25 barnehageideer-strålende kjønnsnøytrale innredningstips til babyens soverom

click fraud protection

Leter du etter barnehageromideer? For en spennende tid! Er det noe mer gledelig enn å dekorere en barnehage?! Å velge et fargevalg, velge møblene våre, sette de vakreste bøkene og lekene ut er bare noen av tingene som får dette prosjektet til å føles så spesielt. Tross alt er en barnehage et sted hvor du kan bli virkelig kreativ og designe det mest fantasifulle rommet i hjemmet ditt.

Enten du vil vente med å finne ut hvilket kjønn babyen din er eller allerede vet, er det viktigste at en barnehage skal være både morsom og funksjonell - men du bør også huske at hvordan barnet ditt og du bruker soverommet vil endre seg raskt, så innredningen må være lett å oppdatering også. Sjekk ut disse ideene for babyrom-og våre godt testede råd-for å få designet ditt akkurat.

For praktiske råd, finn ut hvordan designe en barnehage og for mer soverom ideer gå til vår funksjon.

1. Velg en nøytral barnehageside med farger

barnehage med pastellfarger, en gul stol, blå krakk, mynteseng og rosa persienne

(Bildekreditt: Colin Poole)

En nøytral barnehage med farger er en flott måte å skape et rom som kan vokse som de gjør. Hvis du holder bakgrunnen enkel og legger til farger, betyr det at du ikke blir malt på nytt etter hvert som de blir eldre og smaken begynner å endre seg. Dette er et flott utseende hvis du også vil lage en kjønnsnøytral barnehage.

2. Gå for en dempet versjon av den klassiske rosa barnehagen

Danielle og Andy Lisle forvandlet sitt gamle tenåringshjem i Gateshead, så det var perfekt for moderne familieliv

(Bildekreditt: Katie Lee)

Hvis du er en suger for babyen rosa og blues som er fargene for barnehager, hvorfor ikke gi disse fargeskjemaene en oppdatering med moderne, dempede fargenyanser? Tenk and-egg-variasjoner av blått og støvete, knapt-der-rosa. Fortsatt søt, men med en moderne vri.

La deg inspirere av mer male fargevalg for barnerom og sjekk ut vår ideer til barnehager galleri også.

3. Lag en Scandi barnehage med et hvitt fargevalg

Scandi barnehageideer av The White Company.

(Bildekreditt: The White Company)

Vil du i det minste illusjonen om fred og ro i barnehagen? Ingenting slår en klassisk helt hvit plan for sin evne til å holde et rom sammen og skape en lettgående, Scandi-atmosfære som er så lett å oppdatere. Et kontrasterende gulv forhindrer at rommet ser skyllet ut.

Vil du matche utseendet på ditt eget rom? Ikke gå glipp av disse Skandinaviske soverom ideer.

4. Lag denne morsomme barnehageideen med grafiske tapetmønstre

barnesoverom med en morsom vegg, peis og garderobe for barn

(Bildekreditt: Kasia Fiszer © Future)

Det er utrolig hvor raskt et babyrom blir et barns soverom og lekerom, så hvorfor ikke dekorere det med tanke på fremtiden? Velg lyse, dristige farger for en moderne, morsom følelse, og ikke vær redd for å eksperimentere med iøynefallende mønstre-et veggmaleri vil bidra til å skape et grafisk midtpunkt.

Se det siste veggmaleri design ideer for hvert rom i hjemmet ditt.

5. Nyt en dekorasjonsordning for pastellbarnehager

Ideer til guttens soverom

(Bildekreditt: Fiona Murray)

Hvis barnehagen din er ganske liten eller ubehagelig formet, kan du forbedre plassen visuelt ved å male halvveis opp veggene med en nydelig pastellfarge, i motsetning til en ellers nøytral plan. Dette vil gjøre veggen til en attraktiv fokusfunksjon. Vær forsiktig så du ikke bruker for mange farger i en liten veldig liten barnehage, ellers vil det se travelt og ikke avslappende ut.

Finn ut alt du trenger å vite om har veggen ideer i vårt designgalleri.

