6 produkter leietakere sverger til for en organisert plass

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Det er ingen hemmelighet at det å bo på en liten plass krever strategisk organisering. Begrenset lagring, unike planløsninger og trange rom er alle problemer som leilighetslivet poserer. Når du endelig har funnet et sted for alle eiendelene dine, kan daglige rutiner gjøre det vanskelig å holde ting ryddig – vi får frustrasjonen.

For å hjelpe deg å få mest mulig ut av plassen din snakket vi med ekte leietakere og spurte dem hvilke produkter de sverger til for en organisert hjem. Vi tok også kontakt med Jenna Haefelin, grunnlegger og administrerende direktør i SPIFF, et hjemmeorganisasjonsselskap basert i New York, for å veie inn med hennes ekspertuttalelse om hver lagringsløsning.

Alle disse praktiske funnene er budsjettvennlige, enkle å bruke og ideelle for små leiligheter. Enten du trenger å gjøre hjemmet ditt en større endring eller du bare prøver å starte året med et rent ark, vil disse valgene helt sikkert hjelpe deg med å føle deg mer ryddig.

Leietaker #1 sverger av: Plasssparende vesker

Hvorfor du kan stole på Real Homes Våre ekspertvurderinger bruker timer på å teste og sammenligne produkter og tjenester, slik at du kan velge det beste for deg. Finn ut mer om hvordan vi tester.

Si farvel til dagene med å dytte ekstra tepper eller vinterkåper inn i store oppbevaringskasser. Plassbesparende vakuumposer kan kondensere eiendelene dine på en rask og rimelig måte. Legg til bedding, sengetøy eller sesongens klær til dem før du gjemmer dem under sengen din.

Ekspertens vurdering:

"Disse er en game changer når det kommer til linskap eller oppbevaring av sesongklær. Vi går vanligvis for store og XL-størrelser for større dyner og puter, sier Haefelin.

Sett med to vakuumposer$16.99

Variety Cube vakuumposesett

Pakke med vakuumposer$24.99

Heftige Shrink-Pak oppbevaringsposer

Sett med kompresjonsoppbevaringsposer$18.70

Deluxe kompresjonsvesker

Leietaker #2 sverger av: Møbler med oppbevaring

Kokebøker organisert i liten leilighet

(Bildekreditt: Jenna Haefelin)

En ideell organisatorisk løsning når du ikke har mye plass? Finne møbler med innebygd oppbevaring. Hvis budsjettet tillater det, bør du vurdere å møblere leiligheten din med en seng med oppbevaring eller en benk som åpner opp for å lagre ting som tepper eller puter. Det er massevis av søte sengegavl til oppbevaring du kan også vurdere om du får møblert ditt eget sted.

Hvis nye møbler ikke er på kortene, bruk kurver eller søppelkasser under sengen, sofaen eller klærne som henger i skapet. Å bli kreativ med hvor du oppbevarer ting kan være en virkelig livredder når du prøver å oppnå en organisert plass.

Ekspertens vurdering:

Haefelin legger til: "Hvis du trenger ekstra oppbevaring og har en seng med plass under, kan du alltid legge til lerretsposer under sengen eller kurver under sengen - de ser fine ut og gjør jobben.

En krempose med glidelås under sengen$24.99

Oppbevaringsveske med glidelås under sengen

Et par oppbevaringsposer i stoff med nettingoverdel$27.99

2 oppbevaringsbeholdere under sengen

Vevd oppbevaringskurv under sengen$32.99

Vevd undersengs oppbevaringskurv

Leietaker #3 sverger av: En høy bokhylle

Du er kanskje tett på horisontal plass, men hva med vertikal? Bruk en høy bokhylle til å lagre alt fra innrammede bilder, bøker og dekorative gjenstander på soverommet til kjøkkendingser eller matbokser på et kjøkken. Legg til batteridrevet innvendig belysning for å piffe opp en enkel enhet litt.

Ekspertens vurdering:

«Enhver høy oppbevaring kan være flott for å maksimere veggplassen. Men hvis du trenger et alternativ som er litt mer åpent, kan du installere flytende hyller” bemerker Haefelin. Hvis du leier, må du selvfølgelig spørre utleieren din.

