Beste 32 -tommers TV 2020: våre beste TV -apparater for små mellomrom

click fraud protection

En liten TV - for eksempel den beste 32 tommers TV - er et godt valg av skjermstørrelse hvis du vil se favorittprogrammene dine på soverommet, lekerommet eller hagerommet.

Å eie et fjernsyn av denne størrelsen betyr ikke at du må inngå kompromisser på tekniske spesifikasjoner - for eksempel bildekvalitet, lyd rikdom eller smarte evner-men det kan være litt vanskelig å finne dem når de møter ansikt til ansikt med de større og mer populære skjermstørrelser. Guiden vår, som inkluderer modeller til og med 32 -tommers TV -er, er designet for å peke deg til høyre retning av mindre størrelser som vil fungere for ditt hjem og krav-større er ikke alltid bedre.

Vil du ha flere fjernsyn å velge mellom? Sjekk ut vår beste 40 tommers TV guide for mer familievennlige skjermer, til de beste prisene.

De beste 32 -tommers TV -ene i 2020

beste lille tv: Samsung UE32T5300

(Bildekreditt: John Lewis & Partners)

1. Samsung UE32T5300 (2020) 32 -tommers LED Full HD Smart TV

Beste 32 tommers TV totalt sett

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 32 tommer

Vedtak: 1080p

Smart TV: Ja

Grunner til å kjøpe

+Klar Full HD -bilde+Tilgang til Samsungs smarte plattform+Kompatibel med Bixby, Google Assistant og Alexa -enheter

Grunner til å unngå

-Ikke den slankeste rammen

Samsung UE32T5300 er en av de nyere barna på blokken, og gutten skuffer ikke. Den 32 tommers skjermen er den perfekte størrelsen for kjøkken, soverom eller til og med en liten stue, og den er full av bildeforbedrende teknologi som vil få det du ser på til å poppe.

Den har tilgang til Samsungs smarte plattform, noe som betyr at du kan se et stort utvalg av innhold, fra populære apper, inkludert Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV, NOW TV og BT Sport. Denne Samsung -TVens smarte evner går et skritt videre med tilkoblingsmuligheter til Bixby, Alexa, Google Assistant.

beste 32 -tommers TV: Samsung The Frame (2020) 32 -tommers QLED Full HD Art Mode -TV

(Bildekreditt: John Lewis & Partners)

Beste 32 -tommers TV for stil

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 32 tommer

Vedtak: 1080p

Smart TV: Ja

Grunner til å kjøpe

+Vakkert laget+Klar Full HD -bilde+Tilpassbare rammer

Grunner til å unngå

-Lav lysstyrke

Vi er så glade for å se The Frame tilgjengelig i denne størrelsen. Det bringer QLED -bildekvalitet til sin minste størrelse noensinne, og blander skjønnhet med hjerner.

Hovedfunksjonen er å synkronisere med innredningen din, med en kunstmodus som viser kunstverk og en omgivelsesmodus for skjermsparere. Den tilpassbare rammen betyr også at du har et ord om hvordan TV -apparatet ditt ser ut - på eller av - noe som gjør det til et godt valg for veggmontering på kjøkkenet eller soverommet.

Og visst, det er ganske dyrt, MEN kunder hos John Lewis & Partners snakker veldig høyt om det og bemerker hvor bra det ser ut med en god bildekvalitet rundt. Denne modellen er foreløpig bare tilgjengelig i Storbritannia, med en amerikansk modell som kommer på et tidspunkt i 2020.

Ekte hjem vurdering: 4,5 av 5 stjerner

Beste 32 -tommers TV: Toshiba 32LL3A63DB

(Bildekreditt: Currys PC World)

3. Toshiba 32LL3A63DB 32in Full HD Smart TV

Beste 32 -tommers TV for en eldre modell (2019)

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 32 tommer

Tuner: Freeview HD

Vedtak: Full HD

Paneltype: LED

Smart TV: Ja

DVD spiller: Nei

USB -opptak: Ja

:

Grunner til å kjøpe

+Full HD -oppløsning+Freeview HD+Alexa -kompatibel

Grunner til å unngå

-Ikke den slankeste rammen

Denne 32 -tommers smart -TVen fra Toshiba går smalt glipp av topplasseringen for den beste 32 -tommers TV -en fordi den er en litt eldre modell, men det betyr ikke at du går glipp av noe.

Den beskjedne skjermstørrelsen, som er ideell for små stuer eller soverom, har en høyoppløselig bildekvalitet, slik at du får med deg detaljene i det du ser på. Med det har du mange visningsmuligheter som det kommer med Freeview, så det har 70 gratis kanaler - 15 av dem er i HD. Og de smarte mulighetene betyr at du kan følge med på dokumentarer eller bokserier via strømmetjenester.

beste 32 tommers tv: Sony Bravia KDL32WE613BU

(Bildekreditt: Amazon)

4. Sony Bravia KDL32WE613 32 -tommers LED HDR -smart -TV

Beste 32 -tommers TV som er HD -klar

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 32 tommer

Vedtak: 1366x768p

Smart TV: Ja

Grunner til å kjøpe

+ Flott bildekvalitet + God størrelse

Grunner til å unngå

-Ikke Full HD-Ingen Freeview Play

Hvis du går liten, ikke ute av valg, men bare fordi du mangler plass til noe stort, er 32 tommer en anstendig størrelse å jobbe med. Denne Sony Bravia -modellen har en rimelig oppløsning og smarte hubfunksjoner, slik at du kan se Freeview og ta igjen.

