Eksperter deler hvordan de organiserer kjøkkenskuffer

click fraud protection

Visst, ting ser rolige og oppsamlede ut på overflaten, men vi tør ikke åpne kjøkkenskuffene i frykt for at overflødig krydder, bestikk og lignende hopper ut i opprørsk kraft.

Vi kan ikke lenger legge bort organisering av kjøkkenskuffer – orden må gjenopprettes – spesielt hvis du planlegger å organisere et kjøkken ordentlig fra topp til bunn.

Oppdraget ble godtatt, og vi ba noen eksperter om å dele sine aller beste tips og ideer for å organisere kjøkkenskuffer for all zen-appell. Finn skjønnhet på innsiden med tips for å rydde vekk søl og rot slik at alt har en rettmessig plass, og er lett tilgjengelig til enhver tid

Hvordan organisere kjøkkenskuffer bedre

Som hjemmets kjas og mas, er kjøkkenet fylt med en overflod av ingredienser, tupperware og nødvendig matlaging. Med så mye som skjer, krever plassen din organisatoriske ninjaferdigheter for å holde den i form og klar til å lage alt fra smarte brunsj til Noahs Ark-fester. Med én million Pinterest-søk per måned angående plassbesparende lagring, lær hvordan

rydde opp og organisere benkeplater på kjøkkenet er en moderne levende prioritet. Men ikke stopp på utsiden – du må også takle de skjulte bitene!

Vet du i det hele tatt hva som lurer på baksiden av den overfylte, dype kjøkkenskuffen? Det er utrolig hvor mye unødvendig "ting" vi samler opp og gjemmer i skuffer over tid. Ute av syne ute av sinn kan fungere i noen scenarier, men absolutt ikke på kjøkkenet. Få mest mulig ut av plassen din med kunnskapsrike ideer til oppbevaring av kjøkken for bitene du vil holde skjult er en start, men det er flere smarte metoder å prøve også for en total transformasjon.

Profesjonell arrangør, Jessica Litman, Den organiserte mammaen, bemerker hvordan rydde opp er like viktig som riktig oppbevaring og organisering av gjenstander i kjøkkenskuffene dine. "Jeg er ikke din typiske arrangør fordi jeg tror ikke du trenger så mange produkter for å holde skuffene organisert."

1. Bestem deg for hva du vil ha på utstilling og hva du skal gjemme bort

For det første, ha en skikkelig rifle gjennom skuffene og prioriter hva du vil beholde, hva du vil holde skjult, og hva du vil ha utstilt.

Tenk på oppgavesonens effektivitet, for eksempel bør kokekar og kniver holdes i hovedforberedelsesområdet, lett tilgjengelig. I et nøtteskall, få skuffene til å fungere for deg basert på hvordan du bruker plassen din (alle har en annen metode i galskapssystemet).

Indigokjøkken med skufftrekk i polert metall

(Bildekreditt: Olive & Barr)

2. Grupper som med like

Litman fortsetter: «Det jeg foreslår er å begynne med å rydde opp i varene først. Så grupper dem sammen.' 

Og, profesjonell arrangør, Sarah Dunn, Få det Dunn, råder: ''De to reglene for å organisere hva som helst er å gruppere 'like med like', og å tildele ett hjem for hvert element. Så på kjøkkenet, for eksempel, vil du gruppere alle målebeger sammen, alle treskjeer sammen, alle barverktøy sammen... Tildel deretter ett hjem for hver av disse tingene og hold deg til det.'

Åpne kjøkkenskuffer med hengt skufforganisering

(Bildekreditt: Rational)

3. Invester i kvalitetsoppbevaring på kjøkkenet som passer

Litman fortsetter: 'Hvis du finner ut at skuffedeler vil hjelpe deg med å holde skuffen organisert, så mål og finn ting som passer til produktene dine. Jeg elsker å bruke bambus arrangører for kjøkken  fordi de varer mye lenger.' 

Paul Jenkinson, grunnlegger og administrerende direktør for det britiske kjøkkenmerket LochAnna kjøkken, kommenterer også: «Dagen er borte da det eneste fokuset i et kjøkkendesign var den ytre estetikken; innovasjon innen skuffer og oppbevaringsdesign har ført til at bedre kvalitet og alternative materialer er lettere tilgjengelig. Når vi går inn i 2022, forventer vi å se huseiere oppgradere de "skjulte" elementene på kjøkkenet så vel som eksteriøret. Eik svalehaleskuffer har vokst i den mer tradisjonelle kjøkkensettingen, men vi ser disse også bli populær i moderne stiler som huseiere ser mot kvalitet og skaper en følelse av individualitet i deres kjøkken.'

Det handler om lang levetid – for hvem vil bytte ut disse varene hvert eller annet år? – og stil, men også om å imøtekomme behovene til kjøkkenutstyret ditt.

