10 julebelysningsideer som vil gi hjemmet ditt den magiske gløden

click fraud protection

Sett scenen for en magisk høytid ved å sette en rekke stemningsfulle julebelysningsideer i spill. Kanskje den ukjente helten innen sesonginnredning, ingenting forandrer atmosfæren i et rom mer enn noen ansett, innendørs julebelysning.

Tenk på den varme klemmen fra et brølende bål, eventyrland-effektene av et lys som lyser opp, og den generelle gleden som kommer av å kose seg blant - eller bli "glad" med - familie og venner, omgitt av en stjerneklar scene som glimter lyst... Få denne lysende og funksjonelle funksjonen rett i hjemmet ditt for å nyte alle de festlige stemningene.

Fortryllende julebelysningsideer for ekstra glimt

Julen er tross alt en tid for samvær, glede og avslapping. Det er en tid for å legge ned verktøy, slå av skjermene og tune inn på våre indre sanser... Høres tiltalende ut, ikke sant? Fra myke, gløggøyeblikk, til å skape de mest flatterende lysene for kyss under misteltein, allsidig festlig belysning kan sette stemningen for enhver anledning og er enkel å integrere i din viktigste

ideer til julepynt også, slik at du kan fylle hjemmet ditt med glitrende jubel og varme.

"Det er ingenting som å komme hjem etter en lang dag med jobb og se huset ditt badet i en vakker lysskjerm, sier feriebelysningsekspert Kelly Fitzsimmons, Lys opp ferien. 'Hvis det får deg til å smile, er det målet.'

1. String lys tre

Alternativt forhåndsbelyst juletre i metall

(Bildekreditt: Cox & Cox)

Perfekt for hjem som har lite plass, eller for de som søker en alternativ juletre, et magisk lyssnortre er en smart DIY innendørs julebelysningside som har maksimal effekt uten å svekke dyrebart gulvareal. Få utseendet ved å drapere en lang rekke eventyrlys i grener og feste til en vegg eller hard overflate med nåler eller stifter. La stå som den er i glødende minimalistisk form, eller kle ditt alternative design med en rekke kuler og pyntegjenstander, akkurat som du ville gjort med et tradisjonelt juletre for et fyldigere utseende. Vis i eller utenfor hjemmet med slående effekt.

2. Kombinasjonsbelysning

Festlig gang dekorerte eventyrlys, stearinlys og LED-stjernelys

(Bildekreditt: Lights4Fun)

Kombiner de stemningsfremmende effektene av flere julebelysningsløsninger i store rom (haller og inngangspartier, det er deg) for et strålende utseende og ekstra glitrende glød. Julens eventyrlys legg til et subtilt glimt og en beroligende varme i alle stylingscenarioer. Introduser grupperte stearinlys i varierende høyder for å skape en visuell bane og økt interesse. For en storslått finale, blomstrende og leken moderne nudge, heng eller len deg opp i store LED-opplyste former. Feriebesøkende vil bli blendet bokstavelig talt!

3. Starburst lyskjeder

Festlig uteservering med starburst kjedelys

(Bildekreditt: Idyll Home)

Utstråler vakre varme toner, heng eller draperer pene lyskjeder innendørs eller ute for å gi en umiddelbar festlig følelse. Denne looken bruker lyskjeder som en dekorativ Julebordløper er en enkel, men virkelig effektiv måte å legge til blinkende atmosfære og subtil belysning for festlige middagsselskaper – uten å ta opp dyrebar spiseplass.

4. Shine bright shelfie

gang med festlig shelfie-styling og stort rundt speil med metallisk sprayet bladverk

(Bildekreditt: Fotografi: Malcolm Menzies)

Lag den ultimate Insta-verdige julehyllen med noen få blinkende lette tillegg. Overdimensjonerte LED-stjerner gir et morsomt og slående utsagn, og gir en trio av forskjellige størrelser for en skjerm som skiller seg ut. For en glødende belysningside, prøv en smart Christmas Mason krukke se ved å fylle en glasscloche og/eller vase med mikrofe-lys og ordne dem på forskjellige nivåer. Spray grovfôret grønt i metalliske nyanser for å skape en fantastisk Julekrans å jobbe inn i din opplyste hylle.

5. Garden Wonderland

Magisk utendørs julebelysningsscene

(Bildekreditt: Dobbies)

Dekorer utsiden av hjemmet ditt og utvendig plass med en rekke utendørs julelys for maksimal effekt. Draperer varm glød, utendørs eventyrlys rundt et tre eller en busk, forskyv lanterner rundt en veranda eller langs en hagesti, og for en ferieglad oppblomstring, velkommen et menasjeri av forhåndsbelyste vinterdyr. Kle hagemøbler med koselige puter og tykke tepper for å fullføre det fortryllende Narnia-aktige opplegget, og sett deg inn for å nyte s'mores under den stjerneklare nattehimmelen.

6. Neon typografi

Jul neon belysning typografi

(Bildekreditt: Custom Neon)

For et moderne inntrykk av julebelysning, start festen med en morsom neon belysning design.

‘LED neonskilt har blitt en av de hotteste nye trendene innen innredning denne julen! I år har Etsy sett søk etter tilpassede eller personlige neonskilt øke med 228 % for høytiden, sier Jess Munday, medgründer, Tilpasset neon.