Designet til Sony Bravia KDL32WE613 er slank og slank, så du kan forvente at den passer fint inn i alle soverom uten å ta over hele rommet. Du kan til og med montere den på veggen hvis du virkelig mangler plass. ideell for kjøkken eller spisestue.

Beste små TV -er: skjermstørrelser under 32 tommer

Cello ZS0242 24 -tommers LED HD -klar TV

(Bildekreditt: Amazon)

1. Cello ZS0242 24 -tommers LED HD -klar TV

Beste 24 -tommers TV

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 24 tommer

Vedtak: 720p

Smart TV: Nei

Grunner til å kjøpe

+Enkel å sette opp og bruke+Lett+Rimelig

Grunner til å unngå

-Lydkvaliteten er ikke den beste

Dette ydmyke TV-merket, laget i Storbritannia, har laget en flott skjerm med en veldig tiltalende prislapp. Vi tror det de beste lille TV du kan kjøpe til bobil, campingvogn eller båt.

Med en ideell størrelse på bare 24 tommer har den en innebygd Freeview -tuner og satellitt, slik at du kan se din favoritt -TV eller filmer, og også porter inkludert VGA, USB og HDMI, slik at du kan koble til kompatible enheter for å se innhold på en større skjerm.

Selv om noen anmeldere sier at lyden kan være litt tynn, får du fortsatt et kupp for en så lav prislapp som denne.

beste lille tv: 22TK410V

(Bildekreditt: Argos)

2. LG 22TK410V 22 -tommers LCD Full HD -TV

Beste 22 tommers TV

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 22 tommer

Vedtak: 1920x1080p

Smart TV: Nei

Grunner til å kjøpe

+Innebygd Freeview +Virtuelt surround-lydsystem

Grunner til å unngå

- Ingen Smart Hub 

Denne lille 22-tommers LG-modellen er akkurat passe stor for et lite soverom eller gjesterom, og har innebygd Freeview for enkel visning av alle favorittkanalene dine.

Den har ikke en smart hub, men den har mange porter og kontakter, inkludert HDMI og USB, slik at du kan koble til den bærbare datamaskinen eller smartenheten din for enkle streamingalternativer.

Alternativt kan du bruke den som en dataskjerm for å surfe på internett eller spille dataspill.

Beste lille TV: Toshiba 24WL3A63DB 24 " HD Ready Smart LED -TV

(Bildekreditt: Appliances Direct)

3. Toshiba 24WL3A63DB 24 -tommers LED HD -klar smart -TV

Beste 24 -tommers TV

Spesifikasjoner

Skjerm størrelse: 24 tommer

Vedtak: 1366x768p

Smart TV: Ja

Grunner til å kjøpe

+Innebygd DVD-spiller+HD klar+Freeview HD og Freeview Play+Jobber med Alexa

Grunner til å unngå

- Ikke den beste lyden

Denne 24-tommers TVen med innebygd DVD-spiller kan være ideell for et tenårings soverom, hvor de kan se alle sine favorittfilmer og -programmer på forespørsel. Den har smarte muligheter og har innebygd Freeview Play, slik at de kan følge med på alle favorittfilmene og seriene deres.

Den er HD -klar og har både HDMI- og SCART -porter, slik at du også kan koble til andre enheter, for eksempel spillkonsoller. Synkroniser med Alexa og skjermen kan styres med dine kompatible Amazon Echo Smart -høyttalere.

Hvordan velge den beste lille TV -en

Når du velger en TV, vil du begynne med å tenke på størrelsen, så vel som ønsket oppløsning.

Å velge den beste TV -en for deg avhenger virkelig av hva du skal bruke den til: de fleste er smarte TV -er - se vår spesialistguide - ideell for streaming og apper, men husk at du vil betale en premie for slik teknologi.

Du finner heller ikke 4K -oppløsning på de mindre skjermene, så hvis det er det du er ute etter, vil du ha det bedre å bla gjennom våre guide til de beste 4K -TVene.

Imidlertid, hvis du handler om filmene dine, kan du lage en mindre, men oppslukende seeropplevelse med en buet skjerm.

I tillegg, hvis du vil ha en spill -TV (igjen, se vår kjøpsguide), så vil en med spillmodus sikre rask og lydhør gameplay.

Hva er den beste 32 -tommers TV -en?

Så la oss komme tilbake... hvis du vil ha den beste 32 -tommers TV -en (etter vår mening) ville vi ikke nøle med det kjøp Samsung UE32T5300. Den har super skarpe bilder, smarte evner og fungerer godt med Bixby, Google Assistant og Alexa -enheter. Alternativt, hvis du er ute etter den beste lille TV -en for mer trange rom, vil vi anbefale kjøpe Toshiba 24WL3A63DB. Denne er HD Ready, og har også tilgang til apper som Netflix og Amazon Prime Video, men skjermen måler bare 24 tommer.

instagram viewer