4. Dediker skuffer til spesifikke bruksområder

Litman fortsetter: 'Hjemme hos meg har vi en skuff dedikert til spesifikke produkter eller bruksområder som en krydderskuff, en gryteskuff, en tallerken og skålskuff og så videre. På denne måten er det mindre forvirring når du kommer til å rydde plassen og bare legge bort ting på daglig basis.

«For en krydderskuff anbefaler jeg å bruke en utvidbar skufforganisator siden disse produktene kan flyttes rundt så mye.' 

'Hvis du oppbevarer gryter og panner i en skuff, stable dem og bruk en lokkholder for å holde lokkene sammen.'

Bestikkskuff med skufforganisator

(Bildekreditt: Rational)

5. Velg skreddersydde innlegg og skillevegger for små gjenstander

Forenkle hverdagen ved organisering av kjøkkenutstyr og gi dem et eget rom. Howley kommenterer: 'Hvor mange minutter går tapt hver uke på jakt etter nødvendigheter i skuffer eller skap? Skreddersydde innlegg gir en vakker plass til pent oppbevaring av tingene du bruker oftest, som bestikk og kjøkkenutstyr. Når alt er i sitt eget område kan du strekke deg etter det umiddelbart. Siden du kan se alt på et øyeblikk, vil du vite når du går tom for en vare. Velg et kontrasttre til skapets eksteriør, og legg til et ekte stiluttrykk.

Åpen bestikkskuff med innebygget innlegg

(Bildekreditt: Tom Howley)

Ben Burbidge, Kjøkkenmakere, kommenterer administrerende direktør: «For å heve bestikkskuffen din bør du vurdere integrerte skillevegger i tre; Å velge å kombinere malt og trefinish skaper et moderne preg som vil forbli på trenden i mange år framover», råder han.

Dunn legger til «Min anbefaling for best organisering av kjøkkenskuffer er å investere i skuffedeler. Mine favoritter er bambus fordi de er vakre og bærekraftige... men plastikk fungerer også!’

De Umbra Peggy skufforganisator fra Lakeland, har to bunnbrett og 16 knagger som kan plasseres, fjernes og flyttes når og hvor du vil, for å holde alt pent forankret. Oppbevaringsbrett og skillevegger og oppdelere fungerer ikke for alt i kjøkkenskapene dine – det er alltid en merkelig (eller merkelig form) gjenstand som motstår ethvert forsøk på å samle den. Det fine med Peggy er at det ikke spiller noen rolle hvilken form eller størrelse ting har - du kan justere pegboards for å passe dem, i stedet for å prøve å tvinge dem inn i et rom hvor de bare ikke passer.

6. Vurder størrelsen på kjøkkenskuffer på designstadiet

Hvis du skulle være så heldig å pusse opp kjøkkenet ditt fra bunnen av, sørg for at du tar hensyn til den beste størrelsen for kjøkkenskuffer i forskjellige områder rundt kjøkkenet, på den måten når du kommer til å organisere dem i fremtiden, vil det være mer tydelig hva som skal lagres hvor og derfor lettere å organisere. Howley sier: «Inkluderingen av dype skuffer betyr at alle hverdagens gryter, panner og brett kan oppbevares pent ute av syne. For maksimal effektivitet, plasser disse ved siden av kokeområder eller på øya for enkel rekkevidde.

7. Gjør vanskelig tilgjengelige områder funksjonelle med uttrekkbare skuffer

Å rasle rundt etter den spesielle pannen bak i skapet burde ikke bli til et kjøkkenyogaoppdrag! Utnytt i stedet hver krok og organisere pantryet ditt med uttrekkbare skuffer som gjør det harde arbeidet for deg.

Blågrønt kjøkkenskap med innebygde uttrekkbare skuffer

(Bildekreditt: Burbidge Kitchen Makers)

Burbidge legger til: "At innlemme uttrekkbare skuffer kan maksimere potensialet til skap og spiskammer, slik at du kan utnytte hele dybden av plassen. Dette er spesielt nyttig i kjøkkenkroker og bak dører som ellers kan være vanskelig å nå eller glemme områder.

8. Velg en underinndelt skuff for å maksimere effektiviteten

En skuff i en skuff - genialt! Konstruer kjøkkenet rundt deg. Chris Spink, grunnlegger, Hush Kitchens kommenterer: ‘Med et Hush Kitchen er eikeinnsatsene skreddersydd, slik at oppsettet kan skreddersys etter kundens spesifikasjoner. Her er den uttrekkbare skuffen delt opp med en bestikkskuff over og oppbevaring for tallerkener under, noe som gir effektiv utnyttelse av den tilgjengelige plassen.'