«Lyse neonskilt er en fin måte å lyse opp huset ditt til jul, samtidig som det skaper en varm og innbydende atmosfære perfekt for høytiden. De ser strålende ut og lyser opp din verandaen eller vindu, og de kan også brukes i hjemmet for å spre glede!’

Hvorfor ikke lage et flott hjemmebarområde komplett med et fabelaktig drinkskap eller cocktailvogn, og en samtale, neon ferie slagord?

7. Gjør lysarmaturer til festlige fokuspunkter

Festlig spisebord med festlig fokus på takbelysning

(Bildekreditt: Fotografi: Malcolm Menzies)

Dette DIY jul lysidé vil få i gang bordpraten! Bruk taklampen som base for å bygge en fantastisk julesky. Fest en lett gren til armaturets base og pynt med ditt valg av etterfølgende friskt grønt eller tørkede blomster og gress. Fargesprayet gypsophila er et annet rimelig og visuelt vakkert valg, som gir øyeblikkelig volum. Legg til hengende ornamenter eller glasskuler fylt med telys eller kongler for en fascinerende finish. Tilpass denne ideen til lysekronen i gangen med fargerike kuler hengt opp i luksuriøse bånd i forskjellige høyder, for å ønske gjester velkommen med en wow-faktor-fargetreff.

8. Rolig med levende lys

Koselig julepeisdetalj med levende lys og varme røde farger

(Bildekreditt: H&M Home)

Det kan ikke benektes, noen ganger er det bare å holde ting enkelt og gå tilbake til det grunnleggende alt vi trenger... ultimate helt og tidløs favoritt innen julebelysning, du kan bare ikke slå den glødende roen til stearinlys. Fra den statueske elegansen til koniske middagslys i en Julens midtpunkt, til den flimrende skjønnheten til telys som danser i votiver langs peishyllen, og de nostalgiske aromaene av Jul med duftende design gir stearinlys utvilsomt et snev av romantikk til ethvert rom og hvert anledning. Vi sier lys dem opp - jo flere jo bedre.

9. Hev hverdagsinnredningen med en leken gnist

Drikkevogn i messing med morsom julekaktus pakket inn i eventyrlys

(Bildekreditt: Fotografi: Rachael Smith)

Eventyrlys kan på magisk vis forvandle hverdagsobjekter til festlige favoritter. Eksperimenter og ha det gøy med julebelysningsideer i alle rom og løft innendørsjungelen av stueplanter, sukkulenter og kaktuser med en gledelig rekke blinkende lys. Du kan til og med bestemme deg for å kjøre med denne ideen og velge en DIY juletre i stedet for den tradisjonelle granen. Forsterk den festlige festen og se ytterligere med luksuriøse gullaksenter som vil sprette lyset.

10. Naturlige teksturer

Forhåndsbelyste vevde juletrekongler

(Bildekreditt: Anthropologie)

Det er noe dypt betryggende med den rå taktiliteten til naturlige materialer. For en nydelig rustikk jul belysningside som vil lyse opp ethvert rom med et transformativt glimt, prøv å pakke eventyrlys rundt en lang gren og len deg mot en vegg i et ensomt hjørne. Eller heng opp en opplyst gren over en kjøkkenøy eller spisebord og heng med pyntegjenstander og etterfølgende sesongmessige grøntområder for en slående dekorasjon i landlig stil.

Anthropologies opplyste LED-vinkjegler er det ideelle valget for å gi en varm glød til hjemmet. Forskyv høyder for ekstra interesse.

Bør du installere hvite eller fargede julelys?

"Dette kommer ned til individuelle preferanser. Hvite lys er absolutt et mer klassisk og raffinert utseende, men fargede lys er morsomme og festlige.» sier belysningsekspert, Kelly Fitzsimmons, Lys opp ferien.

Hvordan lyser du opp huset ditt til jul?

Fantasi er nøkkelen når du vurderer ideer til julebelysning.

«Bruk stearinlys og lyslamper for å gi en varm glød. Sett fargerike lys rundt trær, på manteler, på og rundt girlandere og på og rundt rekkverk, sier Zac Houghton, administrerende direktør ved Loftera. "Bruk strenglys, taulys og LED-taulys for å legge til aksenter til dører, vinduer og hjørner," fortsetter han.

Hvordan dekorerer jeg huset mitt med lys ute?

I år vil utendørs julelys bli større og sterkere enn noen gang før.

Frances Clements, julekjøper kl Hjemmebase, kommenterer 'Denne julen vil virkelig bli den lyseste, mest fargerike julen hittil – og fortjent det! Enten drevet av festlig vanvidd etter et dystert 2020 eller inspirert av en vennlig nabolagskonkurranse, på Homebase spår vi at flere vil bruke utendørs lys og dekorasjoner for å gløde opp hjemmene deres, spre julestemningen utover bare stuene deres for å gjøre hele hjemmet deres til en festlig uttalelse. Vårt beste tips? Sørg for å slå av lyset før du legger deg for å redusere lysforurensning og sikre mindre påvirkning på miljøet – festlige lys for deg og en god søvn for alle skapninger, store og små.

instagram viewer