Denne uvanlige teposen-rengjøringstoppen er en spillveksler

click fraud protection

 Når det gjelder rengjøring av en panne, er en tepose det siste du forventer å bruke. Rengjøringsekspert, Lynsey Crombie, hevder imidlertid at favorittbrygget ditt er hemmeligheten bak dette rengjøringstipset til stekepannen som innebærer null skrubbing.

Lynsey Crombie, også kjent som Lynsey Queen of Clean til sine 222 000 følgere på Instagram, legger regelmessig ut smarte rengjøringshacks. Fra å bruke barberskum som flekkfjerner til visning hvordan du rengjør et kjøkken ved hjelp av bare en sitron, lover rengjøringsguruen å gjøre korte arbeider med skitne jobber.

Nylig på Instagram la hun ut et genialt tips for rengjøring av stekepanne ved hjelp av en tepose for å fjerne det påbrente fettet. I innlegget skrev hun 'Tepose -triks -Nye eller brukte teposer er en flott rengjøringsmiddel, og de fungerer fantastisk til å rydde opp skitne panner. La te gjøre susen. Ingen skrubbing nødvendig. '

  • Se: Beste non-stick stekepanner 2021 - 5 utprøvde kjøp

Et innlegg delt av Lynsey Queen Of Clean (@lynsey_queenofclean)

Et bilde lagt ut av on

I videoen sier Lynsey at du kan bruke en brukt eller ny tepose, begge vil være like effektive. Bare fyll stekepannen med vann i vasken og legg i teposen.

Rengjøringseksperten anbefaler å vente i 15 minutter på at ‘tanninene’ i teen kan gjøre jobben. Etter 15 minutter skal pannen din være skinnende rent. Hvis de endelige resultatene av Lynsey's pan er noe å gå etter, er dette en Instagram -hack som fungerer.

I begynnelsen av videoen stekes stekepannen i bakt fett. På slutten av videoen tømmer hun imidlertid en panne med grumset brunt vann i vasken og etterlater seg en skinnende overflate. Så tilfredsstillende, og det er ikke engang en svampinnsikt. Bare en rask skylling under springen.

Det virker som te -trikset allerede er en gammel favoritt blant noen Instagrammers med fankommentarer: 'Dette er et strålende tips, jeg har brukt det noen ganger, og det fungerer hver gang. Takk Lynsey x '

‘Gjort dette i julen med stekebrettene mine. Utførte underverk ❤️ x, kommenterte en annen.

Tips for rengjøring av stekepanne med te

(Bildekreditt: Getty)

Lynsey avslørte for fansen at denne hacken vil fungere på stort sett alt, inkludert treg komfyr, pyrexfat og stekepanner.

Teposen tilsynelatende magiske rengjøringskvaliteter kommer fra tanninene i teen. Disse gir teen en høy grad av astringency, noe som gjør den nyttig for å skjære gjennom fett og støv. Mange rengjøringsinteresserte regner ikke bare med te som pannerenser, men roser det også som vindusrens.

Men hvis tipset ikke fungerer for deg, kan du alltid lese funksjonen vår på hvordan du rengjør en brent panne for et utall andre måter å få pannene tilbake i god stand.

Vil du prøve dette te -trikset hjemme?

instagram viewer