Dette er de beste Sonos -tilbudene hvis du er på kupp før jul

click fraud protection

De beste Sonos -tilbudene betyr at du kan hente strålende merkede høyttalere til en brøkdel av vanlig pris. Enten du leter etter en gave til et familiemedlem, legger til i samlingen din eller i begynnelsen av hjemmets surround-lydsystemimperium... Vi har dekket deg på pengesparingsfronten.

Vi vil alle ha den humøret, surround-lydsystem stemningen i hjemmene våre. Men for det første: de fleste av oss har allerede for mye på tallerkenene våre (spesielt ved juletid... i hver forstand av setningen), så vi kan ærlig talt ikke bry oss om det å sette det opp. Og for det andre: vi vet at det kan være iøynefallende dyrt.

Det er derfor vi har brukt mye tid på å forske på og finne de beste Sonos -tilbudene som er tilgjengelige.

Sonos kom på markedene i USA i 2002 og siden de har blitt et internasjonalt fenomen og siden vi oppdaget deres slanke stil, uberørte lydkvalitet og hvor latterlig enkle de er operere... vi har vært besatt.

Sonos er stort sett det mest etablerte surround-lydalternativet som finnes; du kan legge til opptil 32 individuelle høyttalere i hjemmenettverket ditt, som du kan kontrollere via Sonos -appen (som er kompatibel med Android og iOS). Så dette betyr at du kan bygge opp en samling av forskjellige modeller for en virkelig fantastisk surroundlydopplevelse, i hjemmet ditt, eller, du kan bare ta en individuell høyttaler (for deg selv eller som gave) og være trygg på at det er en verdig investering av de høyeste kvalitet.

De beste Sonos -tilbudene, akkurat nå

I prisrekkefølge, fra høy til lav:

Flere julemusikker:

instagram viewer