Fru Hinch deler handlelisten for rengjøring - dette er alt du trenger

click fraud protection

Fru Hinch er dronningen av ren, med tusenvis av mennesker som strømmer til Instagram -kontoen hennes for rengjøringsråd og inspirasjon. Men hva om du kunne få destillert all fru Hinchs rengjøringsvisdom til en praktisk liste?

  • Vil du ha enda flere fantastiske rengjøringsprodukter? Sjekk ut vår beste rengjøringsprodukt kildebok 

Utrolig nok er dette akkurat det rengjøringsguruen har gjort i et av hennes siste Insta -innlegg, og delte sine ultimate topp 10 husholdningsrengjøringsprodukter. Vi vet ikke om deg, men vi kan ikke vente med å prøve dem alle. Les videre for å finne ut hva hvert produkt gjør best.

⭐️ Hei god tirsdag ⭐️ ⭐️ En tilhenger foreslo at jeg skulle lage et innlegg om mine 10 beste rengjøringsvarer! Jeg håper virkelig dette hjelper deg, det er flere produkter jeg bruker, men disse er min favoritt! ⭐️ ⭐️ her er en liste over andre flotte produkter som skal brukes ⭐️ ⭐️ En krikandstamme En skrubbepappa En cif perfekt spray i rustfritt stål Elbue fett 1001 tepperenser Dettol flerbruksservietter Fabulosa cleaning️#rengjøring#zoflora#thepinkstuff#dishmatic#hinch#hinching#minky#glass#stoff#spray#hincharmy#blekemiddel#mopp#dettol#windolene#imahincher#fabulosa#waxmelts#homecleaning mrshinchcleaning

Et bilde postet av Et innlegg delt av @ den 24. september 2019 kl. 09:03 PDT

1. Zoflora

Zoflora er et av landets favoritt rengjøringsprodukter, og ikke rart: det fungerer på nesten alle overflater, dreper mange typer bakterier, og kommer i en rekke dufter, for de av oss som bryr oss om hvordan våre rengjøringsprodukter lukt. Det er også økonomisk: du fortynner det med vann i et forhold på 1:40, slik at en flaske holder lenge.

Finn masse Zoflora bruker i vår guide.

2. De rosa tingene

Vi elsker oss en rengjøringspasta på RealHomes - mye lettere å jobbe med enn væsker og spray når du prøver å fjerne tøffe rustflekker fra metallmøbler, eller fett fra en grillrist eller en ovntopp i rustfritt stål. The Pink Stuff takler metalloverflater beundringsverdig, og lukter godt også.

Lære mer om hvordan du rengjør rustfritt stål.

3. En dismatiker

Hater du å måtte strekke deg etter oppvaskmidlet hvert 10. sekund mens du vasker? Det gjør vi også. Derfor trenger alle en Dishmatic. Du fyller den opp med oppvaskmiddel, og den gir den til deg. Det lange håndtaket er også veldig praktisk for å beskytte hendene mot såpevann.

4. En Minky

Minky er en rengjørings- og oppvaskpute med en forskjell: den er behandlet med sølvnitrat, noe som gjør den motstandsdyktig mot vekst av bakterier. Så kast ut din bakterieinfiserte svamp og prøv denne i stedet-den varer lenger, rengjør bedre takket være mikrofibermaterialet, og lukter ikke.

5. Minky glass + vindusduk

Rengjør du fortsatt vinduene dine med tørkepapir? Du vet ikke hva du mangler: Minky glass- og vindus M-duken gir deg en stripefri finish og kan brukes uten vindusrens, bare vann.

Få flere råd om hvordan du rengjør vinduer i vår guide.

6. Febreze stoffspray

Febreze Fabric Spray er en så klassiker - det er ingen form for møbeltrekk det ikke vil takle. Fra slitne sofaer til stinkende tepper, det vil garantert bringe trette og muggen husholdningsstoffer tilbake til livet, og kommer i en rekke herlige dufter.

Bla mer møbeltrekkere i vår kjøpers guide.

7. Blekemiddel

Lei av å kjøpe for mange rengjøringsprodukter? God gammel blekemiddel, eller hyrogenperoksid, er nyttig for så mange overflater i hjemmet ditt, fra toaletter til vaskemaskiner og mange typer gulv (bare ikke bruk det på tre eller laminat). Bruk alltid blekemiddel av matkvalitet, og hold deg alltid unna barn, kjæledyr og øynene dine.

8. En mopp

Ikke bare hvilken som helst mopp - det er så mange smarte mopper der ute i disse dager, at du er bortskjemt. Trenger du en som desinfiserer mens den renser? Eller en som spruter vann for deg, og sparer deg for problemer med bøtter? se ut valg av de beste moppene for veiledning.

9. Dettol alt-i-ett-desinfeksjonsmiddel

Ingen trenger en forklaring på hvorfor vi trenger desinfeksjonsprodukter i hjemmene våre akkurat nå, spesielt hvis du har en renovering på gang med folk som kommer inn. Det beste med Dettol desinfeksjonsmiddel er at det på en pålitelig måte dreper 99,9 prosent av bakteriene, og kan brukes på stort sett alt, inkludert madrasser, sofaer, gulv... you name it.

10. Windolene glassspray

Vil du at overflatene i hjemmet ditt skal skinne? Du trenger denne sprayen - den er god til så mye enn bare vinduer. Kraner, kjøleskap, benkeplater og glassbordet ditt vil glitre med dette. Ingen striper heller.

Flere råd om hvordan du rengjør vinduer i vår guide.

Flere rengjøringstips

  • 16 måter det rengjøring med eddik kan rense hjemmet ditt
  • Slik rengjør du en uteplass

instagram viewer