6 steder på soverommet ditt som du glemmer å rengjøre

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Vi tilbringer alle så mye tid på soverommet at vi selvfølgelig vil at det skal være superfriskt når vi fanger Z-ene våre. Hvis du er på toppen av å rengjøre din, gratulerer og del gjerne tipsene dine. Hvis du har falt på etterskudd, er du ikke alene. Din soverommet fortjener en grundig rengjøring nå og da, men uansett hvor mye du rengjør, er det spesielle steder på soverommet vi alle glemmer å rengjøre.

Som et team hadde vi en li'l confess sesh, og kom opp med alle stedene som glipper oss fullstendig. Det var utrolig hvor mange vi alle var enige om: noen er steder vi virkelig aldri tenker på, og noen er steder som rett og slett blir neglisjert.

Du kommer sannsynligvis til å forholde deg til dette, siden dette er alle stedene på soverommet som de fleste leietakere og småbeboere har. Alle løsningene er også utleievennlige, så du vil ikke risikere å skade noe. Få din vaskemidler klar - det er på tide å få soverommet ditt legitim skinnende ren.

6 steder som du sannsynligvis glemmer å rengjøre på soverommet

1. Bak sengegavlen

Når du reder opp sengen om morgenen, tenker du noen gang på å ta en titt bak sengegavlen? Jeg gjør ikke. Men mann, mengden støvkaniner som bor der er alarmerende. I stedet for å gå over det med bare en støvkost – du vil ikke ha støvpartikler over hele sengetøyet – prøv en støvklut før du takler dette området igjen med en rengjøringsspray og en fuktig klut. Tørk deretter av med en tørr klut for å hindre at eventuelt herreløst støv fester seg.

2. Windows

Jeg har en tendens til å åpne gardinene, og forestille meg at jeg er en Disney-prinsesse, men stopper aldri opp og ser på selve vinduene. Ved nærmere inspeksjon kan jeg bekrefte at de får det alvor ekkelt. Sprits på en glassrensespray (vi elsker Metode glassrens), bruk deretter et vindusrenseverktøy for å tørke nedover. Arbeid deg over til hele vinduet er renset. Ved å bruke et vindusvaskeverktøy i stedet for en klut, vil glasset ditt være stripefritt og oh-så-blankt.

3. Rundt og under nattbordet

Fordi det bokstavelig talt er ved siden av hvor du sover nattbord samler mye støv og smuss både rundt og under. Trekk den ut og gi den en full støv og tørk - ja, jeg snakker foran, bak og på sidene. Hvis du ikke klarer å trekke den ut, går du bare for fronten og sidene. Under den, bruk en håndholdt støvsuger (som f.eks denne) for å komme inn i den lille plassen og inn i de vanskelige hjørnene.

4. På toppen av garderoben

Å puste inn støv når du skal sove kan absolutt ikke være bra for deg, og en stor plass på soverommet der det lurer er på toppen av garderoben. Med mindre du er super høy, vedder jeg på at du bare ikke ser over det. Heldigvis, uttrekkbare puddersett finnes, slik at du kan nå opp til toppen for å gi området et rent. Start med å tørke støv med støvhodet, og rengjør det deretter med kluthodet sprayet med rengjøringsløsning. Avslutt med mikrofiberhodet for å tørke det hele av. Der - ingen flere topp-av-garderoben mareritt.

5. Nattbordsskuff

Jeg skal innrømme det: Jeg er en sengesnacks. Jeg går ikke for noe med smuler (jeg er ikke en fullstendig monster), men jeg gjør det. Jeg oppbevarer dem alle i nattbordsskuffen, sammen med massevis av diverse deler. Legg alt dette sammen, og det er et stort rot som aldri blir taklet. Hvis du er som meg og har en skuff som trenger å ryddes, ta alt ut og sorter det i tre hauger: søppel, nyttige ting og ting som bør ligge andre steder. Når den er tom, tørk ut innsiden av skuffen. Før du legger alt inn igjen, legg alt i bokser (f.eks. medisin, skrivesaker, snacks) eller bruk en skuffedeler for å lage seksjoner.

6. Madrass

Avhengig av hvor ofte du rengjør sengetøyet, får du sannsynligvis ikke så mye ansiktstid med hele madrassen - spesielt hvis den har en madrassbeskytter på toppen av det. Uansett sover du fortsatt på den hver natt, og lakenet og beskytteren forhindrer ikke at skitt kommer helt inn i den. Ved å bruke et møbelrengjøringsmiddel (den TikTok-berømte Bissell er et supersøtt alternativ), tørk over hele madrassen, og snu den deretter og gjør den andre siden. Hvis du ikke har en møbelrens, anbefaler jeg TikTok sofarengjøringshack som en rask måte å fjerne skitt på.

Hei! Jeg heter Eve, og jeg er en stabsskribent på Real Homes. Jeg er her for å gi deg trendy nyheter, produktsammendrag og stylinginspirasjon. Jeg bor i et leid viktoriansk rekkehus, og liker å få det til å skinne med deler som er både vakre og praktiske. Når jeg ikke skriver, går jeg rundt på lokale skjønnhetssteder, putter meg inn i en bok eller dykker ned i en ostebrett (jeg er en total ostefantast!).

instagram viewer