8 billige gjerde ideer for vakre grenser

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Omgi fronten av huset eller bakgården i en stilig, funksjonell kant med definerende, men billige gjerdeideer som vil legge til en ny dimensjon av tekstur. Hver tomt, uansett hvor koselig eller stor, fortjener litt privatliv og beskyttelse, tross alt må vi holde de nysgjerrige naboene i sjakk, og nysgjerrige dyr ute på en eller annen måte, gjør vi ikke?

Raskere og billigere å installere enn en vegg, gjerde ideerkommer i en rekke stiler og materialer som passer til ethvert oppsett og rom. Enten du skal bytte ut et gjerde etter stormskader, eller ønsker å friske opp en sliten struktur, fra blandede hasselskjermer til farge-pop malte paneler, det er en pen måte å skjerme og skjerme alle uterom, store som små, uten å ødelegge budsjett.

Billig gjerdefiksering for å definere uterommet ditt

Designeksperter på GardeningExpress.co.uk kommentar: "Å lage en personvernskjerm er det ultimate enkle hagen-DIY-prosjektet for å få et skjult område. Bortsett fra spiker og en hammer, kan den sære, men funksjonelle skilleveggen lages utelukkende av gamle dører eller trepaller. Et annet alternativ er trådgjerde, da det er raskt å montere og ufattelig billig. Å dyrke klatreplanter som en fargerik klematis eller eføy opp på ledningen vil skape et privat rom og et flott sted å oppdage natur.»

Del og erobre territoriet ditt – fra balkong til bakgård, kombiner billige gjerdeideer med skjerming i bakgården for å fikse og forvandle uterommet ditt.

1. Vekke opp slitne paneler med en ombre-effekt

Tregjerde med malt ombre-effekt på panel

(Bildekreditt: Sadolin)

Gi slitent tømmer et nytt liv med en fargerik makeover. Velg din favoritt Sadolin Rainshield maling nyanser (fleksibel, fiberforsterket vann- og sprekkbestandig vanntettingsmaling som fungerer som et forebyggende tiltak for områder utsatt for vannlekkasjer), male et tregjerde som en proff, og skape en ombre-effekt med tonale farger, og gradere nyansene over forskjellige seksjoner. For å beholde illusjonen av økt høyde, påfør den mørkeste nyansen i bunnen, og jobb opp til den lyseste nyansen øverst.

Tristan Sissons, hagekjøpssjef for Hjemmebase, kommenterer: 'Fjerding kan være en praktisk funksjon i hagen din, men det betyr ikke at det trenger å være kjedelig! Hos Homebase går vi for stil OG substans. Tregjerder har eksistert i lang tid, og du kan virkelig ikke slå en klassiker – pluss at det er et flott alternativ for å spare penger. Ved å velge skogkledde gjerder kan du enkelt friske opp hageutseendet ditt med en slikk maling i trendy nyanser, noe som betyr at du ikke trenger å investere i et helt nytt gjerde hver gang du har lyst på en forandring. Lyse farger er en fin måte å få små hager til å føles større, mens trendy mørke toner er flotte for å få planter til å skille seg ut.»

2. Introduser en iskrempalett med pastellfarger

Tonale pastellfarger på tregjerder, med uformelt hagesalongoppsett

(Bildekreditt: Sadolin)

Ved å bruke samme metode som ovenfor, utstråle utsiden din med trendy beroligende pastellfarger. Fortsett disse aksentfargene gjennom koordinert hagetilbehør, inkludert malte plantepotter, utendørs tepper, utendørs puter, og kaster, og beundre din nydelige farge-pop, hageoase - kom regn eller sol.

3. Upcycle trepaller

Palle stil hage terrasse og gjerde med gul utendørs sofa og lenestoler

(Bildekreditt: Foto: Chris Snook)

Få PÅ palledyktigheten din med denne enkle, billige og muntre gjerdeideen. Lag en umiddelbar hagegjerde eller eiendomsgrense med gjenbrukte paller - mulighetene er uendelige...

