Jeg prøvde TikToks rengjøringshack for treskjeer, og dette er hva som skjedde

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Jeg hadde aldri engang tenkt på å dyprense treskjeene mine før, men da jeg så TikToks av andre brukeres redskaper etter en bløtlegging i kokende vann, slo jeg straks på vannkokeren.

Det finnes noen forskjellige versjoner av denne rengjøring hack flyter rundt. Noen bruker kokende vann alene, andre bruker oppvaskmaskin nettbrett triks, og noen få velger natron, eddik eller begge deler. Jeg bestemte meg for å gå for et lykkelig medium og øsset en spiseskje med natron i en plastmåler kopp til å løses opp i mitt kokende vann, før jeg bløtlegger treskjeer og redskaper i ca. 20 minutter.

Jeg prøvde dette på min krydderbeisede trespatel fra ca. 2018, samt mine år gamle redskaper som fulgte med min Always Pot og Perfect Pan fra Our Place. Her er nøyaktig hva som skjedde.

@realhomesofficial♬ Monkeys Spinning Monkeys 60 Second Version - Vipierion

Dommen

Lang historie kort, dette hacket fungerer definitivt. Jeg kunne synlig se en enorm forskjell i før og etter, spesielt med min eldste trespatel. Gurkemeieflekkene er helt borte, og jeg føler at bløtleggingen også renset bort mindre synlig opphopning fra resten av redskapene mine.

Det er også superenkelt, ganske raskt og krever ikke å kjøpe noe ekstra. Du kan gjøre dette med bare kokende vann, men hvis du vil ha en ekstra boost som jeg gjorde, er sannsynligvis natron og eddik begge allerede i skapet ditt. Sørg for å vaske og tørke skjeene dine som vanlig når du er ferdig for å virkelig se resultatene.

Hva jeg skal gjøre neste gang

Jeg kommer til å gjøre dette igjen, men det er et par måter jeg vil endre dyprensingsteknikken min på fremover.

Etter å ha sett de grove resultatene fra kokeenden på redskapene mine, har jeg en følelse av at det vil være lignende oppbygging på håndtakene. Så neste gang, i stedet for å bruke et målebeger, tar jeg tak i en gryte eller en bakebolle som gjør at skjeene kan være helt nedsenket og får håndtakene rene også.

Mens du ser på redskap i tre rengjøringsmetoder, oppdaget jeg også at grunnen til at de vanligvis ikke er dynket i vann, er fordi det kan tørke ut og skade treverket. Det anbefales å behandle treredskapene dine med en mineralolje hver måned (igjen, noe jeg aldri hadde tenkt på).

Før jeg bryter ut natron igjen, skal jeg sørge for å plukke opp litt mineralolje for å gi skjeene mine TLC de trenger etter en intens rengjøringsbehandling og gi dem den fulle spa-opplevelsen hver måned.

Hei! Jeg heter Nishaa, og jeg er redaktør for sosiale medier her på Real Homes. Opprinnelig fra Pacific Northwest i USA, har jeg tatt veien til den engelske landsbygda via Canada, Australia, Ungarn og Portugal. Underveis har jeg funnet min lidenskap for å skrive og skape innhold gjennom å jobbe med reiser, livsstil og velværemerker, og bruker nå min ekspertise innen sosiale medier for å holde deg oppdatert på det siste og beste i hjemmet trender.

Når jeg ikke blar etter de beste boligtrendene for deg, kan du finne meg utforske de søteste landsbyer og brunsjsteder, eller koset seg på sofaen med en ny oppskrift, mannen min og valpen vår, Ebble!

instagram viewer