mye arbeid som må gjøres for å få et bad der oppe og hvilken kvalitet på finishen du skal gå for. Blir rørleggerjobben komplisert fordi det nye badet er på den andre siden av huset fra ditt nåværende? Hvis det er langt fra hjemmets eksisterende avløpsledning og vannledning, er det her prisen kan skyte opp. Vi vil anbefale å alltid prøve å plassere et loftsbad over ditt eksisterende hvis det er mulig for å spare på rørleggerkostnadene.

instagram viewer