6. Tilsett sennepsgult 

Skodesigner Jacqueline har fylt sitt renoverte Edwardian -hjem med vintage møbler, kunst, planter og kuriositeter fra hennes reiser

(Bildekreditt: Jemma Watts)

For en nydelig barnehage! Det er fargerikt og likevel subtilt på samme tid. Vi elsker blandingen av den bleke fersken med sennepskoppen og det tapetet? Så søt! Dette rommet føles passende stilig og likevel kreativt og morsomt også med det finurlige trykket og ballongene på veggen også.

7. Omfavne rosa barnehagerom ideer

Rosa barnesoverom med rosa kalesje og gallerivegg

(Bildekreditt: Norsu Interiors)

Liker du babyens rosa nyanser, men vil ikke forplikte deg til en helt rosa barnehage? Det er en enkel løsning: Prøv den ene veggen i rosa, og hold resten av innredningen nøytral.

Bla mer pen rosa romideer i galleriet vårt.

8. Bland og match tapet og maling

barnehage tapet av Sanderson

(Bildekreditt: Sanderson)

Bakgrunn er den enkleste måten å legge litt moro og tekstur til et ellers vanlig rom; tapet gjør også underverk for å muntre opp et rom som ikke får nok lys-bare pass på å velge et lyst design.

Se mye mer nydelig bakgrunnsbilder til barnerom.

9. Match tapet og gardiner - for å få barnehagen til å føle seg større

barnehagergardiner fra Scion

(Bildekreditt: Scion)

Å passe vindusbehandlinger til vegger kan fungere veldig bra i en barnehage, der de samme reglene som resten av huset egentlig ikke gjelder. Så lenge fargevalget ditt ikke er for gal, vil en overflod av utskrifter se koselige og søte ut.

10. Velg en varm malingsfarge i en barnehage som vender mot nord

Barnerom med gult tak

(Bildekreditt: David Giles)

Pastellfarger kan se litt kjedelige og kliniske ut i rom som får lite lys; en god måte å kompensere for mangel på sollys er å male barnehagen din i en solrik og varm skygge; tenk på en rik, honninggul eller en sitronaktig fargetone. Bonusen? Det er også kjønnsnøytralt.

11. Bruk vindusfilm i barnehager i første etasje

barnehagevindufilm for personvern, av The Window Film Company

(Bildekreditt: The Window Film Company)

Hvis barnehagen din er i første etasje eller oversett, og du vil skape et rom som er privat, men likevel slipper inn naturlig lys, er vindusfilm en flott løsning. Velg vindusfilmtyper som slipper inn maksimalt lys - noen typer slipper inn så mye som 90 prosent.

Disse fantastiske vindusfilm ideer vil gi deg masse inspirasjon.

12. Få tilgang til barnehage med veggkunst

Barnehagelagring med polkadot -klistremerker

(Bildekreditt: Stcikers4walls)

For å legge til litt interesse for et nøytralt dekorasjonsopplegg for barnehager uten å måtte gjøre det selv, henger du noen flotte utskrifter. Lett som kake, og byttes lett når barnet ditt blir gammelt nok til å velge sitt eget.

13. Lag en eventyrlig atmosfære med et veggmaleri

Barnehage med barneseng og malt fototapet

(Bildekreditt: Katie Lee)

Gled den nye babyen med et opptøy av farger og tekstur, og gjør barnehagen til et eventyrlandskap med en veggmaleri. De kommer i et stort utvalg av mønstre og farger, fra lyse og dristige til mer nøytrale paletter til fotorealistiske scener. Du kan selvfølgelig male du også!

14. Ha det gøy å dekorere med veggklistremerker i barnehagen

Kjønnsnøytral barnehage med veggklistremerker

(Bildekreditt: Stickers4walls)

Vil du ha et enkelt DIY -prosjekt for barnehagen? Skaff deg noen flotte veggklistremerker! De krever minst mulig innsats, men har stor innvirkning. Bare vær klar over at det kan være vanskeligere å ta dem av enn å ta dem på, så vær forberedt på å pusse opp til slutt.

