Hvordan forvandle soverommet ditt for under £ 50

click fraud protection

Designer du soverommet ditt, men mangler penger? Kanskje du leier og ikke vil bruke en formue på å dekorere? Eller kanskje du bare liker å skape et nytt utseende for rommet ditt med jevne mellomrom? Hvilken som helst... Slik designer du et stilig nytt utseende for soverommet ditt - på et budsjett.

For mer soverom ideer, sørg for at du går over til galleriet vårt neste.

Få nytt sengetøy

Ny sengetøy kan gjøre en stor forskjell for følelsen av din soverom siden sengen pleier å være fokuspunktet i rommet. Hvis du bor i leid bolig med vanlige hvite vegger, vil du finne et fargerikt nytt sett med sengetøy som er en fin måte å oppdatere utseendet på rommet ditt med jevne mellomrom.

Hvis soverommet ditt ser litt trist ut, kan du gå for lyse, mønstrede senger. For å skape et zen-lignende rom, velg nøytrale, jordnære nyanser som vil skape en følelse av ro. Hvis du liker hotellutseendet, er hvitt sengetøy ditt svar.

For sengetøy som ikke kommer til å knekke banken, vil forhandlere som Ikea, Dunelm og

H&M Home har gode alternativer tilgjengelig, det samme har store supermarkeder. Sjekk også salget - du kan få et kupp.

Sengetøy av JD Williams

Sengetøy av JD Williams Home

(Bildekreditt: JD Williams Home)

Declutter og omorganiser

Denne vil ikke koste deg en krone, faktisk kan du til og med tjene penger ved å rydde opp. Hvis en vare er i god stand, kan du donere den eller selge den (sjekk Ebay eller Gumtree hvis bilsalg ikke er noe for deg).

For å gjøre prosessen med decluttering enda enklere, bruker du den decluttering -profitten ved å investere i soverom lagring, ikke glem å forsterke din oppbevaring av klær, sminkelagring og lagring av smykkerogså.

Oppbevaring av klær, Ikea

(Bildekreditt: Ikea)

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne med decluttering, eller sliter med å gi slipp på eiendelene dine, trenger du Marie Kondo (du kan finne mange nyttige tips ved å søke henne på YouTube). Henne KonMari -metode innebærer å spørre deg selv om et element gir deg glede. Hvis ikke, erkjenner du hvilken rolle elementet har spilt i livet ditt, og takker tilhørigheten før du slipper det.

Filosofien høres kanskje merkelig ut, men den har blitt til et verdensomspennende fenomen, så det må være noe med det.

Flytt møblene dine rundt 

Når du har ryddet opp på soverommet ditt, kan du tenke på hvordan du kan bytte møbler rundt for å gi det et nytt utseende.

Mål størrelsen på rommet først, deretter de store tingene dine, som sengen, skuffene og garderobene (hvis de er flyttbare). Det kan være nyttig å tegne en plan på papir før du (eller forsterkningene) starter tunge løft.

Når du har de store elementene der du vil ha dem, kan du prøve å identifisere eventuelle underutnyttede mellomrom. Toppene på garderober og under sengen er ofte de mest oversett, men bak på en soveromsdør eller en hodegjerde i stedet for en flat, vil det også vise seg å være plassforsterkende.

Rosa soverom av Furniture Village

Møbler av Møbler Village

(Bildekreditt: Furniture Village)

Gi soverommet ditt et nytt lag med maling

Soverom ved Furniture Village

Møbler av Møbler Village

(Bildekreditt: Furniture Village)

Avhengig av størrelsen på soverommet ditt (og kostnaden for din valgte maling), er det mulig å maling hele rommet for under £ 50. Frisk opp den eksisterende fargen med et strøk i samme nyanse eller velg noe helt annet - valget er ditt.

Fargeblokkering på soverommene

(Bilde kreditt: Argos)

Ingen sier heller at du må male hele veggen for å skape et nytt utseende. Du kan legge til et fargestikk ved å lage en funksjonsvegg, eller til og med lage en unik fargeblokkering eller ombre malingseffekt for å skille soner i rommet ditt. Bruk maskeringstape til å planlegge sonene før du legger maling på gips. La deg inspirere av disse fargevalg for soverom.

