Artikler av Claire Douglas, gjesteblogger

click fraud protection

Claire er lidenskapelig opptatt av interiør og gjør-det-selv og har over 18 års erfaring med oppussing. Som tenåring drømte hun om å pusse opp et eget sted, og mye av tidlig i tjueårene gikk med til å lære DIY og interiørdekorering, og øve på det nyfunne ferdigheter på den lille kjellerleiligheten der hun bodde på den tiden, flislegging av badet, henging av tapeter, bytte av gulvlister og maling (om og om igjen!). Hun gjorde feil underveis, men lærte alltid av dem og fant hver nye ferdighet hun mestret, bare oppmuntret henne til å være litt modigere med det neste prosjektet hun prøvde.

Etter å ha oppnådd en grad i dyrevitenskap fra Leeds University, jobbet Claire i London som prosjektleder i mange år og ledet spennende prosjekter for eksempel minibanker for OL i London 2012, men det var oppussingsprosjektene hun jobbet med på fritiden hun likte mest. I 2019 satte Claire opp Instagram-kontoen sin som et sted for å dele detaljer om sin siste eiendomsoppussingsreise og oppdaget dermed en lidenskap for interiørstyling og innholdsskaping. Claires sosiale omgang gikk fra styrke til styrke og hennes kreative

DIY-prosjekter ble omtalt i flere boliginteriørmagasiner, i tillegg til å bli plukket opp av nasjonal presse. Under pandemien bestemte Claire seg for å gjøre lidenskapene om til en karriere, og delte tiden hennes mellom å lage innhold og trene for å bli interiørstylist og skribent. Spol frem til 2022, og Claire har en vellykket oppussingsblogg og skriver regelmessig for realhomes.com hvor hun deler alle hemmelighetene bak interiørprosjektene sine, i tillegg til trinnvise DIY-veiledninger, beste tips, triks og hacks.

Claire elsker å sette seg fast i oppussings- og gjør-det-selv-prosjekter og prøver alltid å holde det budsjettvennlig for å vise at du ikke trenger å bruke mye for å skape et stilig hjem du elsker. Noen nyere eksempler inkluderer hennes gjør-det-selv-trappeløper som gikk viralt, testerpotten hennes, veggmaleriet på soverommet og IKEA-hacks som aldri svikter i å inspirere folk.

Andre versjoner av denne siden er tilgjengelige med spesifikt innhold for følgende regioner:

instagram viewer