Levering av alkohol: øl, vin og brennevin levert på døren

click fraud protection

Akkurat nå fyller alkoholleveringstjenesten hullet igjen da puber og barer måtte stenge. Visst, å drikke hjemme er vanligvis mindre sosialt, men med en god flaske øl og en pubquiz med vennene dine på Zoom kan helgekveldene føles litt mer normale. Og med grillsesongen varmere, er det en del av sommeren å ha favorittdrinkene dine klare til å dukke opp.

Så hvor kan du få alkohollevering online? Vel, det er heldigvis ikke bare et bredt spekter av steder som er dedikert til å sende et godt utvalg av øl eller vin, mange andre nettbutikker selger også sprit.

Vi har funnet de beste stedene å kjøpe alkohol på nettet (i Storbritannia og USA) slik at du kan fylle på alt fra Aperol til Żubrówka. Så, spar plass i vognen din på den ukentlige reisen for nødvendigheter, og prøv disse øl-, vin- og spritleverandørene.

Hoppe til...

Vin levering
Øl levering
Brennevin og brennevin

Noen har også gode tilbud-rull ned for å se de beste stedene for rask og kontaktfri levering av øl, vin og brennevin. Gå til vår matseksjon for å se noen gode oppskrifter som kan kombineres med kjøpene dine for den ultimate natten i.

Som alltid, drikk ansvarlig, og hvis du føler deg uvel, er det best å legge fra deg spriten føler deg bedre (alkohol svekker immunsystemet, noe som gjør deg mer utsatt for å plukke opp virus, du vet...).

Følgende steder tilbyr all alkohol inkludert brennevin. De er et godt alternativ hvis du vil ha noen få varer fra ledende merker med bekvemmeligheten av å bestille fra ett sted.

Alkohollevering i Storbritannia:

  • Amazon Storbritannia: øl, vin og brennevin fra de beste merkene. Mye valg og rask levering
  • Flaskeklubben: kjøpe flasker og esker med øl, vin og brennevin. De lager også forhåndsblandede cocktailer og snacks, og har for tiden en Vårsalg på. Levering er 3–5 dager og gratis hvis du bruker mer enn £ 100
  • John Lewis og partnere: ja, de selger virkelig alt, det er topp Champagne eller fancy gin, ta det du trenger her
  • Majestetisk: kjent for sin vin, men de gjør øl og brennevin også. Levering kan ta opptil 14 dager for øyeblikket. Deres Vårsalg inkluderer opptil 30% rabatt på Malbec og mer
  • Opprørende varer: Selv om denne tjenesten bare er London, tilbyr de en times levering mellom kl. 12 og 22. Handle et godt utvalg av håndverksøl, fine viner og brennevin

Alkohollevering USA:

  • Drizly: øl, vin og brennevin til døren din på under 60 minutter? Høres flott ut (og litt farlig ...)
  • Minibar: vin, øl og brennevin til døren din og $ 5 rabatt for nye kunder
  • Wine.com: så mye mer enn vin, de selger brennevin også, så flott å strømpe

Vin levering

UK -levering av vin:


Amerikansk vinleveranse:

Øl levering

Britisk ølleveranse:


Amerikansk ølleveranse:

Brennevin og brennevin

Levering av brennevin i Storbritannia:


Levering av brennevin i USA:

Se mer om drikke og cocktailer:

  • Cocktailoppskrifter
  • Beste stangvogner
  • Beste cocktail shaker

instagram viewer