(Bildekreditt: Ercol)

Mal gulvbordene

Fikk pensler ut uansett for veggene? Hvis du maler gulvplanker som er tidligere tonet med honning, får du rommet ditt til å føles større og lysere umiddelbart-bare sørg for at du bruker gulvmaling av god kvalitet for holdbarhet.

Gule skodder på soverommet

(Bildekreditt: California Shutters)

Upcycle soveromsmøblene dine 

Upcycling sliten soverom møbler kan skape en helt ny stemning for et soverom (og det er en fin måte å skape et sammenhengende opplegg på hvis du har samlet individuelle møbler fra venner og familie gjennom årene).

Charlie Rug fra Dash & Albert Europe

(Bildekreditt: Dash & Albert Europe)

Velg en lysere nyanse for å skape en illusjon av mer plass, eller velg komplementære toner av samme nyanse for å legge til dybde. Du kan lage forskjellige malingseffekter for å skape et vintage -utseende. Du kan også forvandle dine eksisterende møbler med disse hendige triks, gjør masseproduserte varer til engangs- og personlige brikker.

Finne ut hvordan male dine møbler med vår trinnvise guide.

Fargeblokkering på et soverom

(Bildekreditt: Annie Sloan)

Gå helt hvit

Det er det billigste malingsfarge for soverom, kan du hente hvitt sengetøy i rimelig kvalitet, og det er lett å male om møbler (som diskutert) mens du er i gang. Legg til noen tre-teksturer og tilbehør i slubby, naturlige materialer for et snev av avslappet varme.

Secret Garden Collection 2018 av Lights4fun

(Bildekreditt: Lights4fun)

 Legg til en uttalelse for soveromsmøbler

Ofte er en rimelig måte å skape et nytt fokuspunkt, å legge til et utsagnselement en flott måte å injisere nytt liv i en sliten plass. Om det er nytt hodegjerde, teppe, kaste, pute, eller veggurÅ ha et nytt element for å trekke øyet når du går inn i et rom kan skape en tilfredsstillende følelse av nyhet.

Soverom med vegger malt i pastellfarger et fargerikt mønstret teppe på gulvet

Du trenger ikke bruke en formue - denne hodegavlen (nedenfor) ble laget med malt MDF.

mønstrede malingsfarger fra Crown Paint på et soverom

Male farger, Kronemaling

(Bildekreditt: Crown Paints)

En ny speil kan også bidra til å skape en illusjon av mer lys og plass. Speil i full lengde kan festes til garderobedører for å skape den samme effekten hvis det er god plass på veggen.

Premium Midi vertikalt delt garderobepanel i rødme, mellomrom

Premium Midi vertikalt delt garderobepanel i rødme, Romsklie

(Bildekreditt: Spaceslide)

Kjøp på støvelmesser

Gå gjennom brukte butikker, støvelmesser og online auksjonssider som f.eks eBay for uttalelsesartikler eller samlinger av vakre brikker til rimelige priser. En signaturstol, et pryd eller til og med rimelig kunst vil gå langt.

Gjenvunnet vintage skuffer

(Bildekreditt: Colin Poole)

Vis kunstverk kunstnerisk

Vis kunstverk vakkert vil legge til karakter, hjelpe til med å trekke fargeskjemaet sammen og skape en fokusfunksjon på et soverom. Enda bedre, dette kan være noe du kan gjøre gratis, hvis du har nok bilder, bilder eller til og med postkort som ligger rundt huset.

Panda kunsttrykk i et rosa soverom

(Bildekreditt: Lola Design Ltd)

Å vokse en indoor hage er en enkel måte å bringe liv til et soverom - pluss at det er bra for rommets luftkvalitet. Finn ut mer om det enkleste vanlige husplanter å bringe inn i hjemmet ditt.

utvalg av varer, inkludert et terrarium på et salongbord

(Bildekreditt: Ikke på highstreet)

Les mer:

  • Er soverommet ditt lite og ryddig? Finn en oppbevaring av lite soverom løsning
  • Fast for malingsideer? Vi har 12 moderne soveromsmalingsideer

instagram viewer