Et par flytende hyller med messingbeslag$32.99

Lineær brakett flytende hylle

En høy bokhylle i hvit tre$89

Billy Tall trebokhylle

En stigehylle i hvit og tre$119

3-lags skjev stigehylle

Leietaker #4 sverger av: Over dørlageret

Godt tips: Innsiden av skapdøren din har noen dyrebare eiendommer for organisering av vanskelige hjem. Bruk en i gangen skapet for ekstra håndklær eller husholdningsartikler, eller heng vesker og skjerf på en arrangør med kroker.

Ekspertens vurdering:

"Over-the-door-enheter er vår gode oppbevaringsløsning", sier Haefelin. "De kan tilpasses fullstendig, slik at du kan lagre alt fra gaveinnpakning til sko til baderomsprodukter på innsiden av en garderobedør. Vi legger alltid disse på innsiden av døren. Jeg har dem på alle dørene mine i min egen leilighet.»

Oppbevaringsorganer i mesh over døren $169.50

Elfa Mesh over-dør-stativ

Organisering av stoff over dørskap$21.99

Organizer med 10 lommer over dør

Et par over dør og flytende organiser med kroker$20

Estique Clothing Organizer

Leietaker #5 sverger Av: Dusjdørkroker

Siden leilighetsbadene vanligvis er små, ser de ut til å være et av de mest utfordrende områdene holde ryddig og organisert. Hvis du har begrenset plass til å henge opp et håndkle eller dusjutstyret ditt, anbefaler en leietaker å prøve dørkroker. Bruk dem til å henge et håndkle, nal eller loofah.

Ekspertens vurdering:

Haefelin deler: «Å henge gjenstander på en dusjdør i glass kan skape visuelt rot. Prøv i stedet å bruke en dusjarrangør slik at du ikke ser noe som henger fra utsiden. Vi anbefaler også å henge et håndkle på et stativ eller på en krok bak døren. Se etter en dusjkrok som er selvklebende og kan holde vekten."

En svart dusjkabinett med børster, barberhøvel og baderomsprodukter$19.99

Sugekopp Dusj Caddy

Et par veggmonterte håndklekroker$12.99

Selvklebende håndklekrok Piar

Sort mesh dusjkabinett med baderomsprodukter$28.99

Netting vegg dusjkurv par

Leietaker #6 sverger av: Toalettoppbevaring

Hvis badet ditt mangler alvorlig i skapavdelingen, bør du vurdere å plassere et stativ eller en hylle over toalettet. Det er mange elegante alternativer som ikke ser for travle ut, men flytende hyller eller oppbevaring under vasken er to andre alternativer for leietakere med en mer minimalistisk tilnærming. Hvis dette ikke er et alternativ, kan du være trygg på at det er mange gode måter å beholde bad benkeplater organisert også.

Ekspertens vurdering:

"Vi har ikke lagt til disse selv," bemerker Haefelin, "men hvis en kunde hadde dem, ville vi lagt til fine kurver for å skjule visuelt rot. Et annet alternativ – som er rimeligere – er å legge til varene under vasken eller på innsiden av en skapdør.»

Oppbevaringsorganisator for ledning over dør$38.92

Over-The-door Wire Organizer

En stor vevd oppbevaringsboks for vannhyasint med håndtak$7.99

Oppbevaringsbeholder for vannhyacint

Oppbevaringshylle i tre over toalettet$77.99

Over-toalett trehylle

Kara Thompson er en Denver-basert journalist med over fem års erfaring med å skrive livsstilsinnhold. Hun har skrevet for en rekke publikasjoner, inkludert townandcountrymag.com, elledecor.com, goodhousekeeping.com, og foreldre, der hun dekket alt hjemme, mat, mote, reiser og helligdager. I løpet av sin tid som stab hos Foreldre, lanserte Kara sin egen boliginnredning og organisasjonsspalte kalt Save My Space. I 2022 forlot hun heltidsjobben som redaktør og startet sitt eget skrive-, redigerings- og sosiale mediefirma, Kara Thompson and Co.

Tennis, New York City, bourbon-cocktailer og søsterens tyske Shepherd er noen av favorittsakene hennes.

instagram viewer