Keron Howe, administrerende direktør og medgründer av Eiendomsnasjon kommenterer: 'Den billigste gjerde-ideen som kan se utrolig stilig ut, er å lage et gjerde fra gamle paller. Paller brukes i distribusjonsindustrien og er lett tilgjengelige, lave kostnader og kan bygges om til dusinvis av forskjellige mønstre.

Howe fortsetter: 'Design gjerdet ditt ved å bruke paller i flere størrelser omtrent som et puslespill. Selve pallene har karakter og en livshistorie. Bare beis dem med beste gjerdeflekker men la skogen stå så deres historie og alder viser seg.'

Mark Osborne, regissør, Country Hardwood, enig: 'Å bruke gamle paller som et billig gjerdedesign er et rimeligere alternativ. Sjekk internettmarkedsplasser, bergingssider og store lokale butikker for dem, som ofte kan kjøpes for en veldig billig pris eller til og med gratis.»

Alt du trenger for å komme i gang med en enkel trepallegjerde, er en slegge fra Amazon, og noen 4x4 trestolper, selvfølgelig ikke å glemme pallene! Sjekk ut Velsign mitt ugress' fantastiske DIY pallegjerde ideer for å inspirere og veilede deg alt treverk (ikke egenrådig) ​​veien ...

Men hvorfor stoppe der? Prøve DIY pallemøbler ideer for å skape den ultimate, upcyclede 'hagesalongen.' Sommeren slapper av og elsker ahoy der!

4. Lag en privat balkong med zenpenn med rullet bambus

Rullet bambusgjerde som bakgrunn til hage i blomst

(Bildekreditt: Wayfair)

Sitter fast i en betongjungel med en synlig balkong, eller har sårt behov for en transformativ liten bakgård idé? Frykt ikke, du kan lage din egen lille oase av ro, med funksjonell, fleksibel og rimelig bambus. Dette miljøvennlige materialet er et ideelt og allsidig valg for alle typer uterom og gir bunter (ordspill) med naturlig tekstur og organisk mønster uansett hvor det går.

Rullet bambus er en rask og effektiv må-prøve for balkong ideer eller verandaer spesielt - legger til personvern, uten å knuse budsjettet. Bare fest et rullet bambusdesign, som gjerdepanel i bambus vist her fra Wayfair, til rekkverk for en umiddelbar reparasjon.

5. Hold beasties i sjakk med et DIY hønsenettingsgjerde

Critters trådgjerde beskytter voksende greener

(Bildekreditt: Gardeners)

Hold salat-snackere godt ute, ELLER hold små dyr inne, med et rimelig hønsenettinggjerde (kjøp en rekke rimelig hønsenetting alternativer på Home Depot.) Du kan til og med bruke den som et espalier for vinplanter - bonus!

Jeremy Yamaguchi, administrerende direktør i Plen kjærlighet, råder: 'For et hundegjerde, vurder en blanding av furu- eller sedertrestolper og tverrstivere med mesh-fylling i de resterende mellomrommene. Netting eller hønsenetting er billig og hunder kommer ikke gjennom det.»

Hvis du føler deg proaktiv, gå ut i det ferske og lær hvordan bygge et hagegjerde med hønsenetting, på UpgradedHome.com.

6. Zoner plassen din med et "levende espaliergjerde"

Hvitt espaliergjerde med hengende plantekasser

(Bildekreditt: Walmart)

Enten du trenger et avslappende hjørne for å lese en favorittbok, eller et sted i blomst for å underholde utendørs, soner forskjellige områder av uterommet ditt med attraktive espalierdesign.

Ikke bare en kostnadseffektiv gjerdeløsning, men espalier gifter seg også vakkert med vandrende plantearter, for å skape en «levende gjerde»-illusjon, som betyr at gjerdet ditt blir en del av det naturlige hagelandskapet, i stedet for å kjempe mot den. EN DIY espalier med plantekasser er en ideell kombinasjon for å vise frem sommerblomster på verandaen eller uteplassen også.

Chris Bonnett fra GardeningExpress.co.uk kommentarer: 'Å se hagen din som et annet rom i hjemmet ditt er nyttig når du soner. Tenk på hva du vil ha nærmest huset. Kanskje barnets område for å holde øye med dem, eller spisestuen slik at du kan få mat rett ut av kjøkkenet.»

