5 fantastiske fordeler med klimaanlegg i hjemmet

click fraud protection

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de beste hjemmeinnredningsideene, DIY-råd og prosjektinspirasjon rett i innboksen din!

Takk for at du registrerte deg for Realhomes. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Det er ingen tvil om at vi elsker å snakke om været i Storbritannia, det er et hett tema - hetebølge eller ikke. Med det i tankene, jojo mellom shortsvær – vanligvis alt over 15 grader... det vil si inntil den mer historiske 37+ graders hetebølgen vi så i juli – og kjøligere perioder, kan gjøre det vanskelig å holde hjemmene våre komfortable.

Enten du synes det er vanskelig å holde en ombygd kjeller varm eller om hjemmekontoret alltid føler seg prippen, kan det komme som en overraskelse å vite at å installere et klimaanlegg kan være det perfekte løsning.

Klimaanlegg har kommet langt og kan faktisk hjelpe både med å kjøle og varme opp rom når det trengs. De kan skryte av mange flere positive funksjoner som vil bidra til et mer balansert boareal rundt også. Her er fem gode grunner til å investere:

1. Kombiner kjøling og oppvarming

Klimaanlegg kjøler ikke bare et rom, de kan også varme det opp. Disse tofunksjonsenhetene kan derfor holde rom på en konstant omgivelsestemperatur hele dagen, til alle årstider. Dette gjør dem like ideelle for varmere områder – tenk på vinterhager og hjemmetreningssentre – der det er en kjølig bris er vanligvis velkommen, som for kjøligere steder som ofte trenger ekstra varme som en kjeller eller et nordvendt rom.

2. Energieffektiv og stille som en hvisking

Mange klimaanlegg skaper den perfekte arbeids- og soveatmosfæren, og er overraskende stillegående og bruker mindre energi, og leverer opptil A+++ energieffektivitet. De har jevne, lave støynivåer, og gir konstant komfort, dag og natt.

Mitsubishi Electric veggmontert klimaanlegg i åpen leilighet

Mitsubishi Electric har laget M-serien av klimaanlegg for huseiere. Premium- og Zen-serien har gode filtreringssystemer som filtrerer ut allergener og forurensninger og gir utmerket luftkvalitet i hele hjemmet ditt.

(Bildekreditt: Mitsubishi Electric)

3. Renere, renset luft innendørs

Disse klimaanleggene er multifunksjonelle og kan filtrere luften for å gi renere, friskere luft i hjemmet ditt. Tilbyr toppmoderne filtrering, enhetene er i stand til å nøytralisere forurensninger som pollen, støv, kjæledyrpels, mugg, virus, bakterier og andre mikroskopiske irritanter ned til PM2,5, bidrar til å forbedre inneluftkvaliteten for hele husstand.

mitsubishi elektrisk klimaanlegg kjøler ned hjemmekontoret i hagerommet

(Bildekreditt: Mitsubishi Electric)

4. Strømlinjeformet og stilig design

Borte er dagene da man kun kunne velge store hvite enheter. Seriene inkluderer nå strømlinjeformede modeller som kan monteres på vegg eller gulv for å passe inn i innredningen din, med farger som rød og svart tilgjengelig også. Uansett hvilken farge du går for, vil du kunne la din gli inn i bakgrunnen eller bli en designfunksjon i seg selv. I tillegg, for å sikre at du får det utseendet du ønsker, har Mitsubishi Electric til og med utviklet MEView3d-appen som lar deg se enhetene på stedet.

5. Lavpris kjøling

Økningen i energiregningen er en bekymring for mange husholdninger, men du kan være trygg på at Mitsubishi Elektriske klimaanlegg kjører effektivt med lavere strømforbruk, noe som betyr lavere drift kostnader. Enkel å betjene, Wi-Fi aktivert og kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant også et klimaanlegg for nesten ethvert budsjett og husholdningsbehov for å effektivisere hverdagen din lengre.

For å finne ut mer om utvalget av klimaanlegg til hjemmet, besøk Mitsubishi Electrics nettsted. Merk at i Premium-serien hemmer den innebygde Plasma Quad-teknologien også SARS-COV-2 med 99,8 %*

Mitsubishi Electric klimaanlegg i rødt

(Bildekreditt: Mitsubishi Electric)

* Avledet fra og underlagt testresultater, for og på vegne av Mitsubishi Electric, utført ved Microbial Testing Laboratory, Japan Textile Quality and Technology Center, Kobe, Japan.

Real Homes er forpliktet til å dele de beste rådene om alt fra oppussing av hjemmet ditt til hvilke produkter du skal fylle det med. Fra DIY how tos, til idégallerier og anmeldelser Real Homes tilbyr kunnskap og ekspertise for å hjelpe deg med å gjøre det du trenger å gjøre, på en måte som forhåpentligvis gjør prosessen morsom og enkel. Det sponsede innholdet vårt er ikke en redaksjonell anbefaling, men lar deg koble til merkevarer for å hjelpe deg med oppussingsreisen og varsler deg om produkter du kanskje ikke har kjent til før.

instagram viewer