15. Fargeblokk for en flerdimensjonal effekt

pastellbarnehage designidé fra Dulux

(Bildekreditt: Dulux)

Hvorfor ha bare en eller to farger i barnehagen, når flere vil skape ekstra varme og interesse? Trikset med fargeblokkering i barnehagen er å holde tonene i de forskjellige fargene de samme (for eksempel kombinere varme nyanser av rosa, aprikos og syrin, men unngå alt for kult). På den måten vil rommet føles rolig og romslig.

Finne ut hvordan fargelegge med disse inspirerende ideene.

16. Velg vår rette sykepleiestol

Dani Dyer barnehage med gyngende hår, sidebord og falsk plante

(Bildekreditt: Wayfair)

Velg en sykepleierstol som du finner behagelig nå - men kan passe inn i fargevalget i hjemmet ditt om et år eller så når du ikke lenger trenger det på ditt barns rom. Vi snakker vaskbare eller avtagbare deksler i en nøytral nyanse.

Finn beste sykepleiestoler som passer til enhver ordning, stil og budsjett i guiden vår.

17. Invester i en god barnehagelagring 

Barnehageidé med kalesje og oppbevaring

(Bildekreditt: Stickers4walls)

Invester i et solid stellebord nå-men velg et som har innebygd lagring som er fleksibel for fremtiden. Det kan inneholde bleier nå, men det vil ikke vare lenge før du legger leker i det.

Finn flotte barnerom ideer til lagring av leker og ideer til lagring av bøker å holde barnehagen pen.

18. Velg barnehagemøbler som passer din stil 

Da de renoverte terrassen med nedslitt periode, opprettet Ali og Rob en utvidelse i åpen plan som fungerer for alle

(Bildekreditt: Rachel Manns)

Som du (forhåpentligvis) har oppdaget mens du leser gjennom våre barnehagedesignideer, trenger ikke å designe et rom som passer for små barn å bety å ofre din følelse av interiørstil.

19. Design en slank oppbevaringsløsning for barnehager

moderne barnehage av skandium

(Bildekreditt: Skandium)

Å designe en barnehage som passer barnet ditt når det vokser er en god idé hvis du ønsker å spare penger i det lange løp. Lagring bør stå sentralt i en barnehage som skal tåle tidens tann.

Finn mer barnehagelagring i vår kjøpers guide.

20. Legg til kos med et baldakin 

Barnehage med fuskepelsstilbehør fra Icon

(Bildekreditt: Ikon)

Baldakiner er over Instagram for øyeblikket, og de er en herlig ting å legge til i et barnerom. Det ser bra ut og gir litt tekstur og kos i rommet, men de er også gode for å skape den perfekte lureplassen og til og med en hule når barnet ditt blir eldre.

Hva bør du inkludere i barnehagen?

Det kan være litt overveldende når du begynner å designe en barnehage, det er deilig å bla gjennom nydelige barnehageideer for dekorinspirasjon, men hva må du egentlig ha med? Vi har satt sammen en enkel sjekkliste over alt det viktigste du vil vurdere å legge til i barnehagen din:

  • En barneseng 
  • En madrass med vanntett madrassdeksel
  • Barneseng og tepper
  • En sykepleierstol
  • Et stellebord eller matte
  • Skuffer
  • Lekeoppbevaring
  • Et mykt lys eller søvnlampe
  • En høyttaler for myke lyder eller hvit støy
  • Blendingsgardiner eller gardiner
  • En lekematte 
  • En babymonitor

Hvordan bestemmer du et tema for en barnehage?

Hvis du trenger hjelp til å bestemme et overordnet barnehagetema, vil vi foreslå å lage et humørbrett. Lagre bilder for å like utseendet på sosiale medier og fra blader også. Og se på stilen du har pågått i resten av hjemmet ditt for inspirasjon, for mens du vil ha din barnehagen å fylle som en morsom, kreativ plass for barnet ditt, vil du fremdeles jobbe med den generelle planen for din hus.

instagram viewer