7. Mal et vakkert stakittbilde

Hvit stakittgjerde og portdetalj med blomstrende busker

(Bildekreditt: Fallston Fence)

Hold naboer på høyre side av gården med lyse gjerder, som markerer territoriet ditt med et utseende av "amerikansk drøm" sunnhet.

Vanligvis åpne og lave, noe som betyr at dine triumfer med grønne fingre kan beundres av forbipasserende, de store avstandene mellom staketene lar vinden passere uten å skade gjerdet. Picket-stiler er ideelle for små forgårder med lite vedlikehold, og trenger bare å males på nytt med noen års mellomrom, noe som betyr at du kan få maksimalt for pengene. Finn riktig gjerdevalg for hagen din på Lowes.

Hvis du fortsatt lurer på om et stakittgjerde er riktig for hjemmet ditt, la fekteekspertene kontakte Bravo gjerde, hjelpe deg med å bestemme.

8. Fake et dyrt utseende med en DIY gabion-vegg

Gabion vegg idé

(Bildekreditt: Trendey)

Andra DelMonico, ledende interiørdesigner, Trendy, kommenterer: 'En gabionvegg er et flott alternativ for et solid gjerde som ser dyrt ut, men som egentlig ikke er det. Du kan også enkelt gjøre DIY dette gjerdeprosjektet. Velg et fyllsteinsmateriale som passer ditt budsjett og det endelige utseendemålet ditt.' 

Hva er det billigste gjerdet?

Kyllingetråd med trestøtter eller trepaller er de mest lommebokvennlige og allsidige formene for gjerder og gjør enkle DIY-hageprosjekter.

Hva bør du tenke på når du tenker på ulike typer gjerder?

Hageeksperter kl ManoMano, kommentar: 'Det finnes mange forskjellige typer gjerder, og hver har sine egne fordeler og ulemper. For å finne ut nøyaktig hva du er ute etter, vei opp følgende punkter:'

1. Planleggings tillatelse - før du tar noen avgjørelser, finn ut om eventuelle lokale restriksjoner som kan påvirke planene dine.

2. Materiale - det er opp til deg å velge riktig materiale basert på din smak og hvor mye vedlikehold du er villig til å utføre.

3. Type - fleksibel eller stiv (med tanke på at fleksible gjerder er lettere å passe rundt hagen din).

4. Høyde - sørg for å sjekke om du trenger planleggingstillatelse før du tar ditt endelige valg, og det er alltid best å rådføre seg med naboene dine av høflighet.

5. Installasjon - Avhengig av typen gjerde du går for, kan det hende du må begrave gjerdestolpene eller kjøpe en støtteflate for trådnettet ditt.

6. Levetid - dette varierer avhengig av materialet i gjerdet og hvor godt det vedlikeholdes. Velg materialer med omhu for å sikre at gjerdet varer.

7. Bruk - tenk på hvorfor du trenger et gjerde; å skille ut landet, gi mer privatliv osv.

8. Lengde - det kan virke åpenbart, men det er stor forskjell mellom å installere et 20 fots gjerde og et 90 fots i når det gjelder både estetikk og installasjon (som alt kommer ned til hvor mye besluttsomhet og ambisjon du har ha!).

9. Budsjett - å beregne i henhold til hele lengden på gjerdet pluss alt verktøy og tilbehør som kreves.

10. Design - basert på eventuelle planleggingsbegrensninger, budsjett, materiale og installasjon.

Holly er innholdsredaktør i Real Homes, og har tidligere jobbet for Future Homes-merker inkludert Country Homes & Interiors og Livingetc. Hun har en bakgrunn innen interiør og eventstyling som strekker seg over et tiår, som tidligere tok henne fra kyst til by og videre til Australia.

Holly elsker å jobbe med kreative hoder og oppdage friske, uavhengige merker, og er en fast tro på at intet hjem kan ha for mange puter, uregjerlige blomster eller dekorative detaljer av glade

instagram viewer