Simba madrass rabattkode: få 35% rabatt på den beste søvnteknologien denne bankferien

click fraud protection

Har du tenkt på å investere i en høyteknologisk madrass en stund? Bank Holiday -salget er den perfekte tiden å kjøpe, og vi har en rabattkode på Simba -madrassen som er spesielt velsmakende. Merket tilbyr en enorm 35% rabatt på enhver ordre på over £ 300 i deres Bank Holiday -salg, og det er et tilbud du ikke vil gå glipp av. Du kan spare store penger på alle Simbas madrasser, fra Simba Hybrid til den siste Simba Hybrid Luxe. Og nevnte vi Simba er en av våre beste madrass merker? Det er ingen idé!

Og hvis det ikke var nok, tilbyr de også enorme 40% rabatt Hybrid søvnpakke. Du kan få en king-size madrass, to puter, en dyne og en madrassbeskytter, alt for bare 918 pund ned fra 1.531 pund-prute eller hva? De har en rekke madrasser og størrelser tilgjengelig som en del av avtalen, så dra dit nå for å spare.

Så hvorfor skal du kjøpe en madrass fra Simba? Vi vurderte Hybrid Pro til fem stjerner i vår streng gjennomgang, roser dets støtte og evne til å holde oss kjølig hele natten - så vi vet at du får en god deal med dette. Trenger du mer overbevisende? Hvis denne utrolige rabatten ikke er nok, kan det hjelpe å sjekke referansen til madrassene fra dette bestselgende merket. Vi tildelte både Simba Hybrid og Simba Hybrid Pro madrasser 5-av-5 stjerner under testing. De kommer også med en gratis prøveperiode på 200 netter og 10 års garanti. For ikke å snakke om det faktum at de tilbyr gratis levering. Interessert? Du kan finne ut mer om dette tilbudet nedenfor...

Simba madrass rabattkode

Trenger du mer overbevisende?

I et nøtteskall, Simba madrasser er en av de aller beste madrassene du kan kjøpe, og derfor vurderte vi Simba Hybrid fem stjerner av fem i vår Simba madrass anmeldelse og Simba Hybrid Pro, også, fem av fem stjerner i vår Simba Hybrid Pro anmeldelse.

Jepp. Vi har vært så heldige å gjennomgå begge madrassene (er vi ikke heldige ?!) og er ganske sikre på at uansett hvilken du valgte, vil du bli superfornøyd med valget ditt. Simba Hybrid Madrass har totalt fem lag som inkluderer skum og et patentert titan Aerocoil® fjærkomfortlag., Som alle er der for å gi deg en kjølig og behagelig natts søvn. Hyrbid Pro, derimot, er bygget for å inkludere syv lag for å tilby uslåelig temperaturregulering takket være det luksuriøse topplaget i naturlig ull, og den ultimate komforten med opptil 5000 titan Aerocoil® -fjærer pakket i.

Nå er det en virkelig god tid å kjøpe Simba -madrassen på grunn av denne avtale. De er sikre på at du kommer til å like det, like mye som oss, så tilbyr deg en gratis prøveperiode på 200 netter, slik at du kan være sikker på at det er det beste alternativet for deg. De henter det gratis og sender deg deretter full refusjon. Madrassen blir deretter resirkulert, pusset opp eller donert, så ingenting går til spill, og du trenger ikke bekymre deg for det heller.

  • Finn andre utrolige billige madrasser på hub -siden vår

De beste Simba madrassprisene denne uken

Simba madrass

(Bilde kreditt: Simba)

Simba madrass spesifikasjoner

En utmerket allsidig madrass uansett hvilken vei du sover

Spesifikasjoner

Fylling: Minneskum/mikrolomme fjærer

Størrelser: Liten singel for keiser (inkludert EU -størrelser)

Dybde: 25 cm

Komfort: Medium

Før: £429-£949

Garanti: 10 år

Prøve: 100 netter

Grunner til å kjøpe

+En kald natts søvn+Mer sprett

Grunner til å unngå

-Bare toppdekselet, ikke sidene, kan vaskes i maskin-Ikke egnet for alle over 18 stein (114 kg)

Simba selger tre forskjellige typer madrasser under sin Simba Hybrid rekkevidde, med tre dybder - Hybrid, 25 cm dyp med 2500 fjærer, den Pro, 28 cm dyp med 5000 fjærer, og Luksus, 31 cm dyp med 6000 fjærer - samt Simba Comfort -madrassen, som bare selges på eBay. Dette er de beste prisene på hver størrelse Simba madrass på nettet i dag.

Simba Hybrid madrass priser:

  • Simba Hybrid singel madrass: £649 £ 421,85 kl Simba
  • Simba Hybrid dobbel madrass: £879 £ 571,35 kl Simba
  • Simba Hybrid king size madrass: £999 £ 649,35 kl Simba
  • Simba Hybrid super king size madrass: £1,109 £ 720,85 på Simba

Simba Hybrid Pro madrasspriser:

  • Simba Pro singel madrass: £999 £ 649,35 kl Simba
  • Simba Pro dobbel madrass: £1,239 £ 805,35 kl Simba
  • Simba Pro king size madrass: £1,419 £ 922,35 kl Simba
  • Simba Pro super king size madrass: £1,519 £ 987,35 kl Simba

Simba Hybrid Luxe madrasspriser:

  • Simba Luksus singel madrass: £1,169 £ 759,85 kl Simba
  • Simba Luksus dobbeltrom madrass: £1,699 £ 1 104,35 kl Simba
  • Simba Luksus king size madrass: £1,799 £ 1336,30 kl Simba
  • Simba Luksus super king size madrass: £2,119 £ 1 377,35 kl Simba

Mer aktuelle Simba madrass tilbud og tilbud

De beste Simba madrass tilbehørspriser

Ikke bare på markedet for en madrass? Heldigvis for deg, selger Simba en rekke tilbehør fra en madrassoverdel, beskytter, en dyne, to puter, sengetøy og mye mer.

  • De beste toppmadrassene - Simba -funksjoner!
  • De beste putene - det er et Simba -utseende ...
  • Du har nådd slutten av siden. Hopp til topp ^
  • Simba Pro singel madrass: £899 £ 584,35 kl Simba
  • Simba Pro dobbel madrass: £1,119 £ 727,35at Simba
  • Simba Pro king size madrass: £1,279 £ 831,35 kl Simba
  • Simba Pro super king size madrass: £1, 379 £ 896,35 kl Simba

instagram viewer