Rengjøringsekspert avslører området du rengjør for mye

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

En rengjøringsekspert har avslørt området i hjemmet du sannsynligvis rengjør for mye – baderomsspeilet. Ifølge profesjonell renholder Dani Palikarova er en gang i uken mer enn nok når det gjelder hvordan rengjøre et speil.

Hvis du er mer, risikerer du å skade den. Så hvis du leter etter en unnskyldning for å ta en pause fra husarbeidet, vil du være glad for å vite at det definitivt finnes noe som for mye rengjøring.

sirkulært baderomsspeil mot grå fliser

(Bildekreditt: Bathroom Mountain)

Området i hjemmet ditt du rengjør for mye

«Baderomsspeil utsettes konstant for fuktighet som forårsaker skade over tid på sølvbaksiden,» begynner Dani, fra Fantastiske tjenester. 'Det er grunnen til at svarte flekker og mørkere kanter vises over tid.

«For å forhindre dette, bør du ventilere badet ditt ofte og bruke et glassrengjøringsmiddel bare én gang i uken,» forklarer hun. Ikke la deg friste til å gjøre mer, og hvis du får merker og flekker, kan du bare gjøre en rask flekkrens med en tørr klut.

Å neglisjere ventilasjonskrav er faktisk vanlig feil ved ombygging av bad, som potensielt kan føre til mugg og mugg, noe som kan ha en negativ innvirkning på helsen din.

sirkulært baderomsspeil mot grå fliser

(Bildekreditt: Bathroom Mountain)

I tillegg til overivrig rengjøring, advarer Dani mot å bruke et badehåndkle til å tørke av beste baderomsspeil etter at du har dusjet. Hun sier også at du bør unngå å bruke avis.

Å bruke avis er et vanlig rengjøringshack som ofte anbefales for å oppnå glitrende vinduer og glassflater. Men Dani advarer om at moderne blekk kan etterlate en stygg rest.

For å fjerne irriterende tannkremsprut eller andre tøffe flekker, anbefaler hun å helle litt rødsprit, hos Amazon på en vanlig bomullspute, og skrubb dem bort. Når du er ferdig, spray speilet med en glassrens (eller eddikløsning) og rengjør med en mikrofiberklut for en glitrende finale, sier hun.

baderomsspeil

(Bildekreditt: Norsu Interiors)

Det er viktig å bruke en lofri klut, ellers vil du ende opp med å spre massevis av små biter av lo på speilets overflate. Disse Mikrofiber glass rengjøringskluter, hos Amazon, er et godt alternativ.

Å holde reflekterende overflater rene, enten det er gulv, speil eller vinduer, gjør en stor forskjell for hvor "rent" hjemmet ditt føles. Men hvis vi trenger en unnskyldning for å sette føttene opp...

Millie ble med Ekte hjem tidlig i 2021 som nyhetsskribent i hjemmet. Når hun ikke skriver om trender, makeover og stell av potteplanter, bruker hun fritiden sin på å finpusse leiligheten sin i Nord-London. Hennes neste prosjekt er en veldig enkel lenestolrepolstringsjobb for å skape en koselig lesekrok i stua hennes. Hun elsker å bla gjennom antikke sentre, pleie den lille forhagen sin, og er aldri uten noen friske blomster hjemme.

instagram viewer