Eksperter avslører hvorfor denne populære fargen ikke er den for bad

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Maling av bad en ny nyanse er en rask og rimelig måte å fornye denne plassen fullstendig på. Men når det gjelder å velge det beste farger for bad, det er mer å vurdere enn du kanskje tror.

Tross alt er badet en plass som jobber hardt for å imøtekomme travle morgenplaner og mer kjølig kvelder hvor du kan finne deg selv å slappe av etter en lang dag på jobb – og/eller etter å ha badet barn...

Uansett, som med de fleste rom i hjemmet, er positive og rolige vibber det vi sikter etter, og farger spiller en stor rolle for å oppnå det. Men er det faktisk baderomsfarger å unngå?

Ja, det er det.

Fargeeksperter har nylig delt hvordan ferskenfarger kan påvirke denne plassen negativt. Positiv og pepp som fersken kan være, denne varme pastellfargen har ingen plass på badet og er det ikke den for å skape en rolig og rolig oase – i stedet får du lyst til å tilbringe mindre tid i der.

Lite bad med rosa vertikale metroveggfliser, monokrome gulvfliser, hvit suite og grønn, rosa og gul blomsterbadematte

(Bildekreditt: Katie Lee)

Luksusbadeksperter hos Drench delte hvordan fersken er en av de minst søkte fargene på nettstedet, og beviser at selv om dette kan være et populært valg for andre områder av hjemmet på grunn av dens positive vibber, er det ikke baderomsmaling farge du bør investere i.

Helen Shaw, direktør i malingsfirmaet Benjamin Moore lister også fersken som en no-go for et bad, blant annet. «Farger å rabatt på badet inkluderer gjørmete brune eller gullfarger, og livlige røde og ferskenaktig oransje. Førstnevnte fordi de har konnotasjoner med skitt, form og mugg og kan dempe humøret,» unnskyldte ordspillet. Shaw fortsetter, 'og sistnevnte fordi de er spennende, overstimulerende farger, og derfor mindre sannsynlig å gi et beroligende miljø.'

Blush baderomsopplegg med blomsterveggmaleri med store blomsterhoder

(Bildekreditt: Wallsauce)

Karen Haller er ekspert på atferdsfarge- og designpsykologi, og hun er enig med Shaw og sier at fersken og oransje rom vil naturlig nok være mer oppkvikkende, «i fargepsykologi er oransje kjent for sine gledelige, morsomme egenskaper.» Så selv om det ikke er noe å skrive av rundt i hjemmet generelt, hold friske lys som fersken og appelsin borte fra områder der et rolig miljø er nøkkelen til design suksess.

Beroligende farger for bad

Hvis badet ditt er stedet der du ønsker å slappe av og slappe av, favoriser friske, skarpe og luftige farger som blåfarger. Grønne bad er også ideelle for et rolig miljø.

Bad med veggfliser i marmoreffekt, grått badekar, grå servantskap og blå metrofliser i dusjen

(Bildekreditt: Chris Snook © Future)

Enten du sletter alle spor av fersken fra din baderomsplass eller ikke, sørg for å komplettere ditt valgte fargevalg med lyse og luftige nøytrale toner, sørg for å berolige og løfte omgivelsene dine.

Etter at hun begynte i Real Homes som innholdsprodusent i 2016, har Amelia tatt på seg flere forskjellige roller og er nå innholdsredaktør. Hun spesialiserer seg på stil og dekorasjonsfunksjoner og elsker ingenting mer enn å finne de vakreste nye møblene, stoffene og tilbehøret og dele dem med våre lesere. Som nybegynner i London, elsker Amelia å utforske storbyen og moche rundt på vintagemarkeder for å sette sammen sitt nye hjem.

instagram viewer