Kjøkkenskuff med oppdelt bestikkskuff

(Bildekreditt: Hush Kitchens)

9. Variasjon er (skuffe)livets krydder

Lei av å rote rundt i skapet etter det evig unnvikende krydderet? Få smaksløkene i marsjerekkefølge med noen enkle peasy ideer til krydderhyller. Dediker en skuff til krydderkrukker og invester i et ferdiglaget, utvidbart lagdelt brett (Amazon har et stort utvalg av lagdelte skuffer for kjøkkenskuffer ) for å forvandle din daglige matlaging! Hvis du føler deg kreativ, hvorfor ikke prøve å lage en DIY krydderkrukke-arrangør selv?

Krydderkrukkeskuff med brett

(Bildekreditt: Tom Howley)

10. Dediker én skuff til sengetøy for å gripe og gå lett

Brett pent kjøkkenhåndklær og oppbevar dem sammen med servietter og duker i en egen linskuff. Disse trenger ikke blandes med andre kjøkkenskuffer. Vevde kurvskuffer tilfører rustikk tekstur i et landselskende oppsett, samtidig som de myker opp en masse harde skap. For et industrielt nikk har trådkurvskuffer samme effekt, og legger til kontrast og interesse.

Moderne landkjøkken med kompakt slakterblokk og kurvoppbevaringsskuffer

(Bildekreditt: Dunelm)

Hvordan organiserer jeg kjøkkenskuffene mine en gang for alle?

Isabelle Emond, eiendomsmegler og eier, RE/MAX Ocean Surf and Sun gir råd: 'Skill skuffer inn i soner. Vasking, forberedelse, matlaging og baking er vanlige oppgaver på kjøkkenet. Det er ulike verktøy som kreves for å utføre hver aktivitet - grupper alle elementene du bruker for hver av disse separate oppgavene sammen for effektivitet og tidsbesparelse. Det vil være best å organisere separate skuffer for baking, tilberedning, rengjøring og matlaging i soner der den respektive aktiviteten utføres.'

«Når du skal ordne anretningsskuffer, innebærer dette å kategorisere mattyper, som matlaging, baking og snacks. Sortere nødvendigheter. Fjern alt fra hver skuff og legg alt på benken din. Bestem hvilke elementer som kreves og hvilke som ikke er det. Sorter produkter du ikke har brukt de siste seks månedene og de du ikke trenger i fremtiden. Du kan finne deg selv med mange ubrukelige gjenstander som tetter til skuffene dine. Ta disse gjenstandene og tenk på å selge dem eller donere dem til veldedige formål.'

«Lange redskaper som slikkepotter og serveringsskjeer bør oppbevares diagonalt for å utnytte skuffeplassen bedre. Oppbevaring av lange gjenstander diagonalt garanterer at de passer inn i skuffen og reduserer behovet for å grave ut det du trenger hver gang.'

Hva skal i kjøkkenskuffene?

Kjøkkenskap og skuffer er den største ressursen for nødvendig oppbevaring – liten og stor avhengig av skuffedybden. Bryt syklusen med å kaste alt og alt inn i dem på en tilfeldig måte, og organisere kjøkkenskap til sunne tilfluktssteder for tilgjengelige ingredienser eller kjøkkenutstyr.

Al Bruce, grunnlegger, Olive og Barr råder: 'Det er altfor lett å fylle skuffene dine med odds og ender før de blir uoffisielle søppelskuffer. Men kjøkkenskuffene dine kan gjøres om til organiserte oppbevaringsløsninger. Så i stedet for å utpeke en til å være en holdepenn for dine odds og mål, bruk bedre denne viktige kjøkkeneiendommen ved å forvandle den til noe funksjonell, for eksempel et krydderhylle. Ikke bare vil dette frigjøre litt ekstra skapplass, men det vil holde krydderne dine organisert og lettere tilgjengelig når du lager mat.» 

Kelly Dorval, digital markedssjef for eiendomsforvaltningsgruppen, CLV Group, kommenterer: 'Kjøkkenskuffer kan lett bli rotete hvis det ikke er godt organisert, siden en gjennomsnittlig husholdning har en tendens til å ha ulike kjøkkenredskaper. Først må du sørge for å ha noen skuffearrangører klare. En skuff bør være dedikert til å organisere spiseredskaper ved hjelp av redskapsopplegg. En annen skuff bør organisere ulike kjøkkenverktøy som skreller, saks og kniver. Sørg for å oppbevare kniver i en knivholder og kjøkkenutstyr i arrangører for å unngå skader fra skarpe kanter. En annen skuff kan brukes til å lagre andre kjøkkenbehov som skjærebrett, sammenleggbare siler, understell, etc. Til slutt, i den nederste skuffen, kan du oppbevare ZipLock-poser, aluminiumsfolie, pergamentpapir, plastfolie osv.

instagram viewer